ARCHERY TAG

Dit is iets wat je eigenlijk niet mag missen, Archery Tag is een van de meest populaire activiteiten op het strand!

Rennen, duiken, vliegen en mikken…Heel veel actie en adrenaline, maar zonder blauwe plekken op te lopen.

Schiet alle targets eruit OF schiet het andere team uit het veld. Vang je een pijl in de lucht dan speel je twee van je teamgenoten terug in het spel!

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO ARCHERY TAG

Willen jullie een keertje wat anders dan ouderwets paintballen? Archery tag is de nieuwe sensatie en al helemaal op het strand! Geen warme stoffige pakken, maar lekker in je zwembroek en met je blote voeten in het zand. Zodra jullie de bogen in jullie handen hebben veranderd het speelveld in een soort war zone, waarin iedereen vanzelf ontzettend competitief wordt… En met een kleine uitleg van onze eigen Robin Hood schiet je binnen no time je tegenstanders het veld uit. Archery Tag is een spel wat iedereen al snel onder de knie krijgt. Je hoeft niet hard te rennen en er is weinig conditie voor nodig, bovendien zijn de pijlen gemaakt van rubber. Geen blauwe plekken dus!

Het strand is de ideale plek om een leuke dag te organiseren. Met een lekker briesje en een warm zonnetje is zowel ontspanning als inspanning in deze omgeving totaal geen straf. Mochten jullie het heet hebben gekregen dan kunnen jullie altijd een duik nemen in de zee of even afkoelen onder de openluchtdouches op het strand. Archery tag is te spelen voor groepen vanaf 10 tot 40 personen. Bij grote groepen spelen we in toernooi vorm met 4 teams tegelijk in een enorm veld. We hebben genoeg materiaal om met 40 personen tegelijk in het veld te staan! Voor grote groepen adviseren we Archery Tag XL.

Tip! Archery tag is een leuke toevoeging tijdens een teambuilding dag. Het kan in alle kustplaatsen waar wij actief zijn georganiseerd worden dus perfect voor elk teamuitje in Zuid Holland!

Jullie starten Archery tag met een korte briefing en een oefen ronde en zodra jullie the feeling te pakken hebben en een paar targets hebben weten neer te schieten, is het tijd voor het echte werk!

Archery tag bestaat uit verschillende rondes:

Team Deathmatch:

Jullie spelen in twee teams tegen elkaar. Zodra het eerste fluitsignaal klinkt, rennen jullie naar het midden van het veld om jullie pijlen te verzamelen. Maar pas op, zodra je de safety zone uit ben wordt je al snel het doelwit van de tegenpartij! Verschuil je achter de bunkers en probeer de tegenpartij te raken. Er moeten steeds weer pijlen gepakt worden! Ben je geraakt, dan moet je het veld verlaten. Maar het spel is dan nog niet afgelopen… Zodra iemand van jouw team een target raakt of een pijl vangt mag je het veld weer in en doe je weer gewoon mee.

Battle Royal:

In tegenstelling tot team Deatchmatch, worden er geen teams gemaakt. Jullie gaan met de ruggen tegen elkaar staan en het is nu ieder voor zich… De pijlen vliegen je om de oren en er zijn maar een paar bunkers om je achter te verschuilen. Het wordt dus echt schieten voor je leven in deze ronde! Het team dat alle targets geraakt heeft of alle tegenstanders heeft geraakt met zijn pijlen heeft het spel gewonnen en wint een leuke prijs.

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Archery Attack
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Kiezen jullie voor een buitenactiviteit dan zullen we altijd een reserveactiviteit met jullie overleggen in geval van slecht weer. We vragen jullie hier van tevoren over na te denken zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Kiezen jullie voor een arrangement met meerdere activiteiten of bijvoorbeeld een compleet teambuildingprogramma? In dit geval zullen we van tevoren samen nadenken over een compleet draaiboek in geval van slecht weer. 

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

Archery tag kan in elke kustplaats langs de Nederlandse kust geboekt worden.
Het spel kan eventueel ook op een ruim grasveld opgebouwd worden in een meer stedelijke of landelijke omgeving.
Mocht uw bedrijf beschikken over een grote lege hal dan zouden we zelfs daar archery tag op kunnen zetten.

Als er een optie wordt genomen op onze indoor strand locatie kan archery tag zelfs bij slecht weer gewoon met de voetjes in het zand gespeeld worden!

Alle materialen die wij gebruiken voor onze strandactiviteiten zijn uitvoerig getest en beschikken over een Europees veiligheidskeurmerk. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE STRANDACTIVITEIT?

VRAAG EEN OFFERTE AAN