Arrangementen

Bent u op zoek naar een leuke activiteit en wilt u daar graag een heerlijke lunch, borrel of diner bij reserveren op een mooie locatie? Door ons enorme aanbod aan activiteiten en locaties kunnen we voor iedereen een perfect arrangement op maat samenstellen.

Wij hebben 3 arrangementen samengesteld waarmee we eindeloos kunnen combineren. Door goed te luisteren naar uw wensen en verwachtingen stellen we samen met u het perfecte event samen!

At your service!

BASIS ARRANGEMENT
(1 ACTIVITEIT)

U kunt elke activiteit op onze website combineren met een heerlijke lunch, borrel of diner. Onze activiteiten duren 1 tot 2 uur. Kiezen voor 1 activiteit is een perfecte keuze als:

  • U het liefst met alle leden van uw team of bedrijf tegelijk 1 activiteit wilt doen
  • Uw uitje laat van start gaat omdat uw team overdag aan het werk is
  • Het budget niet erg groot is

KEUZE ARRANGEMENT
(2+ ACTIVITEITEN)

Kies meerdere activiteiten van onze website. Combineer bijvoorbeeld iets actiefs, creatiefs en een proeverij en laat uw gasten zelf 1 of meerdere activiteiten kiezen. Dit is de perfecte keuze als:

  • U een divers team heeft qua leeftijd en interesses
  • Een leuke dag voor iedereen het doel is
  • U gasten heeft die minder sportief zijn

TEAMBUILDING ARRANGEMENT
(3+ ACTIVITEITEN)

Kies 3 of meer activiteiten en wij creëren een teambuilding event op maat! We ontwerpen een wedstrijd schema en delen gekleurde bandana’s uit voor alle teams. Dit is de perfecte keuze als:

  • Teambuilding het doel van uw dag is
  • U een complete middag vol activiteiten zoekt
  • Uw gasten houden van actief bezig zijn op het strand

SLECHT WEER SCENARIO BASIS ARRANGEMENT

Voor activiteiten die buiten plaatsvinden zoals strandactiviteiten en de meeste citygames bedenken we graag van tevoren samen met u een alternatief. Het weer kan in Nederland tegen zitten maar dat mag nooit een reden zijn om op het laatste moment moeilijke keuzes te moeten maken. We denken hier graag van tevoren over na en zoeken een leuk alternatief. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO KEUZE OF TEAMBUILDING ARRANGEMENT

Wilt u het liefst een keuze of teambuilding arrangement plannen? Gelukkig hebben we bij slecht weer tal van mogelijkheden. We kunnen bijvoorbeeld een combinatie maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. Kiest u hiervoor dan kan uw event altijd op dezelfde locatie plaatsvinden zowel bij goed als bij slecht weer.

Had u een teambuilding arrangement op het oog maar wilt u niet het sportieve karakter van het evenement verliezen in geval van slecht weer? U kunt bij Sharpevents een optie nemen om een indoor strandlocatie te reserveren in geval van slecht weer. Een soort verzekering om te zorgen dat uw actieve programma altijd door kan gaan!

INDOOR STRANDLOCATIE

Heeft u een sportieve teambuildingdag op het oog en wilt u zeker zijn dat deze dag kan doorgaan ook bij slecht weer? Bij Sharpevents kunt u voor een klein bedrag een enorme indoor strandlocatie reserveren zodat u altijd verzekerd bent van een sportieve beachday!

De indoor locatie is gevestigd in Scheveningen en dient normaal gesproken als trainingslocatie voor het Nederlands beachvollybalteam. Er zit een gezellige beachbar direct aan het zand. Op nog geen 3 minuten lopen zitten tientallen leuke restaurants aan de haven van Scheveningen.

DE EERSTE INDRUK IS BELANGRIJK VOOR EEN GESLAAGD EVENT

Als wij iets met de jaren geleerd hebben is het dat de eerste en de laatste indruk iets is dat vrijwel iedereen bijblijft na een event. Als er lang gezocht moet worden naar een parkeerplaats geeft dat veel klachten en vaak een druk op het programma. Een enthousiaste begroeting met een fris drankje op een snikhete dag daarentegen is vaak het begin van een legendarische teamdag!

Een locatie heeft veel invloed op het succes van uw dag. Door ons uitgebreide netwerk aan contacten langs de Nederlandse kust en alle grote steden in de randstad kunnen we u goed adviseren. Onze eventspecialisten staan 24/7 voor u klaar met advies, Neem contact op voor een advies op maat of vul ons offerte formulier in!

Tevreden opdrachtgevers

VRAAG EEN OFFERTE AAN