Middeleeuwsch dineren Delft

Tegenwoordig zijn alle restaurants hip ingericht met hedendaagse details en een strak interieur. In sommige restaurants bestel je je eten via een QR-code die op de tafel is geplakt, of met een tablet die je bij je tafel krijgt.. Bij Stadsherberg de Mol in Delft gaat het dineren iets anders. Wanneer je de Stadsherberg betreedt, waant u zich plots in de 16e eeuw. Grove houten balken, het personeel in klederdracht uit 1563.. Een unieke ervaring, want Middeleeuwsch dineren is geen dagelijkse bezigheid meer.

WAAROM Middeleeuwsch dineren Delft?

  • Unieke ervaring in een historische locatie
  • Dineren in een pand uit 1563
  • In stijl genieten in hartje Delft
  • Leuk voor een onvergetelijke avond

MIDDELEEUWSCH DINEREN

Dineren zoals in de 16e eeuw.. dat doe je niet vaak! In een eeuwenoud pand, wat vroeger diende als Stadsvondelinghenhuis, lopen de medewerkers rond in de klederdracht van 1563!

GROTE FUN FACTOR

Middeleeuwsch dineren is niet alleen lekker, maar ook gewoon heel leuk! Het is natuurlijk extra leuk als u en uw gezelschap ook speciaal gekleed in het restaurant aankomen, maar dat laten we aan jullie over… Je kijkt je ogen uit tijdens deze te gekke avond.

UNIEKE ERVARING

Tussen de historische panden, in een eeuwenoude stad, middeleeuws dineren is echt een unieke ervaring! Stap even uit de realiteit en keer terug naar toen alles nog anders was. Geen ‘Instagrammable’ interieur, maar weer even terug naar de basis.

VOORBEELD PROGRAMMA MIDDELEEUWSCH DINEREN

15:00 – 15:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
15:30 – 17:00 Outdoor Escaperoom
19:00 – 21:00 Middeleeuwsch Dineren

KIES EEN LEUKE LOCATIE

Beachclub Copacabana is een van onze favoriete strandtenten langs de Nederlandse kust. Deze Beachclub heeft een prachtig ruim opgezet terras
Wat leuk dat jullie Nieuwegein op het oog hebben voor een spetterend uitje! Met een echt dorps ‘ons-kent-ons’ gevoel, een
Altijd al een uitje willen organiseren in de ”hoofdstad van de achterhoek” Doetinchem? Met vele mooie recreatieplassen zoals Stroombroek, Simonsplein
Zijn jullie op zoek naar een leuke gevarieerde locatie voor een uitje? Ede is waar je moet zijn! Aan de
Komen jullie uit Bergen op Zoom of willen jullie deze stad leren kennen tijdens een uitje? Met veel geschiedenis, bruisende
Vorige
Volgende

Staat uw gewenste locatie er niet tussen? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

Middeleeuwsch dineren Delft Combineren met een lekker lunch, borrrel of diner en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze arrangementen en stuur ons een verzoek voor een gratis persoonlijk advies!

compleet verzorgde dag

Bent u op zoek naar een compleet verzorgde dag waarbij u en uw gasten goed in de watten gelegd worden? Heeft u geen of weinig tijd om zelf de organisatie van deze dag op u te nemen. Onze eventplanners kunnen voor u het perfecte uitje plannen. Tijdens een kennismakingsgesprek vragen wij u naar het doel van uw dag en het type gasten die u hiervoor uit wilt nodigen. Wij willen graag weten hoe u zich wenst te verplaatsen en naar uw gastronomische wensen. Onze eventplanners draaien binnen no time een op maat gemaakt programma voor u in elkaar dat perfect aansluit op uw wensen en doelstellingen.

VOORBEELD COMPLEET VERZORGDE DAG:

13:00 – 13:30 Ontvangst met optioneel compleet verzorgde lunch
13:30 – 15:00 Outdoor escaperoom
15:00 – 16:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
17:30 – 18:30 Borrel + prijsuitreiking
18:30 – 21:30 Middeleeuwsch Dineren

slecht weer scenario

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Liever een ander uitje dan Middeleeuwsch dineren Delft?

Vorige
Volgende