ARCHERY TAG XL

Zijn jullie met 25 deelnemers of meer tijdens jullie uitje en zijn jullie op zoek naar iets super origineels? Dan is Archery Tag XL echt iets voor jullie!

Boogschieten in teams van 15 tegen 15 in een enorm veld vol met bunkers en rondvliegende pijlen is iets wat jullie niet snel zullen vergeten.

De ”free for all” ronde zal bepalen wie van jullie de beste schutters zijn. Mikken, schieten en schuilen… het zal net lijken alsof jullie in de film ”The Hunger games” zitten! Wie van jullie wordt de ultieme Robin Hood?

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO ARCHERY TAG XL

Jullie worden vriendelijk ontvangen door onze professionele Robin Hood. Hij geeft jullie een spoedcursus boogschieten en na een paar tips schieten jullie de eenden zo uit de lucht. Maar jullie krijgen eerst een briefing wat betreft de veiligheid want, jawel.. jullie gaan elkaar toch echt onder vuur nemen! Geen zorgen, want onze pijlen hebben zachte schuimkoppen en doen dus absoluut geen pijn. Ons materiaal heeft een Europees keurmerk en is uitvoerig getest op veiligheid. Nadat jullie de veiligheidsbriefing hebben gehad en allemaal uitgerust zijn met een boog, pijlen en een masker is het tijd om het spel aan jullie uit te leggen.

Archery tag XL is een spelvorm die we zelf ontwikkelt hebben. Wij zijn expert en marktleider op het gebied van Archery tag en hebben enorm veel materiaal. We hebben zelfs zoveel materiaal, dat we een half voetbalveld kunnen voorzien van bunkers en andere attributen om achter te schuilen! Dit zorgt ervoor dat het net lijkt, alsof je in een enorm veldslag zit tijdens het spel. De pijlen vliegen jullie om de oren, lukt het jou ze te ontwijken?

Archery tag wordt normaal gesproken gespeeld door maximaal 5 personen per team. Tijdens Archery tag XL kunnen jullie nu tot wel 40 spelers tegelijk spelen in een enorm veld. Strategie en teamwork is met dit aantal deelnemers erg belangrijk. Zijn jullie er klaar voor? Wie van jullie is de enige echte Robin Hood? Archery Tag is een spel wat iedereen al snel onder de knie krijgt. Je hoeft niet hard te rennen en er is weinig conditie voor nodig.

Tip! Archery tag XL is een perfecte teambuilding activiteit tijdens een bedrijfsuitje. We kunnen deze strandactiviteit zowel voor kleine als hele grote groepen tot 1000 personen uitvoeren.

Na een introductie over het behandelen van de boog, het schieten en de veiligheid worden de regels van archery tag XL met jullie groep doorgenomen.

Archery Tag XL bestaat uit 4 verschillende rondes. De basis regels blijven hetzelfde maar de verschillende spelvormen maken dat dit een zeer afwisselende activiteit is die niet snel gaat vervelen. Jullie zullen in teams tegen elkaar strijden met maximaal 20 tegen 20. Als jullie met meer dan 40 deelnemers zijn maken we daar een toernooivorm van.

De ”free for all” ronde zal bepalen wie van jullie de beste schutters zijn. Mikken, schieten en schuilen… het zal net lijken alsof jullie in de film ”The Hunger games” zitten! Tijdens deze ronde zullen jullie met 4 teams tegelijk in 1 groot veld strijden. Zodra het fluitsignaal klinkt is het rennen geblazen, want er zijn maar een aantal bunkers waar je je achter kan verschuilen en niemand is meer te vertrouwen!

De pijlen vliegen je om de oren en dit is echt een activiteit die jullie niet snel zullen vergeten. Jullie eindigen deze activiteit met een prijsuitreiking voor de beste schutter van jullie groep. Wie van jullie pakt de titel? Will the real Robin please stand up?

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Archery Attack XL
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Kiezen jullie voor een buitenactiviteit dan zullen we altijd een reserveactiviteit met jullie overleggen in geval van slecht weer. We vragen jullie hier van tevoren over na te denken zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Kiezen jullie voor een arrangement met meerdere activiteiten of bijvoorbeeld een compleet teambuildingprogramma? In dit geval zullen we van tevoren samen nadenken over een compleet draaiboek in geval van slecht weer. 

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

Archery tag kan in elke kustplaats langs de Nederlandse kust geboekt worden.
Het spel kan eventueel ook op een ruim grasveld opgebouwd worden in een meer stedelijke of landelijke omgeving.
Mocht uw bedrijf beschikken over een grote lege hal dan zouden we zelfs daar archery tag op kunnen zetten.

Als er een optie wordt genomen op onze indoor strand locatie kan archery tag zelfs bij slecht weer gewoon met de voetjes in het zand gespeeld worden!

Alle materialen die wij gebruiken voor onze strandactiviteiten zijn uitvoerig getest en beschikken over een Europees veiligheidskeurmerk. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE STRANDACTIVITEIT?

VRAAG EEN OFFERTE AAN