Activiteiten Amsterdam

Ontdek de meest opwindende activiteiten in Amsterdam, perfect georganiseerd door ons team van experts! Wij hebben de sleutel tot de stad en weten precies hoe we jouw ervaring onvergetelijk kunnen maken. Met een passie voor plezier en avontuur zorgen we ervoor dat elke activiteit een hit is. Of het nu gaat om een energiek bedrijfsuitje of een dag vol teambuilding, vertrouw erop dat wij alles in huis hebben om jouw uitje in Amsterdam tot een ongekend succes te maken. Laat je meevoeren op een avontuur waarbij plezier en teamgeest centraal staan!

Budget
Budget - slider
0100

Waarom kiezen voor SharpEvents?

Als u kiest voor Sharp Events, dan kiest u voor 100% zorgeloos een activiteit in Amsterdam organiseren. Wij helpen u met het regelen van:

Greg plant uw activiteit in Amsterdam!

BRAINSTORMEN MET GREG?

1000+ activiteiten in Amsterdam gingen u voor!

Ben je op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje met een grote groep? Teambuilding met meer dan 50 personen op een
Vanaf 12 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Alle locaties
De veiligheid van de Tweede Kamer ligt in jullie handen! Een terrorist heeft plannen om het te vernietigen, en alleen
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, jullie team loopt door de straten van Den Haag, lachend en samenwerkend om hilarische opdrachten te voltooien
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, je zoeft op een stille E-chopper door de levendige straten van Den Haag, langs iconische plekken zoals
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 60 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Hebben jij en je team zin om Den Haag te voet te verkennen op een grappige en interactieve manier? Onze
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een authentieke Haagse ervaring beleven met je collega’s en de juwelen van onze stad te voet verkennen, genietend
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Ontdek Den Haag op een bijzondere wijze met een mega SUP-tour over de Haagse grachten. Onze mega sups zijn maar
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Willen jij en je collega’s Den Haag ontdekken met de fiets op een hilarische manier? Onze Oh Oh Den Haag
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een schilder workshop met een twist? Wij kunnen jouw groep een schilder workshop verzorgen met letterlijke twist van
Vanaf 20 Pers
Vanaf € 37.50 p.p.

1 tot 1,5 uur

Den Haag
Wil je een echt Haagse ervaring op doen met je collega’s en de parels van onze stad verkennen op een
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag

Origineel Activiteiten Organiseren in Amsterdam

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje in Amsterdam? Wij bieden een breed scala aan unieke en creatieve activiteiten die perfect zijn om de teamgeest te versterken en samen onvergetelijke ervaringen op te doen. Amsterdam, met zijn rijke geschiedenis, bruisende cultuur en prachtige grachten, is de ideale achtergond voor een geslaagd bedrijfsuitje. Onze professionele begeleiding zorgt ervoor dat elke activiteit soepel verloopt en iedereen een geweldige tijd heeft.

Ontdek Leuke Activiteiten in Amsterdam voor Teamuitjes

Ben je op zoek naar leuke activiteiten in Amsterdam voor je volgende teamuitje? In Amsterdam vind je een scala aan unieke en verrassende opties die perfect zijn voor teambuilding. Van creatieve workshops tot uitdagende outdoor avonturen, er is altijd iets bijzonders te beleven in deze bruisende stad. Zorg ervoor dat je team een geweldige tijd heeft met onze Ontdek Amsterdam activiteit.

Teambuilding Activiteiten in Amsterdam: Samen Sterker

Teambuilding activiteiten in Amsterdam zijn de perfecte manier om de band tussen collega’s te versterken. Denk aan interactieve spelletjes, samenwerkingsopdrachten en plezierige uitdagingen die de communicatie en samenwerking verbeteren. Een activiteit zoals de Amsterdamse Huisjes Wandeltour zorgt voor een onvergetelijke ervaring die je team dichter bij elkaar brengt.

Bijzondere Groepsactiviteiten in Amsterdam Centrum

Amsterdam Centrum is de perfecte locatie voor bijzondere groepsactiviteiten. Of je nu kiest voor een culturele tour, een culinaire ervaring of een creatieve workshop, het hart van Amsterdam heeft het allemaal. De unieke sfeer van de stad maakt elke activiteit extra speciaal. Probeer bijvoorbeeld de Wandeltour Amsterdam voor een onvergetelijke ervaring. Wil je een offerte aanvragen of meer informatie? Bel ons dan op +31852007882 en ontdek de mogelijkheden!

boot-varen-2

Originele en Gekke Activiteiten in Amsterdam voor Teams

Wil je je team echt verrassen met iets origineels en geks? Amsterdam biedt tal van unieke activiteiten die buiten de gebaande paden gaan. Denk aan speurtochten, escaperooms en andere avontuurlijke uitdagingen die zorgen voor veel plezier en een hoop gelach. De Outdoor Escaperoom Amsterdam is perfect om je team een onvergetelijke dag te bezorgen.

