XL DROMENVANGERS MAKEN

Groot, groter grootst! Een reuze dromenvanger is super leuk om te maken en staat geweldig in je slaapkamer, tuin of zelfs als decoratie op kantoor! Met deze reuze dromenvangers verras je vriendinnen of collega’s met een ontzettende creatieve en bovenal unieke workshop. Jullie gaan zelf een makkelijk web maken en de dromenvangers versieren met mooie versiersels, helemaal Ibiza style.

WAAROM XL DROMENVANGERS MAKEN?

  • Gezellig en sociaal
  • Iedereen kan meedoen
  • Op iedere locatie te boeken
  • Ook tijdens slecht weer
reuze-dromenvangers-maken

DE WORKSHOP

Jullie starten de workshop met het uitkiezen en knippen van gekleurd lint of touw. Je kan het ”web” zo ingewikkeld maken als je zelf wilt. Voor deze workshop houden we het super easy zodat iedereen snel aan de slag kan met gekleurde kralen, veertjes en schelpjes. Combineer drukke printjes en felle kleurtjes met een rustige basis voor een echte Ibiza dromenvanger.

GEZELLIG EN SOCIAAL

Dit is de uitgelezen kans om eens lekker bij te kletsen. Hebben jullie elkaar lang niet gezien? Wil je je collega eens op een andere manier leren kennen? Is er niet altijd tijd om met elkaar te socializen of zijn er misschien nieuwe teamgenoten in jullie groep? Kom nader tot elkaar tijdens deze gezellige workshop!

OOK TIJDENS SLECHT WEER

Is er slecht weer voorspeld? Schuif aan bij de gezellige workshop tafel, bestel een kopje warme chocolade melk en zet je creatieve brein aan het werk. De workshop is niet weersafhankelijk en kan op elke locatie gevolgd worden!

15:30 – 16:00 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
16:00 – 17:30 Dromenvangers XL
17:30 – 21:00 BBQ / diner

KIES EEN LEUKE LOCATIE

Beachclub Copacabana is een van onze favoriete strandtenten langs de Nederlandse kust. Deze Beachclub heeft een prachtig ruim opgezet terras
Wat leuk dat jullie Nieuwegein op het oog hebben voor een spetterend uitje! Met een echt dorps ‘ons-kent-ons’ gevoel, een
Altijd al een uitje willen organiseren in de ”hoofdstad van de achterhoek” Doetinchem? Met vele mooie recreatieplassen zoals Stroombroek, Simonsplein
Zijn jullie op zoek naar een leuke gevarieerde locatie voor een uitje? Ede is waar je moet zijn! Aan de
Komen jullie uit Bergen op Zoom of willen jullie deze stad leren kennen tijdens een uitje? Met veel geschiedenis, bruisende
Vorige
Volgende

Staat uw gewenste locatie er niet tussen? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

XL DROMENVANGERS MAKEN Combineren met een lekker lunch, borrrel of diner en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze arrangementen en stuur ons een verzoek voor een gratis persoonlijk advies!

compleet verzorgde dag

Bent u op zoek naar een compleet verzorgde dag waarbij u en uw gasten goed in de watten gelegd worden? Heeft u geen of weinig tijd om zelf de organisatie van deze dag op u te nemen. Onze eventplanners kunnen voor u het perfecte uitje plannen. Tijdens een kennismakingsgesprek vragen wij u naar het doel van uw dag en het type gasten die u hiervoor uit wilt nodigen. Wij willen graag weten hoe u zich wenst te verplaatsen en naar uw gastronomische wensen. Onze eventplanners draaien binnen no time een op maat gemaakt programma voor u in elkaar dat perfect aansluit op uw wensen en doelstellingen.

VOORBEELD COMPLEET VERZORGDE DAG:

13:00 – 13:30 Ontvangst met optioneel compleet verzorgde lunch
13:30 – 15:00 Dromenvangers XL
15:00 – 16:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
16:00 – 17:30 Outdoor escaperoom
17:30 – 18:30 Borrel + prijsuitreiking
18:30 – 21:30 Diner + eventuele feestavond

slecht weer scenario

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Liever een ander uitje dan XL DROMENVANGERS MAKEN?

Vorige
Volgende