Actieve uitjes

Zoek je naar een bruisende, actieve dag vol avontuur? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij organiseren met passie en energie de leukste actieve teamuitjes. Onze expertise in dit veld garandeert dat elk event niet alleen soepel verloopt, maar ook onvergetelijk is! Samen met onze instructeurs zorgen we voor gezellige, uitdagende en vooral buitengewoon leuke teambuilding activiteiten. Duik in onze verzameling van actieve spellen, beschikbaar in meer dan 50 steden!

Budget
Budget - slider
0100

Waarom kiezen voor SharpEvents?

Als u kiest voor Sharp Events, dan kiest u voor 100% zorgeloos een bedrijfsuitje organiseren. Wij helpen u met het regelen van:

GREGOR PLANT UW PERFECTE DAG!

BRAINSTORMEN MET GREG?

1000+ GROEPEN GINGEN U VOOR!

Ben je op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje met een grote groep? Teambuilding met meer dan 50 personen op een
Vanaf 12 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Alle locaties
De veiligheid van de Tweede Kamer ligt in jullie handen! Een terrorist heeft plannen om het te vernietigen, en alleen
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, jullie team loopt door de straten van Den Haag, lachend en samenwerkend om hilarische opdrachten te voltooien
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, je zoeft op een stille E-chopper door de levendige straten van Den Haag, langs iconische plekken zoals
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 60 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Hebben jij en je team zin om Den Haag te voet te verkennen op een grappige en interactieve manier? Onze
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een authentieke Haagse ervaring beleven met je collega’s en de juwelen van onze stad te voet verkennen, genietend
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Ontdek Den Haag op een bijzondere wijze met een mega SUP-tour over de Haagse grachten. Onze mega sups zijn maar
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Willen jij en je collega’s Den Haag ontdekken met de fiets op een hilarische manier? Onze Oh Oh Den Haag
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een schilder workshop met een twist? Wij kunnen jouw groep een schilder workshop verzorgen met letterlijke twist van
Vanaf 20 Pers
Vanaf € 37.50 p.p.

1 tot 1,5 uur

Den Haag
Wil je een echt Haagse ervaring op doen met je collega’s en de parels van onze stad verkennen op een
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag

Origineel bedrijfsuitje organiseren

Wanneer je een bedrijfsuitje voor jouw werknemers wilt organiseren, wil je natuurlijk wel indruk maken en ervoor zorgen dat iedereen optimaal kan genieten van deze dag! Dit is tenslotte het uitje waar iedereen nog lang over na zal praten. Het organiseren van een uniek bedrijfsuitje is een teken van waardering en de manier voor jou en je collega’s om even alle kantoorstress van jullie schouders af laten glijden. Deze dag is perfect om te ontspannen en dé gelegenheid om je collega’s beter te leren kennen!

Ontdek een Wereld van Meer dan 100 Actieve Spellen bij Sharp Events

Maak je klaar voor een onvergetelijk teamuitje vol actieve spellen en avontuur in de buitenlucht! Bij ons vind je de perfecte mix van competitie, samenwerking en plezier. Van een spannende Team Building Olympics tot het uitdagende Expeditie Extreme – wij hebben het allemaal. Boek vandaag nog en ervaar zelf waarom onze outdoor activiteiten de ideale keuze zijn voor een bruisend en uniek teamuitje!

Energie en Enthousiasme: Actieve Uitdagingen voor Elk Team

Bij SharpEvents brengen we leven in elk evenement met onze dynamische en energieke actieve spellen! Van de intensiteit van archery tag tot de hilarische momenten in bubbelbal en de competitieve geest van volleybal, wij bieden een unieke mix van activiteiten die gegarandeerd iedereen op de been krijgt. Onze spellen zijn niet alleen ontzettend leuk, maar ze zijn ook een fantastische manier om teambinding te stimuleren. Stel je voor: je collega’s of vrienden duiken samen in een avontuur dat niet alleen de fysieke vaardigheden test, maar ook het strategisch denken en de samenwerking bevordert. Bij SharpEvents zorgen we voor onvergetelijke ervaringen die de banden versterken en iedereen dichter bij elkaar brengen.

