EXPEDITIE BINNENSTAD

expeditie-den-haag

Expeditie Binnenstad is een spel waarbij je opzoek gaat naar opdrachten, midden in de binnenstad! Teamwork, vindingrijkheid en een gezonde dosis lef zijn vereist… Door opdrachten uit te voeren banen jullie je een weg door de concrete jungle. Los puzzels op en voer de opdrachten die binnenkomen uit. Sommige opdrachten zijn best even “slikken”. Wie overleeft de concrete jungle en gaat er naar huis met immuniteit?

WAAROM EXPEDITIE BINNENSTAD?

  • Een topactiviteit met hoge funfactor
  • Perfect voor teambuilding
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Op veel locaties
expeditie-kroegtijger

HET SPEL

Gewapend met een tablet gaan jullie in teams de binnenstad in. In onze app volg je de tegenstanders op de voet. Zorg dat jullie zo snel mogelijk alle puntjes op de kaart afgaan om alle opdrachten en puzzels uit te voeren. Doe je best want de winnaar krijgt een leuke prijs!

 HOGE FUN FACTOR

Dit is een superleuke manier om op een actieve manier het centrum van een stad te leren kennen! Hou je van puzzels, bizarre challenges en speel je graag een competitie? Dan is dit DE game voor jullie!

crazy-88-scheveningen

TEAMBUILDING

Teamwork, vindingrijkheid en een gezonde dosis lef zijn vereist… Wie is de slimste, snelste of sterkste? Het is tijd om je krachten te bundelen, want alleen samen lukt het jullie de prijs binnen te slepen!

VOORBEELD PROGRAAMA EXPEDITIE BINNENSTAD

14:30 – 15:00 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
15:00 – 18:00 Expeditie binnenstad
18:00 – 20:00 BBQ / diner

EXPEDITIE BINNENSTAD Combineren met een lekker lunch, borrrel of diner en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze arrangementen en stuur ons een verzoek voor een gratis persoonlijk advies!

compleet verzorgde dag

Bent u op zoek naar een compleet verzorgde dag waarbij u en uw gasten goed in de watten gelegd worden? Heeft u geen of weinig tijd om zelf de organisatie van deze dag op u te nemen. Onze eventplanners kunnen voor u het perfecte uitje plannen. Tijdens een kennismakingsgesprek vragen wij u naar het doel van uw dag en het type gasten die u hiervoor uit wilt nodigen. Wij willen graag weten hoe u zich wenst te verplaatsen en naar uw gastronomische wensen. Onze eventplanners draaien binnen no time een op maat gemaakt programma voor u in elkaar dat perfect aansluit op uw wensen en doelstellingen.

VOORBEELD COMPLEET VERZORGDE DAG:

13:00 – 13:30 Ontvangst met optioneel compleet verzorgde lunch
13:30 – 15:00 Expeditie binnenstad
15:00 – 16:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
16:00 – 17:30 Outdoor escaperoom
17:30 – 18:30 Borrel + prijsuitreiking
18:30 – 21:30 Diner + eventuele feestavond

slecht weer scenario

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Liever een ander uitje dan EXPEDITIE BINNENSTAD?

Vorige
Volgende