BEDRIJFSUITJE ALKMAAR

Kom naar Alkmaar voor een bedrijfsuitje dat nog lang in het geheugen zal blijven! Met 100+ verschillende activiteiten, workshops en citygames kunnen we voor elke groep een leuk programma samen stellen. Wij werken samen met lokale restaurants en locaties zodat we een complete dag kunnen verzorgen inclusief lunch, borrel en/of diner. Bekijk onze top 10 bedrijfsuitjes in Alkmaar voor een gegarandeerd memorabel bedrijfsuitje!

LEUKSTE bedrijfsuitje ideeën in Alkmaar

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE in Alkmaar ORGANISEREN

Wilt u dit jaar echt opvallen met een geweldig bedrijfsuitje? Dat hebben jullie immers wel verdiend! Hieronder hebben wij de meest originele uitjes voor u op een rij gezet. Ruil uw kantoor outfit in voor een sportlegging. Maak indruk op uw collega’s met een actief bedrijfsuitje waarbij teambuilding centraal staat! Kom even helemaal bij tijdens een van onze creatieve of culinaire workshops. Liever alle highlights van een stad ontdekken? Tijdens een van onze spannende citygames gaan jullie in teams op pad en krijgen jullie allerlei opdrachten voor jullie kiezen! Wie ontrafeld het mysterie? Wie gaat er naar huis met de felbegeerde prijs?

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Alkmaar samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF bedrijfsuitje in Alkmaar

Vorige
Volgende

TEAMBUILDING TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE in Alkmaar

Willen jullie elkaars kwaliteiten leren kennen en tegelijkertijd aan teambuilding werken? Tijdens expeditie Robinson worden al jullie skills getest en alleen door een flinke dosis teamwork winnen jullie het spel! Welk team maakt als eerste vuur? Lukt het jullie water te verzamelen? Wie lost de puzzel op binnen de tijd? Bereid je voor op het onverwachte, wie claimt de overwinning en gaat er met de prijs vandoor?

workshop tips en ideeën bedrijfsuitje in Alkmaar

Vorige
Volgende

Locaties voor uw bedrijfsuitje in Alkmaar

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Alkmaar samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past!

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES BEDRIJFSUITJE in Alkmaar

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR BEDRIJFSUITJE in Alkmaar?

Wil je een bedrijfsuitje in de koude jaargetijden organiseren en gaat uw voorkeur uit naar indoor activiteiten? Geen probleem! Sharpevents heeft genoeg leuke en creatieve workshops in Alkmaar. We werken samen met sfeervolle locaties en kunnen die tot een waar winter wonderland omtoveren! Komt de kerst eraan en willen jullie het jaar gezellig met elkaar afsluiten? De kerst disco bingo is altijd een groot succes! In combinatie met de Snowlympics of Apres Ski Olympics weet je zeker dat je bedrijfsuitje de winterse vibe heeft!

bezienswaardigheden in Alkmaar

Om er even tussenuit te gaan is het leuk om uw bedrijfsuitje te organiseren in Alkmaar. Tijdens een van onze unieke citygames neemt u meteen een kijkje in de mooie straten van deze eeuwenoude stad. Wist u dat Alkmaar ook wel de Molenstad wordt genoemd? Er zijn maar liefst 33 molens te vinden! Verder kunt u veel leuke restaurantjes vinden waar jullie aansluitend na de activiteit kunnen neerploffen voor een goed verzorgde lunch of diner! 

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

CORONAPROOF BEDRIJFSUITJE

Ondanks dat we in een ingewikkelde tijd zijn beland weet Sharpevents er toch in te slagen om jullie bedrijfsuitje geheel coronaproof te organiseren! Juist nu is verbinding in de organisatie zo belangrijk en ruimte voor een feestje van belang! Veiligheid staat voorop dus houden wij ons aan de ringlijnen en maatregelen van het RIVM.

IDEEEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Komen er gasten van ver, willen jullie samenwerkingspartners uitnodigen of heb je geen zin om na het feest nog terug te rijden? Allemaal ideeën om een overnachting aan je teamuitje te plakken! Alkmaar heeft veel leuke hostels en hotels beschikbaar voor elk budget. Neem contact met ons op voor advies!

BEREIKBAARHEID in Alkmaar

Vanuit alle hoeken van het land is Alkmaar goed te bereiken. Er zijn park&rides waar u gebruik van kunt maken en er is genoeg parkeergelegenheid. Het station van Alkmaar ligt vlak naast het centrum en de wandelroute naar de bruisende stad is erg gezellig om te lopen!