SUP-TOUR DELFT

Verken Delft op een unieke manier met een SUP-tour door de grachten. Peddel langs historische gebouwen en pittoreske straatjes. Geschikt voor zowel beginners als ervaren paddleboarders. Geniet van de serene omgeving en ontdek verborgen plekjes vanaf het water. Een instructeur leert je de basisvaardigheden. Een avontuurlijke en ontspannen manier om de prachtige bezienswaardigheden van Delft te bewonderen.

WAAROM SUP-TOUR DELFT?

  • Ontdek deze prachtige stad op een unieke manier
  • Een licht actieve activiteit op het water
  • Ideaal als het zonnetje schijnt
  • Origineel uitje met jouw gezelschap
  • 1 persoon per sup, OF 8 personen per mega sup

DE TOUR

Balans houden op het board, peddelen om vooruit te komen, en tegelijkertijd genieten van alles om je heen. Tijdens deze sup tour ontdekt je het prachtige Delft ter water en peddel je jezelf door de Delftse grachten heen, langs alle historische gebouwen en prachtige straatjes.

HOGE FUN FACTOR

Suppen is een hele leuke activiteit om te doen. Het is constant spannend of iedereen zijn of haar evenwicht weet te bewaren. Naast dat suppen gewoon een hoge fun factor heeft, is het ook nog de perfecte activiteit om te genieten wat het water en de buitenlucht!

UNIEKE ERVARING

En stad herkennen vanaf het water is een unieke manier van sight seeing. Terwijl je actief bezig bent om verder te komen in de stad, geniet je van het prachtige uitzicht om je heen. Met het zonnetje hoog aan de hemel is dit de perfecte activiteit voor een leuke dag!

VOORBEELD PROGRAMMA SUP-TOUR DELFT

15:00 – 15:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
15:30 – 17:00 Sup-tour Delft
19:00 – 21:00 Diner

KIES EEN LEUKE LOCATIE

Beachclub Copacabana is een van onze favoriete strandtenten langs de Nederlandse kust. Deze Beachclub heeft een prachtig ruim opgezet terras
Wat leuk dat jullie Nieuwegein op het oog hebben voor een spetterend uitje! Met een echt dorps ‘ons-kent-ons’ gevoel, een
Altijd al een uitje willen organiseren in de ”hoofdstad van de achterhoek” Doetinchem? Met vele mooie recreatieplassen zoals Stroombroek, Simonsplein
Zijn jullie op zoek naar een leuke gevarieerde locatie voor een uitje? Ede is waar je moet zijn! Aan de
Komen jullie uit Bergen op Zoom of willen jullie deze stad leren kennen tijdens een uitje? Met veel geschiedenis, bruisende
Vorige
Volgende

Staat uw gewenste locatie er niet tussen? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

SUP-TOUR DELFT Combineren met een lekker lunch, borrrel of diner en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze arrangementen en stuur ons een verzoek voor een gratis persoonlijk advies!

compleet verzorgde dag

Bent u op zoek naar een compleet verzorgde dag waarbij u en uw gasten goed in de watten gelegd worden? Heeft u geen of weinig tijd om zelf de organisatie van deze dag op u te nemen. Onze eventplanners kunnen voor u het perfecte uitje plannen. Tijdens een kennismakingsgesprek vragen wij u naar het doel van uw dag en het type gasten die u hiervoor uit wilt nodigen. Wij willen graag weten hoe u zich wenst te verplaatsen en naar uw gastronomische wensen. Onze eventplanners draaien binnen no time een op maat gemaakt programma voor u in elkaar dat perfect aansluit op uw wensen en doelstellingen.

VOORBEELD COMPLEET VERZORGDE DAG:

13:00 – 13:30 Ontvangst met optioneel compleet verzorgde lunch
13:30 – 15:00 Sup-tour Delft
15:00 – 16:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
16:00 – 17:30 Outdoor Escaperoom
17:30 – 18:30 Borrel + prijsuitreiking
18:30 – 21:30 Diner + eventuele feestavond

slecht weer scenario

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Liever een ander uitje dan SUP-TOUR DELFT?

Vorige
Volgende