STRAND YOGA

yoga-scheveningen

Onder begeleiding van onze ervaren yoga instructrice voel je je helemaal zen na een heerlijk lesje strand Yoga. Voel de kracht van de duinen en luister naar het geruis van de golven. Het strand is het perfecte decor voor een lesje yoga! Ga met een ontspannen gevoel het weekend in, Namaste!

WAAROM STRAND YOGA?

  • Een topactiviteit voor lichaam en geest
  • Zowel ontspanning als inspanning
  • Voor iedereen
  • Kan ook doorgaan bij slecht weer
strand-yoga

DE WORKSHOP

De yogales gaat van start met een korte meditatie en warming up. Tijdens deze meditatie kunnen jullie even in jezelf keren met de rustgevende geluiden van het strand op de achtergrond. Hierna zullen jullie een aantal yogahoudingen en ademhalingstechnieken leren om jullie lichaam en geest totaal te ontspannen. Jullie eindigen met een slotmeditatie.

acro-yoga-scheveningen

ONTSPANNING EN INSPANNING

Tijdens de yoga workshop leer je ontspanningsoefeningen uit te voeren in een bepaalde lichaamshouding om zowel je geest als je lichaam fit te houden. De focus ligt hierbij vooral op je ademhaling en je zal de lenigheid en kracht van je lichaam gaan verbeteren. Tegelijkertijd train je, je benen, je core en je armen en dat allemaal onder een super relaxte omgeving!

yoga-scheveningen

VOOR IEDEREEN

Man of vrouw, jong of ouder. Onze ervaren yoga instructrice voelt feilloos aan wat het niveau van de groep is en past haar les hierop aan. Jullie gaan gezamenlijk een aantal oefeningen uitvoeren en voor de gevorderde gaat ze steeds een stapje verder. Zo is de yoga clinic voor iedereen goed te volgen en zal iedereen helemaal zen en soepel de clinic verlaten.

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Strand Yoga
19:00 – 21:00 BBQ / diner

STRAND YOGA Combineren met een lekker lunch, borrrel of diner en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze arrangementen en stuur ons een verzoek voor een gratis persoonlijk advies!

compleet verzorgde dag

Bent u op zoek naar een compleet verzorgde dag waarbij u en uw gasten goed in de watten gelegd worden? Heeft u geen of weinig tijd om zelf de organisatie van deze dag op u te nemen. Onze eventplanners kunnen voor u het perfecte uitje plannen. Tijdens een kennismakingsgesprek vragen wij u naar het doel van uw dag en het type gasten die u hiervoor uit wilt nodigen. Wij willen graag weten hoe u zich wenst te verplaatsen en naar uw gastronomische wensen. Onze eventplanners draaien binnen no time een op maat gemaakt programma voor u in elkaar dat perfect aansluit op uw wensen en doelstellingen.

VOORBEELD COMPLEET VERZORGDE DAG:

13:00 – 13:30 Ontvangst met optioneel compleet verzorgde lunch
13:30 – 15:00 Strand Yoga
15:00 – 16:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
16:00 – 17:30 Outdoor escaperoom
17:30 – 18:30 Borrel + prijsuitreiking
18:30 – 21:30 Diner + eventuele feestavond

slecht weer scenario

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Liever een ander uitje dan STRAND YOGA?

Vorige
Volgende