  • Eenvoud en professionaliteit: we ontzorgen je volledig, zodat je zonder stress te gekke activiteiten kunt plannen.
  • Scherpe prijzen: ons doel is om je snel een op maat gemaakte offerte te bieden die past binnen jouw budget.
  • Op maat gemaakte activiteiten: kies uit meer dan 100 activiteiten die we naadloos kunnen aanpassen aan jouw specifieke wensen.
  • Samen brainstormen: jouw inbreng is goud waard. Samen komen we tot de beste ideeën voor jouw uitje.
  • Deskundige begeleiding: onze begeleiders zijn niet alleen enthousiast, maar ook ervaren in het creëren van een dynamische sfeer.
  • Allesomvattende organisatie: van de uitnodigingsmails tot de dag zelf – inclusief vervoer indien nodig – wij regelen het van a tot z.
  • Vooruitdenkend: slecht weer op komst? Geen probleem. We maken altijd samen met jullie een plan b zodat jullie uitje door kan gaan, weer of geen weer.
boot-varen-2

Top 10 activiteiten in Amsterdam 2024

1000+ activiteiten Amsterdam gingen u al voor!

Elk van de bedrijfsgroepen die u voorging, variërend van kleine teams tot grote bedrijven, heeft unieke en onvergetelijke ervaringen opgedaan dankzij onze toewijding aan maatwerk, creativiteit en een naadloze organisatie van elk bedrijfsuitje.

Deze ervaringen hebben niet alleen gezorgd voor memorabele momenten, maar ook voor de versteviging van teambanden, het ontdekken van nieuwe perspectieven en het vieren van successen.

Jouw groep kan de volgende zijn die deel uitmaakt van onze groeiende gemeenschap van tevreden klanten die kozen voor een ervaring die verder gaat dan het gewone.

Activiteiten met eten of borrel in Amsterdam

Wij bieden een breed scala aan activiteiten die geschikt zijn voor verschillende groepen, zoals teambuilding evenementen, sportieve uitdagingen, culturele tours en unieke ervaringen die speciaal zijn ontworpen om zowel leuk als memorabel te zijn.

Ja, onze activiteiten zijn flexibel en kunnen worden aangepast om zowel kleine als grote groepen te accommoderen. We zorgen ervoor dat elke ervaring op maat wordt gemaakt om aan de behoeften van jouw groep te voldoen.

De duur van onze activiteiten kan variëren van een paar uur tot een hele dag, afhankelijk van het type activiteit en de voorkeuren van jouw groep. We kunnen ook aangepaste programma’s aanbieden op basis van specifieke tijdsbeperkingen.

We bieden zowel indoor als outdoor activiteiten aan in Amsterdam. Of je nu de voorkeur geeft aan een buitenavontuur of een gezellige binnenactiviteit, we hebben opties die passen bij elke voorkeur en weersomstandigheid.

De meeste van onze activiteiten zijn geschikt voor alle leeftijden en we kunnen specifieke aanbevelingen doen op basis van de samenstelling van jouw groep. Of je nu een familie-uitje plant of een bedrijfsuitje, we hebben passende opties.

Ja, we raden aan om van tevoren te reserveren om ervoor te zorgen dat jouw gewenste datum en tijd beschikbaar zijn. Dit helpt ons ook om de activiteit optimaal voor te bereiden en aan te passen aan jouw specifieke wensen.

Absoluut! We bieden maatwerkactiviteiten aan die perfect zijn voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea, bedrijfsfeesten en andere evenementen. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken.

Dit hangt af van de specifieke activiteit die je kiest. Over het algemeen raden we comfortabele kleding en schoenen aan, en eventuele specifieke benodigdheden zullen we van tevoren communiceren.

Sommige outdoor activiteiten kunnen weersafhankelijk zijn, maar we hebben altijd alternatieven beschikbaar voor slecht weer. We zorgen ervoor dat je een geweldige ervaring hebt, ongeacht de weersomstandigheden.

Voor meer informatie of om een offerte aan te vragen, kun je contact met ons opnemen via telefoon op +31852007882 of ons online contactformulier invullen. We helpen je graag verder met al je vragen en reserveringen.