AFDELINGSUITJE

AFDELINGSUITJE

Ben je op zoek naar leuke ideeën voor jullie afdelingsuitje? Of de focus nu vooral ligt op teambuilding, een gezellige borrel of creatieve middag, bij Sharp events ben je verzekerd van een gezellig uitje. Wij hebben een breed aanbod aan spannende activiteiten en hebben daarnaast een goede samenwerking met diverse leuke locaties langs de Nederlandse kust en omliggende steden. Al onze activiteiten zijn te combineren met een lekkere lunch, een diner of een feestavond inclusief DJ op een leuke locatie of op een eigen locatie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een gezellig afdelingsuitje? Neem gerust contact met ons op!

STRANDACTIVITEITEN

DE LEUKSTE ACTIVITEITEN

DE LEUKSTE IDEEEN VOOR EEN AFDELINGSUITJE

Lekker uitwaaien op het strand tijdens jullie afdelingsuitje? Met onze strandactiviteiten en wateractiviteiten zijn jullie verzekerd van een gezellig afdelingsuitje! Met een lunch, borrel of diner is het afdelingsuitje al bijna helemaal compleet, er kan namelijk ook een overnachting worden geboekt bij het afdelingsuitje. Ook organiseren wij heerlijke proeverijen en diners. Om de teambuilding tussen het personeel te versterken hebben we ook super leuke citygames, deze citygames worden in verschillende steden georganiseerd.
Wij organiseren afdelingsuitjes langs de Nederlandse kust en in de randstad, een afdelingsuitje kan ook op een eigen locatie worden georganiseerd. Wij denken graag met je mee en organiseren een speciale dag voor de hele afdeling! 

FOODIES EN FIJNPROEVERS

TIPS AFDELINGSUITJE

#1. Zorg dat de datum voor het afdelingsuitje vroeg op de jaaragenda gezet wordt zodat de opkomst zo hoog mogelijk is.

#2. Breng van tevoren goed in kaart wie er allemaal uitgenodigd worden voor het afdelingsuitje. Zijn het alleen de werknemers of ook de partners?

#3. Zorg dat het duidelijk is wat het budget is voor een afdelingsuitje. Is er een budget per persoon of een totaal budget voor deze dag?

#4. Laat een klein budget geen belemmering zijn. Wij bieden genoeg activiteiten aan tegen scherpe prijzen ook bieden we drankarrangementen aan zodat er geen verassingen ontstaan als de rekening komt.

#5. Bepaal wat het doel is van het afdelingsuitje. Is het een beloning voor het afgelopen jaar voor een behaalde target of is het meer gericht op kennisoverdracht en training? Bij elk doel passen andere activiteiten.

verjaardagsfeest

WORKSHOPS

AFDELINGSUITJES AAN DE KUST

Wij werken samen met verschillende prachtige locaties langs de Nederlandse kust. 

Onze strandactiviteiten en workshops kunnen bij elke locatie worden opgebouwd in combinatie met hapjes en drankjes. Van een borrel op het strand met een bittergarnituur tijdens de ondergaande zon tot een compleet verzorgde bbq met kreeft en langoustines.

U kunt kiezen voor een actieve middag met een bbq maar ook een compleet verzorgt themafeest met cocktailbar, entertainment en overnachting behoort tot de mogelijkheden. Wij hebben ongelooflijk veel contacten in de gastvrijheidssector langs de kust en kunnen uw afdelingsuitje van a tot z voor u uitstippelen.

CITYGAMES

WAT IS HET DOEL VAN DIT AFDELINGSUITJE?

Het is belangrijk om van tevoren goed na te denken wat er bereikt dient te worden met dit uitje om zo de activiteiten perfect af te stemmen op het doel van het uitje. Als de nadruk op teambuilding ligt zullen we activiteiten in teams organiseren. Is het doel beloning dan ligt de fun factor meestal heel hoog en staat vooral het genieten voorop.Bij training kun je denken aan workshops en inspirerende sprekers uit de branche.

Geef ons tijdens het kennismakingsgesprek zoveel mogelijk informatie. Samen brainstormen levert vaak leuke ideeën op!

 

WIND EN WATER

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!