BEDRIJFSUITJE ALKMAAR

Waarom een bedrijfsuitje in Alkmaar? Wij organiseren meer dan 100 activiteiten in deze gezellige molenstad! In samenwerking met sfeervolle en gezellige locaties weten we jullie bedrijfsuitje tot in de puntjes te verzorgen! Bekijk de meest geboekte leukste bedrijfsuitjes en kijk welke er het beste bij jullie feestdag past!

LEUKSTE bedrijfsuitje ideeën in alkmaar

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE IN ALKMAAR ORGANISEREN

Dit jaar weer willen opvallen met het bedrijfsuitje en weet u niet waar u moet beginnen? Hieronder hebben wij de meest originele uitjes voor u op een rij gezet. Ruil je kantooroutfit in en maak indruk op uw collega’s met een actief bedrijfsuitje waarbij teambuilding centraal staat! Van al dat sporten heb je vast dorst gekregen.. Plak er een leuke cocktailworkshop aan vast of een andere originele workshop! Hebben jij en je collega’s geen schaamte en zijn jullie wel in voor een geintje? Wij hebben veel citygames ontworpen waarbij schaamte niet in het programma staat. Wie van jullie heeft er lef en wint het spel?

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in in Alkmaar samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF bedrijfsuitje in Alkmaar

TEAMBUILDING TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE IN ALKMAAR

Elkaars kwaliteiten leren kennen en aan teambuilding werken met een potje avontuurlijkheid ? Tijdens Expeditie Robinson is niks te gek! Net zoals in het programma komt u tegenover eetproeven, balansproeven en puzzels te staan. Blink uit op verschillende onderdelen tijdens dit bijzondere en hilarische spel! Werk samen binnen jouw team, elimineer jullie naar het volgende eiland en claim de overwinning! Bereid je voor op het onverwachte en laat je verrassen door de fratsen van je collega’s!  

workshop tips en ideeën bedrijfsuitje in ALKMAAR

Locaties voor uw bedrijfsuitje in Alkmaar?

Bij de keuze voor een locatie voor uw bedrijfsuitje in Alkmaar denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje in Alkmaar. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Michelle, Gemeente Den Haag
Michelle, Gemeente Den Haag
Lees verder
Op 6 juli 2015 hebben wij een zeer geslaagde teamdag gehad! Iedereen was enthousiast en kijkt terug op een mooie middag. We hebben gekozen voor de combinatie Robinson experience met aansluitend een BBQ. Het was echt een groepsactiviteit, ondanks dat we opgesplitst werden in 3 teams zijn de teams constant bij elkaar in de buurt geweest en is er echt als team gewerkt. Ook als er door een lichamelijke beperking een onderdeel niet mee kon worden gedaan, viel dit eigenlijk niet op. Dat was erg prettig! De BBQ was goed, erg leuke locatie en ook het contact voorafgaand aan de dag hebben wij als prettig ervaren. Kortom een groot succes! Bedankt!
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Lees verder
bijgaande foto vond ik zo grappig dat ik je die toch even wilde toesturen! En staat wat mij betreft symbool voor jullie werkwijze. Naast de klant! Vanaf eerste moment gaf Wavevents / jij mij het gevoel dat jullie ons een onvergetelijk leuke dag wilden bezorgen. Het was gelijk een warm en persoonlijk contact en je voelde goed aan wat de bedoeling was. Je dacht mee en jullie toonden je buitengewoon flexibel in de organisatie van de locatie, het programma, tijdstip en tijdsduur en bij de uitvoering op de dag zelf heb je de klantgerichtheid van Wavevents nogmaals bewezen. Niet alleen wij zelf, maar al onze gasten hebben reusachtig van het powerkiten, de beachtennis en de barbecue genoten! Dank je wel!
Hidde Staatema, Unilever
Hidde Staatema, Unilever
Lees verder
Ons summer event met de inkoop organisatie van Unilever bij Wave Events was een groot succes. Een combinatie van beach tennis en kyten op een toplocatie. De begeleiding was zeer professioneel, spontaan en vriendelijk. Ondanks de grote van de groep (100+) was alles top in de puntjes verzorgd en heeft iedereen genoten van een heerlijke dag. Iedereen van Wave Events waanzinning bedankt. Al met al een topdag en zeker een aanrader!
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Lees verder
Op 10 juli 2014 heb wij een topdag gehad bij Millers Beach in Scheveningen! Via Wavevents zijn wij in contact gekomen met Thijs, hij heeft ons team event van A tot Z geregeld! Het mailcontact verliep heel vlot en Thijs was ook ter plaatse, wat voor ons heel prettig was. Wij hadden met ons team eerst een bijeenkomst en presentatie, daarna hebben we met z’n allen een aantal strandactiviteiten gedaan. Deze activiteiten werden heel goed begeleid door het team van Wavevents en ter afsluiting hadden we een borrel en BBQ. Al met al was het een heel geslaagd event en zéker voor herhaling vatbaar!
Marc Kluijver, Koffietcacao
Marc Kluijver, Koffietcacao
Lees verder
Voor de familiedag van JCI Apeldoorn organiseerde Wavevents een activiteiten programma met een BBQ ter afsluiting. Het was een mooie mix van kiten op het strand en beachtennis. Voor veel volwassenen was het de eerste keer dat ze een kite op zo een manier in handen hadden dus een mooie ervaring. Ook voor de kinderen was het een hele beleving. De kleinsten konden de ouders prima zelf vermaken op het strand. Een flinke hoosbui mocht de pret niet drukken, we konden schuilen in het restaurant en daarna weer verder. De BBQ was van een prima kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding. De mannen van Wavevents hebben de boel goed onder controle en geven duidelijke instructies. Erg prettig! Zeker een aanrader.
Previous
Next

