BUBBELBAL

groepsuitje-bubbelbal

Beuken, stoten en je tegenstanders zo hard mogelijk lanceren. Ja hoor, bubbelbal is een spel met een super hoge FUN factor! De fanatiekelingen proberen zo veel mogelijk te scoren terwijl andere het vooral op de tegenpartij gemunt hebben. Met een potje bubbelbal kan je niet verkeerd gaan, echt iedereen verlaat dit spel met een grote glimlach op zijn gezicht!

WAAROM BUBBELBAL?

  • Een topactiviteit voor teambuilding
  • Een actieve middag met een hoge fun factor
  • Beuk je vrienden, baas of collega’s omver
  • Leuke prijs voor de winnaar
bubbelbal-vrouwen

HET SPEL

Na een korte briefing van onze coach over het gebruik van de ballen en een stukje veiligheid, is het tijd om door te hobbelen naar het strand. Steek je handen door het gat, pak de riemen vast en het spel kan beginnen! Nadat het startsignaal is afgegaan, rennen jullie als bezetene naar de voetbal die in het midden van het veld ligt. Dit zorgt eigenlijk al gelijk voor hilarische situaties, aangezien bijna elk speler met hoge snelheid gelanceerd wordt!

vrijgezellenfeest-vrouwen-scheveningen-bubbelbal

TEAMBUILDING

(Kop)rollen, de bal kapen door erop te gaan zitten, je teamgenoot door het goal rollen terwijl hij de voetbal in zijn handen heeft… Er is veel geoorloofd tijdens bubbelbal en jullie hebben maar 1 doel! Krijgen jullie het voor elkaar de bal in het goal te krijgen? Welk team is het meest op elkaar ingespeeld? Wie gaat er met de prijs vandoor?

HOGE FUN FACTOR

Tijdens bubbelbal is het de bedoeling om de bal in het goal te krijgen. Hoewel dit vaak de intentie van de spelers is, verandert het spel al snel, zodra de spelers door krijgen dat ze ondertussen zelf het doelwit van de tegenpartij worden. Vanaf dit moment worden oude vetes op een hilarische manier uitgevochten en worden de spelers pas echt fanatiek. Het bubbelballen gaat nu pas echt beginnen!

VOORBEELD PROGRAMMA BUBBELBAL

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Bubbelbal
19:00 – 21:00 BBQ / diner

BUBBELBAL Combineren met een lekker lunch, borrrel of diner en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze arrangementen en stuur ons een verzoek voor een gratis persoonlijk advies!

compleet verzorgde dag

Bent u op zoek naar een compleet verzorgde dag waarbij u en uw gasten goed in de watten gelegd worden? Heeft u geen of weinig tijd om zelf de organisatie van deze dag op u te nemen. Onze eventplanners kunnen voor u het perfecte uitje plannen. Tijdens een kennismakingsgesprek vragen wij u naar het doel van uw dag en het type gasten die u hiervoor uit wilt nodigen. Wij willen graag weten hoe u zich wenst te verplaatsen en naar uw gastronomische wensen. Onze eventplanners draaien binnen no time een op maat gemaakt programma voor u in elkaar dat perfect aansluit op uw wensen en doelstellingen.

VOORBEELD COMPLEET VERZORGDE DAG:

13:00 – 13:30 Ontvangst met optioneel compleet verzorgde lunch
13:30 – 15:00 Bubbelbal
15:00 – 16:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
16:00 – 17:30 Outdoor escaperoom
17:30 – 18:30 Borrel + prijsuitreiking
18:30 – 21:30 Diner + eventuele feestavond

slecht weer scenario

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Liever een ander uitje dan BUBBELBAL?

Vorige
Volgende