AFDELINGSUITJE

Ben je op zoek naar leuke ideeën voor jullie afdelingsuitje? Of de focus nu vooral ligt op teambuilding, een gezellige borrel of creatieve middag, bij Sharp events ben je verzekerd van een gezellig uitje. Wij hebben een breed aanbod met de leukste afdelingsuitjes activiteiten en hebben daarnaast een goede samenwerking met diverse leuke locaties langs de Nederlandse kust en omliggende steden.

LEUKSTE afdelingsuitje ideeën

FOODIES EN FIJNPROEVERS

EEN ORIGINEEL afdelingsuitje ORGANISEREN

Lekker uitwaaien op het strand tijdens jullie afdelingsuitje? Met onze strandactiviteiten en wateractiviteiten zijn jullie verzekerd van een gezellig afdelingsuitje! Zijn jullie meer van het loungen in een strandtent? Doe dat dan in combinatie met een leuke workshop! Met een lunch, borrel of diner is het afdelingsuitje al bijna helemaal compleet, er kan namelijk ook een overnachting worden geboekt bij het afdelingsuitje. Ook organiseren wij heerlijke proeverijen en diners. Om de teambuilding tussen het personeel te versterken hebben we ook super leuke citygames, deze citygames worden in verschillende steden georganiseerd.

 

Wij hebben verschillende arrangementen voor afdelingsuitjes in samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF afdelingsuitje

TEAMBUILDING TIJDENS UW afdelingsUITJE

Een afdelingsuitje kan een mooi moment zijn om te werken aan de teambuilding binnen jullie clubje. Werk aan de sociale binding, leer elkaars kwaliteiten op een andere manier kennen, creëer efficiëntie binnen jullie groep collega’s en versterk de groepsdynamiek! Zo sla je met je afdelingsuitje twee vliegen in één klap! Bekijk welke activiteiten bij jullie ontwikkelpunt passen en ga met elkaar de leuke dag tegemoet. Klets daarna met de team verder met de voeten in het zand en drankje in je hand en de dag is geslaagd!

workshop tips en ideeën afdelingsuitje

Locaties voor uw afdelingsuitje?

Bij de keuze voor een locatie voor uw afdelingsuitje denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie afdelingsuitje. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Michelle, Gemeente Den Haag
Michelle, Gemeente Den Haag
Lees verder
Op 6 juli 2015 hebben wij een zeer geslaagde teamdag gehad! Iedereen was enthousiast en kijkt terug op een mooie middag. We hebben gekozen voor de combinatie Robinson experience met aansluitend een BBQ. Het was echt een groepsactiviteit, ondanks dat we opgesplitst werden in 3 teams zijn de teams constant bij elkaar in de buurt geweest en is er echt als team gewerkt. Ook als er door een lichamelijke beperking een onderdeel niet mee kon worden gedaan, viel dit eigenlijk niet op. Dat was erg prettig! De BBQ was goed, erg leuke locatie en ook het contact voorafgaand aan de dag hebben wij als prettig ervaren. Kortom een groot succes! Bedankt!
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Lees verder
bijgaande foto vond ik zo grappig dat ik je die toch even wilde toesturen! En staat wat mij betreft symbool voor jullie werkwijze. Naast de klant! Vanaf eerste moment gaf Wavevents / jij mij het gevoel dat jullie ons een onvergetelijk leuke dag wilden bezorgen. Het was gelijk een warm en persoonlijk contact en je voelde goed aan wat de bedoeling was. Je dacht mee en jullie toonden je buitengewoon flexibel in de organisatie van de locatie, het programma, tijdstip en tijdsduur en bij de uitvoering op de dag zelf heb je de klantgerichtheid van Wavevents nogmaals bewezen. Niet alleen wij zelf, maar al onze gasten hebben reusachtig van het powerkiten, de beachtennis en de barbecue genoten! Dank je wel!
Hidde Staatema, Unilever
Hidde Staatema, Unilever
Lees verder
Ons summer event met de inkoop organisatie van Unilever bij Wave Events was een groot succes. Een combinatie van beach tennis en kyten op een toplocatie. De begeleiding was zeer professioneel, spontaan en vriendelijk. Ondanks de grote van de groep (100+) was alles top in de puntjes verzorgd en heeft iedereen genoten van een heerlijke dag. Iedereen van Wave Events waanzinning bedankt. Al met al een topdag en zeker een aanrader!
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Lees verder
Op 10 juli 2014 heb wij een topdag gehad bij Millers Beach in Scheveningen! Via Wavevents zijn wij in contact gekomen met Thijs, hij heeft ons team event van A tot Z geregeld! Het mailcontact verliep heel vlot en Thijs was ook ter plaatse, wat voor ons heel prettig was. Wij hadden met ons team eerst een bijeenkomst en presentatie, daarna hebben we met z’n allen een aantal strandactiviteiten gedaan. Deze activiteiten werden heel goed begeleid door het team van Wavevents en ter afsluiting hadden we een borrel en BBQ. Al met al was het een heel geslaagd event en zéker voor herhaling vatbaar!
Marc Kluijver, Koffietcacao
Marc Kluijver, Koffietcacao
Lees verder
Voor de familiedag van JCI Apeldoorn organiseerde Wavevents een activiteiten programma met een BBQ ter afsluiting. Het was een mooie mix van kiten op het strand en beachtennis. Voor veel volwassenen was het de eerste keer dat ze een kite op zo een manier in handen hadden dus een mooie ervaring. Ook voor de kinderen was het een hele beleving. De kleinsten konden de ouders prima zelf vermaken op het strand. Een flinke hoosbui mocht de pret niet drukken, we konden schuilen in het restaurant en daarna weer verder. De BBQ was van een prima kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding. De mannen van Wavevents hebben de boel goed onder controle en geven duidelijke instructies. Erg prettig! Zeker een aanrader.
Previous
Next

