BURLSEQUE WORKSHOP

vrijgezellenfeest-vrouwen-scheveningen-burlesque-workshop

Wil je net zo verleidelijk leren dansen als de meiden van de Moulin Rouge? Boek dan een Burlesque workshop! Stoelen, glitterhoedjes echt alles wordt uit de kast gehaald door jullie dansinstructrice Cher. Jullie verlaten de dansstudio met een glimlach op jullie gezicht en een enorme confidence boost. En is dat niet nu precies waar jullie uitje over moet gaan?

WAAROM BURLSEQUE WORKSHOP?

  • Een topactiviteit met een hoge funfactor
  • Een echte confidence booster
  • Leer je collega’s of vrienden op een andere manier kennen
  • Inclusief welkomstdrankje
burlesque-scheveningen

DE WORKSHOP

De instructrice leert jullie een aantal simpele, maar effectieve verleidingskunsten. Het zal even oefenen zijn, maar al snel leren jullie deze verleidingskunsten eigen te maken. Dit is een super leuk gedeelte van de workshop waarin je veel over je zelf leert kennen. Aan het einde van de workshop kunnen jullie een simpel maar spectaculair optredentje neerzetten.

vrijgezellenfeest-vrouwen-scheveningen-burlesque-workshop

HOGE FUN FACTOR

Welkom in de onze versie van de Moulin Rouge! De stoelen en glitterhoedjes staan al voor jullie klaar de enorme spiegels zijn opgepoetst. Wie van jullie is een echte fem fatale of juist een ware comédienne?

burlseque-den-haag

CONFIDENCE BOOSTER

Glitter en glamour, teasen en zelfspot is waar deze workshop om draait. Jullie verlaten de dansschool met een roze gloss op jullie wangen, pijn in jullie buik van het lachen en een confidence boost waar je u tegen zegt!

VOORBEELD PROGRAMMA BURLESQUE WORKSHOP

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Burlesque workshop
19:00 – 21:00 BBQ / diner

BURLSEQUE WORKSHOP Combineren met een lekker lunch, borrrel of diner en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze arrangementen en stuur ons een verzoek voor een gratis persoonlijk advies!

compleet verzorgde dag

Bent u op zoek naar een compleet verzorgde dag waarbij u en uw gasten goed in de watten gelegd worden? Heeft u geen of weinig tijd om zelf de organisatie van deze dag op u te nemen. Onze eventplanners kunnen voor u het perfecte uitje plannen. Tijdens een kennismakingsgesprek vragen wij u naar het doel van uw dag en het type gasten die u hiervoor uit wilt nodigen. Wij willen graag weten hoe u zich wenst te verplaatsen en naar uw gastronomische wensen. Onze eventplanners draaien binnen no time een op maat gemaakt programma voor u in elkaar dat perfect aansluit op uw wensen en doelstellingen.

VOORBEELD COMPLEET VERZORGDE DAG:

13:00 – 13:30 Ontvangst met optioneel compleet verzorgde lunch
13:30 – 15:00 Burlesque workshop
15:00 – 16:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
16:00 – 17:30 Outdoor escaperoom
17:30 – 18:30 Borrel + prijsuitreiking
18:30 – 21:30 Diner + eventuele feestavond

slecht weer scenario

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Liever een ander uitje dan BURLSEQUE WORKSHOP?

Vorige
Volgende