boot-varen-2

Van Strand tot stad: Toplocaties voor Onvergetelijke Actieve Spellen

Bij SharpEvents weten we hoe belangrijk de juiste locatie is voor het succes van actieve spellen. Daarom zoeken we met oog voor detail naar plekken die zowel praktisch als leuk zijn. Ons doel? Een locatie vinden die past bij de energie en het enthousiasme van onze spellen. Wij zorgen ervoor dat de locatie bijdraagt aan een geweldige ervaring. Laat SharpEvents de perfecte setting regelen voor jouw evenement, waar iedereen nog lang over napraat.

Energiek en Enthousiast: Waarom actieve spellen een Hit Zijn

Actieve spellen zijn zoveel meer dan alleen plezier! Ze bevorderen de fysieke fitheid, verbeteren de motorische vaardigheden en dragen bij aan een betere algemene gezondheid. Daarnaast stimuleren ze creativiteit en onafhankelijkheid. Maar misschien nog wel het allerbelangrijkste: de activiteiten halen je uit de sleur van het kantoorleven. Stel je voor, de frisse lucht inademen, de adrenaline voelen stromen en lachen terwijl je actief deelneemt aan een van onze spannend spellen. Dat is waarom actieve outdoor activiteiten zo’n hit zijn! Trek eropuit, omarm de energie en het enthousiasme.

Ontdek waarom Sharp Events de perfecte keuze is voor jouw bedrijfsuitje

Plan Jouw Zorgeloze Bedrijfsuitje met Ons: Kies voor een van onze Actieve Spellen! Geniet van op maat gemaakte activiteiten, scherpe prijzen en deskundige begeleiding. Wij regelen alles, van planning tot uitvoering, inclusief een plan B voor onvoorziene omstandigheden. Beleef een onvergetelijke dag vol avontuur en teambuilding!

  • Eenvoud en professionaliteit: we ontzorgen je volledig, zodat je zonder stress een professioneel bedrijfsuitje kunt plannen.
  • Scherpe prijzen: ons doel is om je snel een op maat gemaakte offerte te bieden die past binnen jouw budget.
  • Op maat gemaakte activiteiten: kies uit meer dan 100 activiteiten die we naadloos kunnen aanpassen aan jouw specifieke wensen.
  • Samen brainstormen: jouw inbreng is goud waard. Samen komen we tot de beste ideeën voor jouw uitje.
  • Deskundige begeleiding: onze begeleiders zijn niet alleen enthousiast, maar ook ervaren in het creëren van een dynamische sfeer.
  • Allesomvattende organisatie: van de uitnodigingsmails tot de dag zelf – inclusief vervoer indien nodig – wij regelen het van a tot z.
  • Vooruitdenkend: slecht weer op komst? Geen probleem. We hebben altijd een plan b klaarliggen om eventuele hobbels glad te strijken.
boot-varen-2

Teambuilding tijdens jouw bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje kan een uitgesproken moment zijn om te werken aan de teambuilding binnen jouw organisatie. Werk aan de sociale binding, leer elkaars kwaliteiten op een andere manier kennen, creëer efficiëntie binnen de groep en versterk de groepsdynamiek! Zo sla je met je bedrijfsuitje twee vliegen in
één klap! Bekijk welke activiteiten bij je werknemers passen en ga met elkaar de uitdaging aan. Plak er een leuke borrel aan vast en je bedrijfsuitje is compleet!

Maatwerk oplossingen voor een onvergetelijk bedrijfsuitje

Elk arrangement kun je als bedrijf zelf invullen om te voldoen aan de specifieke wensen van je werknemers. Met onze flexibele pakketten zorgen we ervoor dat jullie dag naadloos aansluit bij jullie verwachtingen, of het nu gaat om een ontspannen diner of een dag vol actie en avontuur.