CITYGAMES BEDRIJFSUITJE IN ALKMAAR

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR BEDRIJFSUITJE IN ALKMAAR?

Wil je een bedrijfsuitje in de koude jaargetijden organiseren en gaat uw voorkeur uit naar indoor activiteiten? Geen probleem! Sharpevents heeft genoeg leuke en creatieve workshops in Alkmaar. We werken veel samen met sfeervolle locaties en kunnen die tot een waar winter wonderland omtoveren! Komt de kerst eraan en willen jullie het jaar gezellig met elkaar afsluiten? De kerst disco bingo is altijd een groot succes! In combinatie met de Snowlympics of Apres Ski Olympics weet je zeker dat je bedrijfsuitje de winterse vibe heeft!

bezienswaardigheden ALKMNAAR

Om er even tussenuit te gaan is het leuk om uw bedrijfsuitje te organiseren in Alkmaar. Tijdens ons unieke citygames neemt u meteen een kijkje in de mooie straten van deze eeuwenoude stad. Wist je dat Alkmaar ook wel de Molenstad wordt genoemd? Er zijn maar liefst 33 molens te vinden! Verder kan je veel leuke restaurantjes vinden waar je aansluitend na de activiteit kan neer stranden voor een lunch of diner! 

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

CORONAPROOF BEDRIJFSUITJE

Ondanks we in een ingewikkelde tijd zijn beland weet Sharpevents er toch in te slagen om jullie bedrijfsuitje geheel coronaproof te organiseren! Juist nu is verbinding in de organisatie zo belangrijk en ruimte voor een feestje van belang! Veiligheid staat voorop dus houden wij ons aan de ringlijnen en maatregelen van het RIVM.

IDEEEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Begint uw bedrijfsuitje wat later op de dag en heeft u geen zin om weer terug naar huis te gaan met het OV of wil je de BOP niet zijn? Sharpevents weet al te goed hoe fijn het is om het bedrijfsuitje af te sluiten met een overnachting! Alkmaar heeft een breed aanbod in verschillende prijsklassen en we adviseren je dan ook graag in welk hotel/hostel bij jullie past!

BEREIKBAARHEID LOCATIE

Vanuit alle hoeken van het land is Alkmaar goed te bereiken. Er zijn park&rides waar u gebruik van kan maken en er is genoeg parkeergelegenheid. Het station van Alkmaar ligt dicht vlak naast het centrum en de wandelroute naar de bruisende stad is erg gezellig om te lopen! Woon je in de buurt? Met de fiets is Alkmaar ook makkelijk te bereiken en je kan de fiets over kwijt!