CITYGAMES AFDELINGSUITJE

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR AFDELINGSUITJE?

Houden jullie meer van de winter of willen jullie een eindejaar feestje organiseren? Ook voor een winters indoor afdelingsuitje kun je bij Sharpevents terecht! Vrijwel alle workshops kunnen binnen gegeven worden en voor de echte winterliefhebbers hebben we ook winterse uitvoeringen van verschillende activiteiten. Test je behendigheid tijdens The Olympics of langlauf jezelf over de boulevard tijdens een apres ski opdracht! We werken alleen maar samen met de sfeervolste restaurant en weten jullie afdelingsuitje het witte thema te geven waar iedereen blij van wordt!

bezienswaardigheden

Wanneer je een afdelingsuitje organiseert is de locatie een belangrijke factor voor het slagen van een feest! Maar ook de bezienswaardigheden van een locatie vinden wij belangrijk te benoemen. Ben je benieuwd welke high-lights jullie locatie en stad bezit? Vraag het ons!

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een afdelingsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor afdelingsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een afdelingsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw afdelingsuitje behouden blijft!

EEN ORIGINEEL AFDELINGSUITJE OP HET STRAND

Wij werken samen met verschillende prachtige locaties langs de Nederlandse kust. Onze strandactiviteiten en workshops kunnen bij elke locatie worden opgebouwd in combinatie met hapjes en drankjes. Van een borrel op het strand met een bittergarnituur tijdens de ondergaande zon tot een compleet verzorgde bbq met kreeft en langoustines. U kunt kiezen voor een actieve middag met een bbq maar ook een compleet verzorgt themafeest met cocktailbar, entertainment en overnachting behoort tot de mogelijkheden. Wij hebben ongelooflijk veel contacten in de gastvrijheidssector langs de kust en kunnen uw afdelingsuitje van a tot z voor u uitstippelen.

FOODIES EN FIJNPROEVERS

IDEEEN VOOR EEN AFDELINGSUITJE MET OVERNACHTING

Komen er collega’s van ver en wil er niemand boppen? Maak je bedrijfsuitje dan compleet met een overnachting! We weten voor elk budget wel het leukste hotel of hostels en helpen je graag op weg naar de fijne en aansluitende accommodatie!

BEREIKBAARHEID LOCATIE

Hoe goed een locatie te bereiken is kan doorslaggevend zijn voor het kiezen van een locatie. Er zijn verschillende websites te vinden waar je een goed overzicht hebt op de bereikbaarheid met het OV en op alle gemeentelijke websites kun je veel informatie inwinnen over parkeren met auto of touringbus. Komen jullie er niet uit? Schroom niet om te bellen zodat we met je mee kunnen denken!