 

 

 

 

Weer of geen weer? Sharp Events denkt vooruit!

Het plannen van een buitenactiviteit met Sharp Events betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over onvoorspelbaar weer. Hoewel we de weergoden niet in de hand hebben, bieden we wel 100% zekerheid dat jouw bedrijfsuitje doorgaat, weer of geen weer. We denken altijd vooruit en stellen samen met jou een slecht weer-scenario op, voor het geval de oorspronkelijke buitenplannen moeten wijken voor het weer.

Slecht weer-scenario (1 buitenactiviteit)

Mocht jouw geplande buitenactiviteit in het water vallen, dan transformeren we deze moeiteloos naar een even boeiende binnen activiteit. Denk hierbij aan een interactieve workshop, zoals een smaakvolle proeverij of een spannende quiz die je team zal verrijken en vermaken.

Voorbeeldprogramma bij slecht weer
17:00 – 17:30 uur: ontvangst met een welkomstdrankje
17:30 – 19:00 uur: cocktailworkshop, waarbij creativiteit en gezelligheid vooropstaan
19:00 – 21:00 uur: afsluiting met een heerlijk diner of buffet

Slecht weer-scenario (complete dag)

Voor grotere groepen, zoals 50 personen, die een volledig dagprogramma buiten gepland hebben, bieden we een naadloze overgang naar een dynamisch programma van binnenactiviteiten. We stellen een op maat gemaakt schema samen met diverse workshops, proeverijen, en quizzen, zodat elke deelnemer aan alle activiteiten kan meedoen, ongeacht het weer.

Met Sharp Events ben je verzekerd van een onvergetelijk bedrijfsuitje, met een weerbestendig plan dat garant staat voor plezier, ongeacht de weersomstandigheden.

Geen zorgen maken over het weer? Plan een indoor bedrijfsuitje!

Willen jullie er zeker van zijn dat het Nederlandse weer geen roet in het eten gooit of willen jullie een bedrijfsuitje in de koude jaargetijden organiseren? Ook voor een indoor bedrijfsuitje kun je bij Sharp Events terecht! Vrijwel alle workshops kunnen indoor gegeven worden.

Bedrijfsuitje met overnachting

Komen er collega’s van ver en wil niemand de bob zijn? Maak je bedrijfsuitje dan compleet met een overnachting! Sharp Events heeft zicht op de leukste hotels en hostels op de locatie van het bedrijfsuitje en kan jullie helpen met dat onbezonnen nachtje weg. Of je budget nou groot of klein is, er is altijd keuze zat. Neem contact met ons op en we raden je graag een bijpassende accommodatie aan!

Sharp Events organiseert bedrijfsuitjes in 7 provincies

We zijn actief in meer dan 50 steden. Bekijk hieronder alle plaatsen waar we unieke bedrijfsuitjes organiseren en vind de perfecte locatie voor jouw bedrijfsuitje.

Bereikbaarheid bedrijfsuitje

Hoe goed een locatie te bereiken is, kan doorslaggevend zijn voor het kiezen van een locatie. Er zijn verschillende websites te vinden waar je een goed overzicht hebt op de bereikbaarheid met het openbaar vervoer en op alle gemeentelijke websites kun je veel informatie inwinnen over parkeren met auto
of touringcar. Komen jullie er niet uit? Schroom niet om te bellen zodat we met je mee kunnen denken!

Neem contact op bij vragen over jouw bedrijfsuitje

Heb je een vraag voor ons of ben je op zoek naar hulp voor de organisatie van je bedrijfsuitje? Je kunt op meerdere manieren contact met ons opnemen: via e-mail, ons contactformulier of telefonisch via +31 8 52007882. Ons team staat iedere dag van 09:00 en 22:00 uur voor je klaar. Een geslaagd bedrijfsuitje regel je met Sharp Events!

