HAKA WORKSHOP

haka

De Haka workshop wordt steeds populairder en dat is niet voor niets! Ben jij de lolbroek of de leider binnen jullie groep? Het zal je verbazen welke verborgen talenten naar voren komen! Onze Haka workshop instructeur smeed al jullie eigenschappen tot 1 gezamenlijke groepshaka. Lukt het jullie net zo goed te worden als de All Blacks van New Zeeland?

WAAROM HAKA WORKSHOP?

  • Topactiviteit voor teambuilding
  • Een echte Energizer
  • Powerworkshop
  • Perfecte break tijdens een vergadering

DE WORKSHOP

Jullie worden op spectaculaire wijze begroet. Met de ogen rollen, krijsen, stampen en gillen, jullie instructeur is lid van het Nederlandse rugby elftal en een echte Maori! Nadat jullie een traditionele haka hebben geleerd gaan jullie een eigen groepshaka maken. Bij grote groepen zullen jullie (indien gewenst) tegen elkaar ”strijden”. Gaaf om te zien!

haka

TEAMBUILDING

Dit is het moment om je collega’s of vrienden van een andere kant te zien. Het zal niet de eerste keer zijn dat een muurbloempje zich ontpopt tot ware leider! Het uiteindelijke doel is om een krachtige haka neer te zetten en dat kan alleen door goed op elkaar in te spelen!

TIJDENS EEN VERGADERING

Hebben jullie een lange vergaderdag voor de boeg dan is deze haka workshop een perfecte break! Van deze korte maar zeer krachtige haka krijgt iedereen gegarandeerd een lekkere energieboost. Zo kan iedereen met vernieuwde energie en een lach op zijn gezicht de stoelen weer in.

VOORBEELD PROGRAMMA HAKA WORKSHOP

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Haka workshop
19:00 – 21:00 BBQ / diner

HAKA WORKSHOP Combineren met een lekker lunch, borrrel of diner en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze arrangementen en stuur ons een verzoek voor een gratis persoonlijk advies!

compleet verzorgde dag

Bent u op zoek naar een compleet verzorgde dag waarbij u en uw gasten goed in de watten gelegd worden? Heeft u geen of weinig tijd om zelf de organisatie van deze dag op u te nemen. Onze eventplanners kunnen voor u het perfecte uitje plannen. Tijdens een kennismakingsgesprek vragen wij u naar het doel van uw dag en het type gasten die u hiervoor uit wilt nodigen. Wij willen graag weten hoe u zich wenst te verplaatsen en naar uw gastronomische wensen. Onze eventplanners draaien binnen no time een op maat gemaakt programma voor u in elkaar dat perfect aansluit op uw wensen en doelstellingen.

VOORBEELD COMPLEET VERZORGDE DAG:

13:00 – 13:30 Ontvangst met optioneel compleet verzorgde lunch
13:30 – 15:00 Haka workshop
15:00 – 16:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
16:00 – 17:30 Outdoor escaperoom
17:30 – 18:30 Borrel + prijsuitreiking
18:30 – 21:30 Diner + eventuele feestavond

slecht weer scenario

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Liever een ander uitje dan HAKA WORKSHOP?

Vorige
Volgende