BEDRIJFSUITJE Amsterdam

Laat ons u en uw collega’s meenemen op een onvergetelijk bedrijfsuitje in Amsterdam.  Met 100+ activiteiten, workshops en citygames kunnen wij voor iedereen het perfecte programma verzorgen in het karakteristieke Mokum. We werken samen met lokale restaurants en locaties zodat we een complete dag kunnen verzorgen inclusief lunch, borrel en/of diner. Bekijk onze top 10 bedrijfsevenementen in Amsterdam voor een ultiem bedrijfsuitje!

LEUKSTE bedrijfsuitje ideeën in Amsterdam

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE in Amsterdam ORGANISEREN

Wij snappen als geen ander dat als je eens per jaar groots mag uitpakken je natuurlijk wel een mega uniek bedrijfsuitje wilt organiseren! Maak indruk op je collega’s door met elkaar de strijd aan te gaan tijdens een actief spel of zet iedereen ontspannen aan tafel met een leuke workshop. Tip: deze twee worden vaak met elkaar gecombineerd voor een uitgebalanceerde feestdag! Willen jullie liever met elkaar op stap terwijl je gekke raadsels en opdrachten moet uitvoeren? Dan zijn de digitale citygames echt iets voor jullie! Spoiler-alert: alleen voor de echte durfals!

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Amsterdam samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past!

actieF bedrijfsuitje in Amsterdam

Vorige
Volgende

TEAMBUILDING TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE in Amsterdam

Door middel van teambuildingelementen werkt u tijdens het bedrijfsuitje aan een gezamenlijk doel. Denk hierbij aan het versterken van sociale connecties, betere communicatie of onderling vertrouwen. Omdat jullie ontwikkelingspunt in een spelvorm vormgegeven wordt is het niet alleen leerzaam maar natuurlijk ook heel gezellig! Wist je dat werken aan teambuilding goed is voor het echte teamgevoel en dat dit zorgt voor meer efficiëntie op de werkvloer? Twee vliegen in één klap!

workshop tips en ideeën bedrijfsuitje in Amsterdam

Vorige
Volgende

Locaties voor uw bedrijfsuitje in Amsterdam

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Amsterdam samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES BEDRIJFSUITJE in Amsterdam

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR BEDRIJFSUITJE in Amsterdam

bezienswaardigheden in Amsterdam

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

CORONAPROOF BEDRIJFSUITJE

 Een bedrijfsuitje organiseren in de coronatijd is anders dan normaal, maar voor ons geen probleem! We houden ons tijdens de bedrijfsuitjes aan de huidige coronamaatregelen. We verdelen de groep in meerdere teams zodat je met maar een aantal deelnemers in een groep zit. Tijdens de arrangementen met samenwerkingen worden ook de huidige coronamaatregelen nageleefd. Samen zorgen we ervoor dat we een coronaproof bedrijfsuitje kunnen organiseren!  

IDEEEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Wij denken graag met u mee over het organiseren van een compleet bedrijfsuitje. Organiseert u een complete dag met activiteiten diners, borrels of een feestavond, dan is het prettig om uw personeel te laten overnachten in de buurt van het bedrijfsuitje. Zo hoeft er niemand van uw personeel de bob te zijn! Laat ons weten wat uw wensen zijn voor een compleet bedrijfsuitje met overnachting, dan zullen wij dit volledig voor u uit handen nemen.  

BEREIKBAARHEID in Amsterdam