RIB VAREN

ribvaren-scheveningen

Lekker met de wind door je haren keihard crossen over de wateren van de Noordzee! Houd je vast, want deze militaire Ribboot gaat met maar liefst met 120 km/h en is de snelste van Nederland! Dit is uitwaaien 2.0 en een ervaring die je nooit meer zal vergeten!

WAAROM RIB VAREN?

  • Een topactiviteit met hoge fun factor
  • Onvergetelijke ervaring
  • Veilig het water op
  • Lekker uitwaaien
ribvaren-scheveningen

DE RIT

Maak je klaar voor de hardste uitwaai sessie uit je leven, want deze Ribboten crossen het water door met maar liefst 120 km snelheid per uur! Met een perfect uitzicht over het strand en met een lekker windje door je haren en een zonnetje op je bolletje zal je je al snel afvragen waarom je dit nog nooit eerder hebt gedaan.

HOGE FUN FACTOR

Je hebt ze vast wel eens voorbij zien sjezen, die grote donkere Ribboten. Ze worden veelal ingezet voor militaire missies of door de Douane bijvoorbeeld. Met 500pk en een top snelheid glijdt de Ribboot door het water heen. Super gaaf om te zien, maar natuurlijk nog veel gaver om te doen!

ribvaren-scheveningen

VEILIG

Onze samenwerkingspartner op het water is RYA (Royal Yachting Association) gecertificeerd. Zij zijn gestart als voormalig gepassioneerde reddingsbrigade schippers en zijn uitgegroeid tot ribschool waar ze o.a. de strandpolitie en Rijkswaterstaat opleiden. Veiligheid staat op nummer 1 en dat wordt meteen duidelijk als je de Powerboot instapt.

VOORBEELD PROGRAMMA RIB VAREN

14:30-15:00: Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:00-17:15  Varen met Powerboot
17:30-18:30 Borrel uurtje
18:30-21:30 BBQ / Diner

RIB VAREN Combineren met een lekker lunch, borrrel of diner en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze arrangementen en stuur ons een verzoek voor een gratis persoonlijk advies!

compleet verzorgde dag

Bent u op zoek naar een compleet verzorgde dag waarbij u en uw gasten goed in de watten gelegd worden? Heeft u geen of weinig tijd om zelf de organisatie van deze dag op u te nemen. Onze eventplanners kunnen voor u het perfecte uitje plannen. Tijdens een kennismakingsgesprek vragen wij u naar het doel van uw dag en het type gasten die u hiervoor uit wilt nodigen. Wij willen graag weten hoe u zich wenst te verplaatsen en naar uw gastronomische wensen. Onze eventplanners draaien binnen no time een op maat gemaakt programma voor u in elkaar dat perfect aansluit op uw wensen en doelstellingen.

VOORBEELD COMPLEET VERZORGDE DAG:

13:00 – 13:30 Ontvangst met optioneel compleet verzorgde lunch
13:30 – 15:00 Rib varen
15:00 – 16:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
16:00 – 17:30 Outdoor escaperoom
17:30 – 18:30 Borrel + prijsuitreiking
18:30 – 21:30 Diner + eventuele feestavond

slecht weer scenario

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Liever een ander uitje dan RIB VAREN?

Vorige
Volgende