EXPEDITIE EXTREME

Survivor is het Engelse broertje van de tv serie Expeditie Robinson! Zitten jullie in de winter iedere zondag aan de buis gekluisterd en zouden jullie het liefst zelf een keer op expeditie in Scheveningen gaan? Dit is jullie kans! Iedere aflevering van de Amerikaanse versie (survivor 30+ seizoenen) en iedere aflevering van de Nederlandse versie (Expeditie Robinson 20 seizoenen) hebben we doorgespit. We hebben alleen de ALLERLEUKSTE proeven en puzzels voor jullie te geselecteerd en nagebouwd!

 

WAAROM EXPEDITIE EXTREME?

  • Een topactiviteit voor teambuilding
  • Veelzijdig en avontuurlijk
  • 3 verschillende expedities
  • Originele proeven en spellen
vrijgezellenfeest-vrouwen-scheveningen-expeditie-robinson

HET SPEL

We hebben 3 verschillende expedities gecreëerd. Ze verschillen in aantal onderdelen, prijs, moeilijkheidsgraad en tijdsduur. Welke expeditie jullie ook kiezen ze zijn allemaal mega spannend en je wordt langzaam in het verhaal gezogen. Je waant je echt op een onbewoond eiland en vergeet af en toe alles en iedereen om je heen tijdens de spellen.

expeditie-den-haag

TEAMBUILDING

Dit ultieme overlevingsspel staat in het teken van behendigheid, creativiteit, samenwerken en tactiek waarbij teambuilding voorop staat. Wie van jullie er is er slimst? En wie het sterkst? Niets is zeker, alles kan.. Maar één ding weten we wel, alleen met teamwork gaat jouw kamp er met de winnende vlag vandoor!

haka

ONDERDELEN

Afhankelijk van de groepsgrootte, jaargetijden en moeilijkheidsgraad stemmen wij het veld af en kiezen wij de onderdelen. Onderdelen die gespeeld worden zijn: Team Haka | Bamboo katapult | Jungle puzzel | Koraalrif lopen | Vuur maken | Robinson memorie | Vliegvissen | Eetproef | Jungle Estafette | Uithoudingsproef | Boogschieten (archery tag)

 

VOORBEELD PROGRAMMA SURVIVOR

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Survivor
19:00 – 21:00 BBQ / diner

EXPEDITIE EXTREME Combineren met een lekker lunch, borrrel of diner en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze arrangementen en stuur ons een verzoek voor een gratis persoonlijk advies!

compleet verzorgde dag

Bent u op zoek naar een compleet verzorgde dag waarbij u en uw gasten goed in de watten gelegd worden? Heeft u geen of weinig tijd om zelf de organisatie van deze dag op u te nemen. Onze eventplanners kunnen voor u het perfecte uitje plannen. Tijdens een kennismakingsgesprek vragen wij u naar het doel van uw dag en het type gasten die u hiervoor uit wilt nodigen. Wij willen graag weten hoe u zich wenst te verplaatsen en naar uw gastronomische wensen. Onze eventplanners draaien binnen no time een op maat gemaakt programma voor u in elkaar dat perfect aansluit op uw wensen en doelstellingen.

VOORBEELD COMPLEET VERZORGDE DAG:

13:00 – 13:30 Ontvangst met optioneel compleet verzorgde lunch
13:30 – 15:00 Survivor
15:00 – 16:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
16:00 – 17:30 Outdoor escaperoom
17:30 – 18:30 Borrel + prijsuitreiking
18:30 – 21:30 Diner + eventuele feestavond

slecht weer scenario

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Liever een ander uitje dan EXPEDITIE EXTREME?

Vorige
Volgende