AFDELINGSUITJE

Ben je op zoek naar leuke ideeën voor jullie afdelingsuitje? Of de focus nu vooral ligt op teambuilding, een gezellige borrel of creatieve middag, bij Sharp events ben je verzekerd van een gezellig uitje. Wij hebben een breed aanbod met de leukste afdelingsuitjes activiteiten en hebben daarnaast een goede samenwerking met diverse leuke locaties langs de Nederlandse kust en omliggende steden.

LEUKSTE afdelingsuitje IDEEËN

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL afdelingsuitje ORGANISEREN

Lekker uitwaaien op het strand tijdens jullie afdelingsuitje? Met onze strandactiviteiten en wateractiviteiten zijn jullie verzekerd van een gezellig afdelingsuitje! Zijn jullie meer van het loungen in een strandtent? Doe dat dan in combinatie met een leuke workshop! Met een lunch, borrel of diner is het afdelingsuitje al bijna helemaal compleet, er kan namelijk ook een overnachting worden geboekt bij het afdelingsuitje. Ook organiseren wij heerlijke proeverijen en diners. Om de teambuilding tussen het personeel te versterken hebben we ook super leuke citygames, deze citygames worden in verschillende steden georganiseerd.

 

Wij hebben verschillende arrangementen voor afdelingsuitjes in samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF afdelingsuitje

Vorige
Volgende

TEAMBUILDING TIJDENS UW afdelingsUITJE

Een afdelingsuitje kan een mooi moment zijn om te werken aan de teambuilding binnen jullie clubje. Werk aan de sociale binding, leer elkaars kwaliteiten op een andere manier kennen, creëer efficiëntie binnen jullie groep collega’s en versterk de groepsdynamiek! Zo sla je met je afdelingsuitje twee vliegen in één klap! Bekijk welke activiteiten bij jullie ontwikkelpunt passen en ga met elkaar de leuke dag tegemoet. Klets daarna met de team verder met de voeten in het zand en drankje in je hand en de dag is geslaagd!

workshop ideeën voor afdelingsuitje

Vorige
Volgende

Locaties voor uw afdelingsuitje?

Bij de keuze voor een locatie voor uw afdelingsuitje denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie afdelingsuitje. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES afdelingsuitje

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR AFDELINGSUITJE?

Houden jullie meer van de winter of willen jullie een eindejaar feestje organiseren? Ook voor een winters indoor afdelingsuitje kun je bij Sharpevents terecht! Vrijwel alle workshops kunnen binnen gegeven worden en voor de echte winterliefhebbers hebben we ook winterse uitvoeringen van verschillende activiteiten. Test je behendigheid tijdens The Olympics of langlauf jezelf over de boulevard tijdens een apres ski opdracht! We werken alleen maar samen met de sfeervolste restaurant en weten jullie afdelingsuitje het witte thema te geven waar iedereen blij van wordt!

bezienswaardigheden

Wanneer je een afdelingsuitje organiseert is de locatie een belangrijke factor voor het slagen van een feest! Maar ook de bezienswaardigheden van een locatie vinden wij belangrijk te benoemen. Ben je benieuwd welke high-lights jullie locatie en stad bezit? Vraag het ons!

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een afdelingsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor afdelingsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een afdelingsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw afdelingsuitje behouden blijft!

EEN ORIGINEEL AFDELINGSUITJE OP HET STRAND

Wij werken samen met verschillende prachtige locaties langs de Nederlandse kust. Onze strandactiviteiten en workshops kunnen bij elke locatie worden opgebouwd in combinatie met hapjes en drankjes. Van een borrel op het strand met een bittergarnituur tijdens de ondergaande zon tot een compleet verzorgde bbq met kreeft en langoustines. U kunt kiezen voor een actieve middag met een bbq maar ook een compleet verzorgt themafeest met cocktailbar, entertainment en overnachting behoort tot de mogelijkheden. Wij hebben ongelooflijk veel contacten in de gastvrijheidssector langs de kust en kunnen uw afdelingsuitje van a tot z voor u uitstippelen.

IDEEEN VOOR EEN AFDELINGSUITJE MET OVERNACHTING

Komen er collega’s van ver en wil er niemand boppen? Maak je bedrijfsuitje dan compleet met een overnachting! We weten voor elk budget wel het leukste hotel of hostels en helpen je graag op weg naar de fijne en aansluitende accommodatie!

BEREIKBAARHEID LOCATIE

Hoe goed een locatie te bereiken is kan doorslaggevend zijn voor het kiezen van een locatie. Er zijn verschillende websites te vinden waar je een goed overzicht hebt op de bereikbaarheid met het OV en op alle gemeentelijke websites kun je veel informatie inwinnen over parkeren met auto of touringbus. Komen jullie er niet uit? Schroom niet om te bellen zodat we met je mee kunnen denken!