BEACH VOLLEYBAL

Zijn jullie toe aan een lekkere stranddag en willen jullie naast het gebruikelijke relaxen op het terras ook een leuke activiteit met de voetjes in het zand? Beach volleybal is een top activiteit tijdens een dagje strand!

Wij zetten de veldjes op recht voor jullie tafeltje op het terras dus als jullie er klaar voor zijn geven jullie onze scheids een seintje, ready set GO!

Hebben jullie een soort Ron Zwerver in jullie groepje? Ontdek het nu en boek een potje Beach volleybal bij ons!

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO BEACH VOLLEYBAL

Wat is er nou lekkerder dan op een mooie dag met de blote voeten in het zand een balletje overgooien met een leuke groep mensen? Met een potje beach volleybal kies je voor een hoge funfactor en iedereen kan meedoen of je nou sportief bent of niet.

Onze professionele scheidsrechter legt de spelregels aan jullie uit en verdeeld jullie in teams. Nu is het schoenen uit en lekker het strand op! Met een windje door jullie haren en een heerlijk zonnetje is dit een top activiteit tijdens een gezellige stranddag.

Afhankelijk van de grootte van jullie groep en jullie gewenste wedstrijdtempo wordt bepaald hoeveel veldjes er worden opgezet. Bij een grotere groep ontwerpt onze scheids een leuke toernooistructuur en zullen we jullie van tevoren vragen om teams te maken zodat alles soepel verloopt op de dag zelf. Bij meerdere velden heeft onze hoofdscheidsrechter een hoge scheidsrechtersstoel zodat hij alles goed in de gaten kan houden. We spelen dan een Beach volleybal toernooi en zorgen dat elk team continue weet op welk veld er gespeeld moet worden. Hoe groot jullie groep ook is wij zorgen altijd voor een mooie prijs voor het winnende team!

Tip! Beach volleybal is een perfecte strandactiviteit voor bijvoorbeeld een teamuitje of eigenlijk elk groepsuitje langs het strand.

Beach volleybal wordt gespeeld in teams van 5 of 6 personen. Afhankelijk van de grote van jullie groep kiezen we voor 1 veld of meerdere velden. Als jullie een zeer grote groep hebben is een Beachvolleybal-toernooi de leukste variant. Of jullie nou met een grote groep of een kleine groep zijn beachvolleybal zorgt binnen no time voor fanatieke teams en leuke situaties!

In teams van 5 of 6 spelen jullie eerst even een aantal oefenrondjes om een beetje op elkaar ingespeeld te raken. Als het nodig is geeft onze spelbegeleider nog een aantal tips over het behandelen van de bal. Na een coin toss kiest het winnende team om te beginnen met de service of om te beginnen aan een bepaalde kant net als bij voetbal. Het serverende team behoud de service tot het andere team een punt maakt dan krijgen zij de service. Om de 6 punten wordt van kant gewisseld om wind en tegenlicht te elimineren als beslissende factor. Het team dat het eerst de 21 punten haalt wint de set maar als jullie een grote groep hebben wordt er maar 1 set per wedstrijd gespeeld.

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Beach volleybal
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Kiezen jullie voor een buitenactiviteit dan zullen we altijd een reserveactiviteit met jullie overleggen in geval van slecht weer. We vragen jullie hier van tevoren over na te denken zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Kiezen jullie voor een arrangement met meerdere activiteiten of bijvoorbeeld een compleet teambuildingprogramma? In dit geval zullen we van tevoren samen nadenken over een compleet draaiboek in geval van slecht weer. 

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

Beach volleybal kan in elke kustplaats langs de Nederlandse kust geboekt worden.
Het spel kan eventueel ook op een ruim grasveld opgebouwd worden in een meer stedelijke of landelijke omgeving.
Mocht uw bedrijf beschikken over een grote lege hal dan zouden we zelfs daar beach volleybal op kunnen zetten.

Als er een optie wordt genomen op onze indoor strand locatie kan beach volleybal zelfs bij slecht weer gewoon met de voetjes in het zand gespeeld worden!

Alle materialen die wij gebruiken voor onze strandactiviteiten zijn uitvoerig getest en beschikken over een Europees veiligheidskeurmerk. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE STRANDACTIVITEIT?

VRAAG EEN OFFERTE AAN