TOP 10 ACTIVITEITEN 2024

1000+ GROEPEN HEBBEN HET AVONTUUR AL BELEEFD

Elke groep, van kleine vriendenteams tot grote bedrijfscollectieven, die ons heeft gekozen voor hun actieve spellen, heeft unieke en onvergetelijke avonturen beleefd. Dit is het resultaat van onze toewijding aan personalisatie, creativiteit en een vlekkeloze organisatie van elk teamuitje.

Deze avonturen hebben niet alleen gezorgd voor memorabele momenten, maar ook voor het versterken van de teamgeest, het verkennen van nieuwe uitdagingen en het samen vieren van overwinningen.

Jouw groep kan de volgende zijn die onderdeel wordt van onze snelgroeiende gemeenschap van tevreden klanten die kozen voor een ervaring die het alledaagse overstijgt.

 

ARRANGEMENTEN

Wij bieden een breed scala aan activiteiten die zijn ontworpen om inclusief te zijn voor alle deelnemers. Door met jullie samen te werken, kunnen we een programma op maat samenstellen dat iedereen uitdaagt zonder iemand uit te sluiten. We zorgen ervoor dat iedereen kan deelnemen en plezier heeft.

Geen zorgen! We houden altijd de weersvoorspellingen in de gaten en hebben een plan B klaarliggen voor het geval het weer roet in het eten gooit. Dit kan betekenen dat we uitwijken naar overdekte locaties of alternatieve activiteiten aanbieden die net zo leuk en uitdagend zijn.

Wij raden altijd aan om ons ter plekke de teamverdeling te laten doen. Wij hebben bandana’s in 20 verschillende kleuren die we ter plekke aan uw gasten kunnen uitdelen om ze in teams te verdelen. We geven iedereen aan dezelfde tafel een andere kleur bandana om zo iedereen lekker door elkaar te husselen!

Ja, al onze samenwerkingspartners en cateraars houden rekening met dieetwensen en allergieën, mits deze van tevoren worden doorgegeven. Het is belangrijk dat deze informatie uiterlijk 7 dagen voor het event bij ons bekend is zodat wij het door kunnen geven aan onze samenwerkingspartners.

Sharp Events neemt de volledige organisatie van uw bedrijfsuitje uit handen. Van het plannen van activiteiten en het vinden van unieke horecalocaties tot het regelen van moderne vergaderruimtes en eventueel zelfs het verzorgen van uitnodigingsmails. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsuitje tot in de puntjes verzorgd wordt en volledig afgestemd is op uw wensen.

Absoluut! Met een aanbod van ruim 500 activiteiten in meer dan 50 steden helpen onze creatieve eventplanners u graag bij het selecteren en volledig afstemmen van activiteiten op uw specifieke wensen. Van actieve bedrijfsuitjes tot ontspannende workshops, we vinden altijd iets dat bij uw team
past.

Geen zorgen! Sharp Events denkt vooruit met een slecht weer-scenario. Mocht uw geplande buitenactiviteit niet doorgaan vanwege het weer, dan
zorgen we voor een boeiende binnenactiviteit als alternatief, zodat uw bedrijfsuitje onvergetelijk blijft.

Ja, we kunnen ook het vervoer voor jullie coördineren. We zorgen samen met u voor een naadloze logistieke planning, zodat iedereen gemakkelijk en
veilig op de locatie arriveert en weer terugkomt.

Ja, Sharp Events kan de uitnodigingsmails voor jouw bedrijfsuitje verzorgen. Ons team van ervaren professionals zorgt ervoor dat elke uitnodiging perfect de geest van het evenement vangt en uw bedrijfscultuur uitstraalt, waardoor uw medewerkers direct in de juiste stemming komen.

Zeker, Sharp Events kan uw bedrijfsuitje compleet maken met een overnachting. We hebben toegang tot de leukste hotels en hostels op de locatie van het bedrijfsuitje en adviseren u graag over de beste opties, passend bij elk budget.