BEDRIJFSUITJE amersfoort

Organiseer het beste bedrijfsuitje ooit in Amersfoort! Kies uit 100+ verschillende activiteiten, workshops en citygames om uw collega’s te verrassen. In het prachtige Amersfoort ook wel bekend als de Keistad werken samen met lokale restaurants en locaties, waarmee we een complete dag kunnen verzorgen inclusief lunch, borrel en/of diner. Bekijk onze top 10 bedrijfsuitjes in Amersfoort voor een onvergetelijke ervaring!

mega-sup-tour-4

LEUKSTE bedrijfsuitje ideeën in Amersfoort

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE in Amersfoort ORGANISEREN

Amersfoort heeft vele kanten die er voor zorgen dat jullie langverwachte bedrijfsuitje eentje wordt die niet snel vergeten zou worden! En dat is wat je voor je collega’s wilt toch? Kom in de strijdershouding tijdens een sportief bedrijfsuitje en trek je collega’s uit de dagelijkse kantoorsleur! Hop, hop. Gaan met die banaan! Krijg je ze niet warm voor iets fanatieks? Dan hebben wij ook nog veel originele workshops waar iedereen content mee is en een ervaring is om nooit te vergeten! Zijn jullie nog nooit in Amersfoort geweest en zijn jullie benieuwd naar de rijke geschiedenis? Zorg dat je het eerste team bent wat de QR bij de oude bisschop vind en los de vraag op tijdens één van onze citygames! Tik tak..

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Amersfoort samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF bedrijfsuitje in Amersfoort

Vorige
Volgende

TEAMBUILDING TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE in Amersfoort

Wist je dat het succes in een bedrijf veel te danken heeft aan een hecht team? Het is dan ook niet gek dat teambuilding tijdens een bedrijfsuitje steeds populairder wordt! Bedenk samen met ons aan welke teamcompetentie jullie willen werken en wij zoeken daar de geschikte activiteit voor! Een gewilde activiteit is bijvoorbeeld Expeditie Robinson! Kom naar Klein Zwitserland, bind je gekleurde team bandana om en verbroeder met je collega’s om de strijd tegen de andere expeditieleden te winnen. Wie treed er op als leider en wie is de onzichtbare havik die alles ziet? Maak vonkend vuur, bouw metershoge torens van bamboe en bouw een levensgrote katapult binnen de tijd! Hebben jullie dit al gedaan? Geen probleem. We hebben nog veel meer leuke teambuilding toernooien voor een geslaagd bedrijfsuitje!

workshop tips en ideeën bedrijfsuitje in Amersfoort

Vorige
Volgende

Locaties voor uw bedrijfsuitje in Amersfoort?

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Amersfoort samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past!

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES BEDRIJFSUITJE in Amersfoort

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR BEDRIJFSUITJE in Amersfoort?

Als wij aan de winter denken dan denken wij aan kerst! En als we aan kerst denken dan denken wij aan foute liedjes in foute truien, Mariah Carey, Wham, sneeuw en vooral veel gezelligheid! Willen jullie een bedrijfsuitje in de herfst, winter of lente organiseren? Ook in deze seizoenen kun je bij ons terecht voor de tofste indoor activiteiten + thema. Maak van je bedrijfsuitje meteen een spetterend eindejaarsfeest en sla twee vliegen in één klap! We werken alleen samen met de Amersfoorts meest sfeervolle locaties en toveren elke plek om tot jullie gewenste thema.

bezienswaardigheden AMERSFOORT

Ondanks de eigentijdse veranderingen heeft Amersfoort nog veel historie waar het trots op is! Van boerendorp naar grote broer van Utrecht en daar is veel goeds uit komen rollen. De stad is echt van alle markten thuis en je kunt er veel plezier beleven! Tref ons in het stadshart en start je uitgekozen citygame. Zoek eeuwenoude gevels op en probeer antwoorden te ontfutselen bij voorbijgangers terwijl de klok verder tikt! Kunnen de echte Amersfoortse mensen eigenlijk wel antwoord geven op jullie vragen? Of kan jij hun nog iets leren? Struin door mooie straatjes en knusse pleintjes en leer Amersfoort op een unieke en humoristische manier kennen!

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

CORONAPROOF BEDRIJFSUITJE

Het is weer tijd om leuke dingen te doen! Als een kameleon hebben wij de afgelopen twee jaar ons aangepast aan de steeds veranderende maatregelen van het RIVM maar we kunnen nu eindelijk zeggen dat het nieuwe normaal weer een beetje terug lijkt te komen. We hebben veel bedrijfsuitjes geheel coronaroof weten te organiseren met veiligheid voorop! Willen jullie een bedrijsuitje organiseren maar zijn jullie toch wat onzeker over de toekomst? No worries, we stellen je graag telefonisch gerust en bieden de zekerheid aan dat als de overheid beslist alles te sluiten, het bedrijfsuitje kosteloos verzet of geannuleerd mag worden!

IDEEEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Is jullie bedrijfsuitje HET feest waar al heel lang naar uit wordt gekeken en heeft het veel tijd gekost om te organiseren? Komen er zakenpartners overgevlogen en collega’s uit veel verschillende steden? Misschien kun je de entourage dan extra in de watten leggen met een overnachting bij één van de sfeervolle B&B’s, hotels of appartementen. Uit ervaring kunnen wij met jullie meedenken en jullie op weg helpen naar de juiste accommodatie binnen jullie budget. 

BEREIKBAARHEID Amersfoort

Amersfoort is het letterlijke middelpunt van Nederland en is de verbinding tussen het Noorden en het Oosten van ons land. Dit betekent dat het zeer goed te bereiken is vanuit alle invalshoeken van elke provincie! Met grote hoofdwegen als A1 en A28 kon je al een heel eind het land in en via Amersfoort Centraal kun je makkelijk de trein en bus pakken. Bekijk de website van ANWB voor recente verkeersinformatie en de app van 9292OV voor de juiste OV-route.