BASIS ARRANGEMENT

cocktail-olympics-3

WANNEER WILT U  KIEZEN VOOR DIT ARRANGEMENT?

U kunt elke activiteit op onze website combineren met een heerlijke lunch, borrel of diner. Onze activiteiten duren 1 tot 2 uur. Kiezen voor 1 activiteit is een perfecte keuze als:

  • U het liefst met alle leden van uw team of bedrijf tegelijk 1 activiteit wilt doen
  • Uw uitje laat van start gaat omdat uw team overdag aan het werk is
  • Het budget niet erg groot is

KEUZE UIT 100+ ACTIVITEITEN

Met dit arrangement kunt u in principe elke activiteit kiezen die uitgevoerd kan worden bij de horeca locatie die u het meest aanspreekt! Kies uit actieve spellen, workshops en teambuilding activiteiten. Op elke locatie hebben we meer dan 100 activiteiten op onze site die u makkelijk kunt vinden als u ons filter gebruikt.

STEL IN 3 STAPPEN UW ARRANGEMENT SAMEN

Scheveningen

STAP 1 KIES EEN LOCATIE

Kies uit meer dan 30 leuke steden en selecteer de perfecte locatie voor jullie uitje! We hebben een overzichtelijke pagina gemaakt met alle steden waarin we actief zijn. In elke stad hebben we meerdere horeca locaties waar we mee samenwerken en meerdere recreatie gebieden waar we activiteiten op kunnen zetten. Kies een leuke stad die voor iedereen goed bereikbaar is.

STAP 2 KIES ARRANGEMENT

Elke stad heeft meerdere horeca locaties waaruit je kunt kiezen. Elke horeca locatie heeft uiteraard andere opties voor het eten en drinken. U kunt kiezen voor een lunch, een borrel of een lekker diner dat is helemaal aan u en afhankelijk van het tijdschema dat u in gedachte heeft. Op de pagina’s over de horeca locaties kunt u alle horeca arrangementen vinden en ook informatie over bereikbaarheid en parkeren.

STAP 3 KIES ACTIVITEIT

We hebben meer dan 300 activiteiten in onze site staan. Sommige activiteiten zijn speciaal ontworpen voor bepaalde steden terwijl andere activiteiten overal uitgevoerd kunnen worden. Gebruik ons filter houdt tijdens de keuze voor een activiteit rekening met de leeftijd en fitheid van alle deelnemers. Daarnaast is het ook handig om na te denken over het doel van uw dag. Onze eventplanners geven graag advies!

STAP 1:

KIES EEN LEUKE LOCATIE VOOR UW UITJE

Vorige
Volgende

STAP 2:

KIES HET HORECA ARRANGEMENT DAT BIJ U PAST

Met het basis arrangement heeft u oneindig veel keus aan eten en drinken. Wij hebben alleen de leukste horeca locaties geselecteerd en u kunt bij vrijwel elke locatie kiezen uit meerdere lunch, borrel of diner arrangementen. Wilt u een buffet of een maaltijd met meerdere gangen? Zou u de drankjes graag op nacalculatie willen of heeft u liever een pakket zonder verassingen waar alles afgekocht is? Wilt u dat de gasten die wat eerder komen ontvangen worden met koffie en wilt u graag hapjes tijdens de borrel?

Allemaal belangrijke vragen die onze eventplanners altijd aan u stellen. Op de pagina’s over de horeca locaties waar we mee samenwerken ziet u verschillende arrangementen voor elke gelegenheid en budget! We proberen deze pagina’s elk jaar zo goed mogelijk up to date te houden. Dat scheelt u een hoop uitzoekwerk!

STAP 3:

ZOEK DE PERFECTE ACTIVITEIT VOOR JULLIE GROEP!

Budget
Budget - slider
0100

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Wij assisteren u graag met:

GREGOR PLANT UW PERFECTE DAG!

BRAINSTORMEN MET GREG?

1000+ GROEPEN GINGEN U VOOR!

actief in meer dan 50 steden! 

AmsterdamRotterdam
UtrechtDen Haag
EindhovenBreda
ScheveningenLeiden
AmersfoortDen Bosch
ApeldoornHaarlem
VeluweNijmegen
ArnhemTilburg
BiesboschDordrecht
AlkmaarZwolle
HilversumHoek van Holland
DelftDeventer
WestlandGouda
Bergen op zoomHoorn
EdeZandvoort
DoetinchemAlmere
HarderwijkZoetermeer
LoosdrechtNoordwijk
NieuwegeinRoosendaal
TexelVolendam
Tiel 

wij komen in 7 provincies!

Zuid HollandNoord Holland
UtrechtBrabant
OverijselGelderland
Zeeland 

Anderen zochten ook!

Blog 1Blog 2
Blog 3Blog 4
Blog 5Blog 6
Blog 7Blog 8

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een uitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten die binnen plaats kunnen vinden. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

15:00 – 15:30 Ontvangst met optioneel drankje
15:30 – 17:00 Indoor activiteit*
17:00 – 18:00 Borrel
18:00 – 20:00 BBQ / diner

* INDOOR ACTIVITEIT(EN)

We hebben meerdere leuke activiteiten die we indoor kunnen organiseren. Enkele hiervan zijn:

– Pubquiz
– Creatieve workshop (tapasplanken graveren, armbandjes maken, reuze dromenvangers, Ibiza
hoeden, slippers pimpen en meer!
– Cocktail workshop

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een uitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

VOORBEELD PROGRAMMA BASIS ARRANGEMENT

Als u kiest voor dit arrangement kunt u helemaal zelf bepalen hoe de dag eruit komt te zien. Wordt het een ochtend / middag / avond programma? De keuze is helemaal aan u!

Niet alleen het tijdschema kunt u helemaal zelf bepalen maar ook de keuze voor de activiteiten en het horeca arrangement kunt u zelf bepalen. Wilt u een activiteit combineren met een lunch een borrel of een diner? De keuze is helemaal aan u! Onze eventplanners luisteren graag naar uw wensen en draaien samen met u de perfecte dag in elkaar!

VOORBEELD PROGRAMMA OCHTEND

VOORBEELD PROGRAMMA AVOND

Bent u op zoek naar een compleet verzorgde dag waarbij u en uw gasten goed in de watten gelegd worden? Heeft u geen of weinig tijd om zelf de organisatie van deze dag op u te nemen. Onze eventplanners kunnen voor u het perfecte uitje plannen. Tijdens een kennismakingsgesprek vragen wij u naar het doel van uw dag en het type gasten die u hiervoor uit wilt nodigen. Wij willen graag weten hoe u zich wenst te verplaatsen en naar uw gastronomische wensen. Onze eventplanners draaien binnen no time een op maat gemaakt programma voor u in elkaar dat perfect aansluit op uw wensen en doelstellingen.

VOORBEELD COMPLEET VERZORGDE DAG:

12:30 – 13:30 Ontvangst met optioneel compleet verzorgde lunch
13:30 – 15:00 Activiteiten naar keuze (ronde 1)
15:00 – 16:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
16:00 – 17:30 Activiteiten naar keuze (ronde 2)
17:30 – 18:30 Borrel + prijsuitreiking
18:30 – 21:30 Diner + eventuele feestavond

** Dit programma is zeer uitgebreid en heeft een andere prijs dan de vanaf prijs van dit arrangement

WILT U GRAAG BIJ STAP 1 BEGINNEN?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!