LIKEUR EN JENEVER PROEVERIJ

Jenever-likeur-proeverij

Tijdens deze likeur-en jenever proeverij krijg je de beste likeuren en jenevers van de Haagse distilleerderij van Kleef voorgeschoteld. Met een heerlijk vers brood met smeersels, noten en olijven is dit een top proeverij voor iedere fijnproever! Onze professionele bartender verteld jullie over de prachtige dranken voor jullie neus. Maar kunnen jullie de volgende dag nog herinneren wat hij heeft verteld na al deze heerlijke drankjes?

WAAROM LIKEUR EN JENEVER PROEVERIJ?

  • Topactiviteit voor borrelaars
  • Verschillende smaken
  • Gezellig en Sociaal
  • Leuk alternatief voor een borrel
Jenever-likeur-proeverij

DE PROEVERIJ

Na een vriendelijke ontvangst door onze likeur en jenever expert krijgen jullie een kleine introductie over het distilleerproces van deze dranken en de geschiedenis van van Kleef. Er komen hapjes op tafel en onze expert komt al snel aan met voor iedereen een plankje met 6 kleine proefglaasjes. En daarin zitten heerlijke likeuren en jenevers!

Jenever-likeur-proeverij

GEZELLIG EN SOCIAAL

Dit is nog eens een leuke manier van borrelen! Van Haagse Kruidenbaggah tot Haagse hopjes likeur, voor iedereen zit er wel iets bij. En hebben jullie niet genoeg spraakwatâh dan verteld onze specialist graag wat over zijn likeuren. Achter iedere fles zit een leuk verhaal!

 

Jenever-likeur-proeverij

OP IEDERE LOCATIE

Of jullie nu in de brouwerij in Den Haag willen reserveren of een leuke locatie in een andere stad kiezen, op alle locaties worden jullie verwelkomt door een ervaren bartender. Hij / zij kan jullie alles vertellen over de geschiedenis van de brouwerij in Den Haag, het distilleerproces en de vele jenevers en likeuren die hier gedistilleerd worden.

VOORBEELD PROGRAMMA PROEVERIJ

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Likeur- en Jenever proeverij
19:00 – 21:00 BBQ / diner

LIKEUR EN JENEVER PROEVERIJ Combineren met een lekker lunch, borrrel of diner en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze arrangementen en stuur ons een verzoek voor een gratis persoonlijk advies!

compleet verzorgde dag

Bent u op zoek naar een compleet verzorgde dag waarbij u en uw gasten goed in de watten gelegd worden? Heeft u geen of weinig tijd om zelf de organisatie van deze dag op u te nemen. Onze eventplanners kunnen voor u het perfecte uitje plannen. Tijdens een kennismakingsgesprek vragen wij u naar het doel van uw dag en het type gasten die u hiervoor uit wilt nodigen. Wij willen graag weten hoe u zich wenst te verplaatsen en naar uw gastronomische wensen. Onze eventplanners draaien binnen no time een op maat gemaakt programma voor u in elkaar dat perfect aansluit op uw wensen en doelstellingen.

VOORBEELD COMPLEET VERZORGDE DAG:

13:00 – 13:30 Ontvangst met optioneel compleet verzorgde lunch
13:30 – 15:00 Likeur- en Jenever proeverij
15:00 – 16:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
16:00 – 17:30 Outdoor escaperoom
17:30 – 18:30 Borrel + prijsuitreiking
18:30 – 21:30 Diner + eventuele feestavond

slecht weer scenario

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Liever een ander uitje dan LIKEUR EN JENEVER PROEVERIJ?

Vorige
Volgende