IBIZA ARMBANDJES MAKEN

ibiza-armbandjes-maken

Zijn jullie lekker creatief en helemaal gek van die leuke boho Ibiza style? Met deze super gave armbandjes zullen je vriendinnen zich afvragen wanneer je naar Ibiza bent geweest en welk Hippie marktje je precies bezocht hebt! Jullie gaan 5 verschillende armbandjes maken die perfect bij jouw unieke stijl en outfit passen. Wijntje erbij, gezellig kletsen met je vriendinnen of collega’s en 5 super toffe Ibiza styled armbandjes maken…sounds good?

 

WAAROM IBIZA ARMBANDJES MAKEN?

  • Gezellig en sociaal
  • Iedereen kan meedoen
  • Op iedere locatie te boeken
  • Ook tijdens slecht weer

DE WORKSHOP

Een vrolijk tafelkleed, mooie kralen in verschillende kleuren, hangertjes en iedereen z’n eigen beadbord. Echt de hele tafel is gevuld voor jullie! Na een korte introductie gaan jullie maar liefst 5 armbandjes maken. Door verschillende kralen op je beadbord te leggen is het gemakkelijk te zien welke kralen goed bij elkaar passen en is een mooi ontwerp zo gemaakt!

GEZELLIG EN SOCIAAL

Dit is de uitgelezen kans om eens lekker bij te kletsen. Hebben jullie elkaar lang niet gezien? Wil je je collega eens op een andere manier leren kennen? Is er niet altijd tijd om met elkaar te socializen of zijn er misschien nieuwe teamgenoten in jullie groep? Kom nader tot elkaar tijdens deze gezellige workshop!

OOK TIJDENS SLECHT WEER

Is er slecht weer voorspeld? Schuif aan bij de gezellige workshop tafel, bestel een kopje warme chocolade melk en graveer er op los. De workshop is niet weersafhankelijk en kan op elke locatie gevolgd worden.

16:30 – 17:00 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:00 – 19:00 Ibiza armbandjes maken
19:00 – 21:00 BBQ / diner

IBIZA ARMBANDJES MAKEN Combineren met een lekker lunch, borrrel of diner en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze arrangementen en stuur ons een verzoek voor een gratis persoonlijk advies!

compleet verzorgde dag

Bent u op zoek naar een compleet verzorgde dag waarbij u en uw gasten goed in de watten gelegd worden? Heeft u geen of weinig tijd om zelf de organisatie van deze dag op u te nemen. Onze eventplanners kunnen voor u het perfecte uitje plannen. Tijdens een kennismakingsgesprek vragen wij u naar het doel van uw dag en het type gasten die u hiervoor uit wilt nodigen. Wij willen graag weten hoe u zich wenst te verplaatsen en naar uw gastronomische wensen. Onze eventplanners draaien binnen no time een op maat gemaakt programma voor u in elkaar dat perfect aansluit op uw wensen en doelstellingen.

VOORBEELD COMPLEET VERZORGDE DAG:

13:00 – 13:30 Ontvangst met optioneel compleet verzorgde lunch
13:30 – 15:00 Ibiza armbandjes maken
15:00 – 16:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
16:00 – 17:30 Outdoor escaperoom
17:30 – 18:30 Borrel + prijsuitreiking
18:30 – 21:30 Diner + eventuele feestavond

slecht weer scenario

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Liever een ander uitje dan IBIZA ARMBANDJES MAKEN?

Vorige
Volgende