ACTIVITEITEN Rotterdam

Graag stellen wij u voor aan onze activiteiten in Rotterdam! Actieve toernooien, kalmerende of rustige workshops, adrenaline verhogende wedstrijden of iets creatiefs? Sharpevents regelt het voor u! Valt de voorkeursdatum in de koude maanden? Laat u winters betoveren door onze top 10 winteractiviteiten.

street-art-tour-rotterdam

TOP 10 WINTER ACTIVITEITEN IN Rotterdam

TOP 10 RotterdamSE activiteiten

OUTDOOR ACTIVITEITEN in rotterdam

CREATIEVE EN CULINAIRE ACTIVITEITEN in rotterdam

ACTIVITEITEN IN DE BINNENSTAD VAN rotterdam

DE LEUKSTE ACTIVITEITEN IN rotterdam

‘Rotjeknor’ biedt met zijn diversiteit en architectuur talloze mogelijkheden voor lokale activiteiten! Volg een cursus plat Rotterdamse van onze ‘Rotterdammert’, of fiets onder begeleiding van een Rotterdamse tourguide van Zuid, over de Erasmusbrug richting de Coolsingel. Tijdens Ontdek Rotterdam voeren jullie hilarische opdrachten uit terwijl jullie dwalen door ‘de mooiste Rotstad die er is’. Er is veel te beleven in Rotterdam, voor elke activiteit kiest u?

Wij hebben verschillende arrangementen voor uitjes in Rotterdam samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

TEAMBUILDING ACTIVITEITEN rotterdam

Teambuilding activiteiten zijn cruciaal voor elke groep. Tijdens de opdrachten zijn samenwerken en overleggen vereisten; want alleen op de manier maakt je team kans op de hoofdprijs! Door proeven en opdrachten te doorstaan, wordt het vertrouwen in elkaar vergroot. Alle deelnemers leren wat ze aan elkaar hebben, en hoe ze met elkaar bij de winst komen!  Alle activiteiten van Sharpevents zijn bedacht met teambuilding als hoofddoel, zodat iedereen met een goed gevoel naar huis gaat ;)!

Locaties voor uw activiteit in rotterdam ?

Bij de keuze voor een locatie voor uw activiteit denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie teamuitje. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR ACTIVITEIT in rotterdam?

Staat uw komende uitje gepland tijdens de wintermaanden? Niet getreurd! Wij hebben een super tof aanbod aan indoor activiteiten. Sharpevents weet als geen ander hoe je een tof indoor uitje neer zet. Wanneer jullie zin hebben in een creatieve dag is een workshop wellicht een goede optie! Shake cocktails, maak armbandjes, ga slippers pimpen, wordt Herman Brood en schilder iets prachtigs op het doek.. De mogelijkheden zijn eindeloos!

bezienswaardigheden rotterdam

Rotterdam is op verschillende manieren goed te bereiken! Het centrum ligt op 10 minuten loopafstand van Station Rotterdam Centraal. Binnen de stad is het ook makkelijk verplaatsen met de verschillende tram- en metrotrajecten. Wanneer u met de auto naar Rotterdam komt, is aan te raden om te parkeren bij een Park & Ride, om vanaf hier met de metro het centrum in te gaan. Voor wie interesse heeft in alternatief vervoer kan nog de watertaxi of waterbus pakken!

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel indoor activiteiten. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een activiteit willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw activiteit behouden blijft!

ACTIVITEITEN OP MAAT

De oneindige diversiteit in Rotterdam biedt talloze mogelijkheden voor uw favoriete activiteiten! Het Kralingse bos en de plas zijn perfecte voor actieve sporten en spellen. Zijn jullie geïnteresseerd om de stad te leren kennen? Dan kunnen jullie, met of zonder begeleiding, op pad door de stad. Tijdens deze citygames en -tours voeren jullie verschillende leuke opdrachten uit. Sharpevents luistert goed naar uw wensen, en organiseert zo een uitje op maat!