SUMO WORSTELEN

sumo-worstelen-vrijgezellenfeest

De sake staat al klaar en de Japanse muziek is al vanaf de verte te horen. Jullie worden in gigantische Sumopakken gehesen en als twee Japanse dikzakken gaan jullie elkaar te lijf. Pak de tegenpartij bij zijn luier en slinger hem het veld uit.. Sumo worstelen is niet alleen hilarisch om te doen maar ook zo ontzettend grappig om naar te kijken!

WAAROM SUMO WORSTELEN?

  • Een topactiviteit met hoge fun factor
  • Kan ook met grote groepen gespeeld worden
  • Inclusief Japanse sake
  • Leuke prijs voor de winnaars
sumo

HET SPEL

Sumo worstelen begint met een slokje sake, wat met een lepel in je mond gegoten wordt door je teamleden. Hierna gaan jullie de boze geesten van de mat verdrijven door rijst op de mat te strooien en hard met jullie voeten te stampen. Wie duwt zijn tegenstander de ring uit en gaat door naar een hogere rang?

sumo-scheveningen

HOGE FUN FACTOR

Twee worstelende Sumo’s midden op het strand, dit heb je echt nog nooit gezien! Als twee gigantische dikzakken staan jullie tegenover elkaar, de strijd gaat beginnen… Stampen, krijsen, rijst gooien op de mat en sake drinken. We garanderen zeer hilarische momenten in de ring maar ook als toeschouwer!

sumo-worstelen-scheveningen

VOOR IEDEREEN

Sumo worstelen kan al vanaf 10 personen gespeeld worden. Als jullie groep uit meer dan 10 personen bestaat dan werken we met wisselspelers en bij echt grote groepen maken we er leuk een toernooitje van. In het laatste geval delen we ook een leuke prijs uit voor het winnende team. Of je nou met een grote of kleine groep bent, sumo worstelen is een super leuke activiteit voor jullie uitje!

VOORBEELD PROGRAMMA SUMO WORSTELEN

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Sumo worstelen
19:00 – 21:00 BBQ / diner

SUMO WORSTELEN Combineren met een lekker lunch, borrrel of diner en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze arrangementen en stuur ons een verzoek voor een gratis persoonlijk advies!

compleet verzorgde dag

Bent u op zoek naar een compleet verzorgde dag waarbij u en uw gasten goed in de watten gelegd worden? Heeft u geen of weinig tijd om zelf de organisatie van deze dag op u te nemen. Onze eventplanners kunnen voor u het perfecte uitje plannen. Tijdens een kennismakingsgesprek vragen wij u naar het doel van uw dag en het type gasten die u hiervoor uit wilt nodigen. Wij willen graag weten hoe u zich wenst te verplaatsen en naar uw gastronomische wensen. Onze eventplanners draaien binnen no time een op maat gemaakt programma voor u in elkaar dat perfect aansluit op uw wensen en doelstellingen.

VOORBEELD COMPLEET VERZORGDE DAG:

13:00 – 13:30 Ontvangst met optioneel compleet verzorgde lunch
13:30 – 15:00 Sumo worstelen
15:00 – 16:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
16:00 – 17:30 Outdoor escaperoom
17:30 – 18:30 Borrel + prijsuitreiking
18:30 – 21:30 Diner + eventuele feestavond

slecht weer scenario

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Liever een ander uitje dan SUMO WORSTELEN?

Vorige
Volgende