WHISKY PROEVERIJ

Zijn jullie echte Whisky fanaten? Of willen jullie juist jullie Whisky kennis verbreden? Wordt je eigen Whiskypedia en leer als geen ander de Grains van de Malts te onderscheiden. Tijdens deze proeverij kun je kiezen uit maar liefst 9 verschillende regio’s!

Lees verderWHISKY PROEVERIJ

MASTERCHEF KOOKWORKSHOP

Kijk jij normaal gesproken alle kookprogramma’s en kan je niet wachten om je keuken skills te testen ten opzichten van je vrienden of collega’s? Dan is onze Masterchef kookworkshop op jouw lijf geschreven! Bereid per team een gang van meerdere kleine gerechtjes en maak indruk met jou creaties. Wie brengt zijn gerechtje perfect op smaak en maakt het meest indruk op onze topchef? Wie pakt de titel van Masterchef?

Lees verderMASTERCHEF KOOKWORKSHOP

LIKEUR EN JENEVER PROEVERIJ

Tijdens deze likeur-en jenever proeverij krijg je de beste likeuren en jenevers van de Haagse distilleerderij van Kleef voorgeschoteld. Met een heerlijk vers brood met smeersels, noten en olijven is dit een top proeverij voor iedere fijnproever! Onze professionele bartender verteld jullie over de prachtige dranken voor jullie neus. Maar kunnen jullie de volgende dag nog herinneren wat hij heeft verteld na al deze heerlijke drankjes?

Lees verderLIKEUR EN JENEVER PROEVERIJ

HIGH WINE

Als jullie gek zijn op gezelligheid en genieten van heerlijke wijnen met bijpassende gerechtjes dan is dit de perfecte proeverij voor jullie. De sommelier en de chef hebben een top selectie van wijnen en bijpassende hapjes op elkaar afgestemd. Er worden maar liefst 4 gangen geserveerd tijdens deze proeverij… MaMMa Mia wat een heerlijke deal!

Lees verderHIGH WINE

GIN TONIC PROEVERIJ

Zijn jullie gek van Gin Tonics dan is deze Gin Tonic proeverij echt iets voor jullie! Met 3 verschillende bijzondere varianten is dit genieten geblazen. Geen urenlange uitleg gewoon 3 heerlijke Gin Tonics voor een mooi prijsje op een mooie locatie. Onze Gin Tonic Guru heeft meer dan 150 Gin’s, 20 tonics en tientallen garneringen tot zijn beschikking. Heeft er iemand trek in een Gin Tonic?

Lees verderGIN TONIC PROEVERIJ

WIE IS DE RAT?

Wie is de rat is een spel voor sabotage en oplettendheid. Terwijl jullie als team te werk gaan om punten te scoren is er een rat die probeert alles te saboteren. Tijdens wie is de rat sluit het net om de mol zich langzaam maar zeker terwijl jullie punten proberen te scoren voor jullie team. Doe je best maar blijf ook om je heen kijken en vertrouw niemand! Houdt jij je teamgenoten als een havik in de smiezen of ben je misschien zelf stiekem de boel aan het saboteren?

Lees verderWIE IS DE RAT?

SUPPEN

Als je nog nooit gesupt hebt moet ik je waarschuwen: Suppen is super verlavend! Suppen is ontzettend leuk en ontspannend, makkelijk te leren en een volledige workout voor je lichaam. Trotseer het water op een mega surfplank en een peddel in je hand. Zowel te boeken in de grachten als in de zee!

Lees verderSUPPEN

RIB VAREN

Lekker met de wind door je haren keihard crossen over de wateren van de Noordzee! Houd je vast, want deze militaire Ribboot gaat met maar liefst met 120 km/h en is de snelste van Nederland! Dit is uitwaaien 2.0 en een ervaring die je nooit meer zal vergeten!

Lees verderRIB VAREN

POWERKITEN

Willen jullie een keer voortgetrokken worden door het zand of een powerjump maken door de kracht van de wind? Onze professionele powerkite intructeurs laten je kennis maken met de kracht van de noordzeewind en leren je alles over het windraam en de powerzone. Worden jullie echte wind masters en houden jullie de vlieger onder controle?

Lees verderPOWERKITEN

EXPEDITIE BINNENSTAD

Expeditie Binnenstad is een spel waarbij je opzoek gaat naar opdrachten, midden in de binnenstad! Teamwork, vindingrijkheid en een gezonde dosis lef zijn vereist… Door opdrachten uit te voeren banen jullie je een weg door de concrete jungle. Los puzzels op en voer de opdrachten die binnenkomen uit. Sommige opdrachten zijn best even “slikken”. Wie overleeft de concrete jungle en gaat er naar huis met immuniteit?

Lees verderEXPEDITIE BINNENSTAD