EEN UNIEK BEDRIJFSEVENEMENT ORGANISEREN

BEDRIJFSEVENEMENT ORGANISEREN

Wilt u voor uw bedrijf een leuk en uniek bedrijfsevenement organiseren? Dan bent u bij Sharp Events aan het goede adres!

Wij zijn al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het organiseren van activiteiten, dit geeft u garantie op een geslaagd bedrijfsevenement met de leukste en meest originele activiteiten. Met keuze uit veel verschillende activiteiten en workshops die zowel binnen als buiten plaats kunnen vinden zorgen wij dat er voor uw bedrijf een onvergetelijke dag klaarstaat. Na afloop van de door u gekozen activiteiten of workshops is het een leuke optie om nog een diner naar keuze toe te voegen. Door dit te doen zorgt u voor een compleet verzorgde dag met leuke bezigheden en ook nog eens een heerlijk diner waarbij er nog nagepraat kan worden over dit onvergetelijke bedrijfsevenement. 

Wilt u tips voor het organiseren van uw bedrijfsevenement? Neem dan gerust contact met ons op.
Wij denken graag met u mee.

 

STRANDACTIVITEITEN

DE LEUKSTE ACTIVITEITEN

activiteiten bedrijfsevenement

We hebben veel verschillende activiteiten en workshops voor de meest bijzondere teamuitjes. Activiteiten zoals wateractiviteiten en strandactiviteiten zijn bij teamuitjes razend populair. Ook organiseren wij diners en proeverijen, zoals het moorddiner teamuitje. We organiseren ook de super leuke citygames, 1 van deze citygames is het super leuke teamuitje expeditie robinson. Voor de liefhebbers hebben wij een super unieke pubquiz ontworpen. Om een complete dag te beleven organiseren we in combinatie met de activiteiten ook gezellige borrels en uitgebreide diners bij een leuke strandtent op de gekozen locatie. 

FOODIES EN FIJNPROEVERS

zaal bedrijfsevenement

Wilt u uw bedrijfsevenement in een zaal laten plaatsvinden? Dat is voor Sharp Events geen enkel probleem! Alle activiteiten die wij aanbieden voor uw bedrijfsevenement zijn zowel binnen als buiten uit te voeren. 
Wij kunnen zonder problemen met ons benodigde personeel en materiaal naar uw zaal toe komen en hier de activiteiten opstellen die uw bedrijf zal gaan uitvoeren.
Heeft u geen eigen zaal voor uw bedrijfsevenement? Geef dit van te voren aan ons door en wij kunnen u helpen bij het vinden van een geschikte zaal op een goede locatie.
Bij slecht weer raden wij een zaal bedrijfsevenement aan, hierdoor blijft u op goede temperatuur terwijl u toch nog kunt genieten van een onvergetelijk bedrijfsevenement. 

verjaardagsfeest

WORKSHOPS

CITYGAMES

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

WIND EN WATER