STRANDRUGBY

mannen-spelen-rugby-in-scheveningen

Met een zonnetje op jullie gezicht en een windje door jullie haren is dit de ideale activiteit voor de stoere sportievelingen. Strandrugby is een zware sport waar teamwork en doorzettingsvermogen centraal staan! Betreed ons beachrugby stadion van 20 meter lang en bedenk jullie eigen haka. Maken jullie gehakt van elke tegenstander net als de ALL Blacks?

WAAROM STRANDRUGBY?

  • Een topactiviteit met teambuilding
  • Actief en pittig
  • Met een eigen HAKA
  • Leuke prijs voor het winnende team
strandrugby-in-scheveningen

HET SPEL

Als jullie je team hebben gevonden legt de coach de regels uit en geeft hij een aantal tips. Hij verteld jullie alles over termen als de SCRUM, LINE OUT en de RUCK en wat je rol hoort te zijn als je snelheid of juist meet massa hebt. Omdat we met kleine teams werken en de wedstrijden maar 5 minuten duren is het goed uit te houden ook voor mensen die niet sportief zijn. Met een haka kunnen jullie de tegenstander psychologisch onder druk zetten. Mag wel hoeft niet!

mannen-spelen-strand-rugby-in-scheveningen

TEAMBUILDING

Strandrugby is een echte teamsport! Samen met je teamgenoten moet je er voor zorgen om op doordachte manier de overkant te bereiken! Jullie mogen in principe eigen teams vormen maar als onze coach ziet dat het ongelijk verdeeld is grijpt hij in. Geef elkaar steun, communiceer met elkaar, werk samen en vertrouw erop dat je met z’n alle gaat winnen!

 

haka

HAKA

Jullie zullen de haka misschien wel kennen door de All Blacks uit Nieuw Zeeland. Zij voeren de Haka altijd uit voordat ze een wedstrijd spelen om de tegenstander te imponeren. De dans ziet er indrukwekkend uit en begint vaak met gebogen en gespannen benen, waar ze met hun handen op slaan. De Maori’s laten hun oogwit zien en steken hun tong uit. Als dat geen indruk maakt op de tegenstander..

VOORBEELD PROGRAMMA STRANDRUGBY

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Strandrugby
19:00 – 21:00 BBQ / diner

STRANDRUGBY Combineren met een lekker lunch, borrrel of diner en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze arrangementen en stuur ons een verzoek voor een gratis persoonlijk advies!

compleet verzorgde dag

Bent u op zoek naar een compleet verzorgde dag waarbij u en uw gasten goed in de watten gelegd worden? Heeft u geen of weinig tijd om zelf de organisatie van deze dag op u te nemen. Onze eventplanners kunnen voor u het perfecte uitje plannen. Tijdens een kennismakingsgesprek vragen wij u naar het doel van uw dag en het type gasten die u hiervoor uit wilt nodigen. Wij willen graag weten hoe u zich wenst te verplaatsen en naar uw gastronomische wensen. Onze eventplanners draaien binnen no time een op maat gemaakt programma voor u in elkaar dat perfect aansluit op uw wensen en doelstellingen.

VOORBEELD COMPLEET VERZORGDE DAG:

13:00 – 13:30 Ontvangst met optioneel compleet verzorgde lunch
13:30 – 15:00 Strandrugby
15:00 – 16:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
16:00 – 17:30 Outdoor escaperoom
17:30 – 18:30 Borrel + prijsuitreiking
18:30 – 21:30 Diner + eventuele feestavond

slecht weer scenario

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Liever een ander uitje dan STRANDRUGBY?

Vorige
Volgende