BEDRIJFSUITJE APELDOORN

Creëer een unieke ervaring voor uw volgende bedrijfsuitje in Apeldoorn! Onze activiteiten, workshops en citygames zorgen ervoor dat uw collega’s hier een onvergetelijke tijd beleven. Ook werken wij samen met lokale restaurants en cateringlocaties om een complete dag te verzorgen inclusief lunch, borrel en/of diner. Bekijk onze top 10 bedrijfsuitjes in Apeldoorn voor een geweldig bedrijfsuitje!

LEUKSTE bedrijfsuitje ideeën in APELDOORN

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE in APELDOORN ORGANISEREN

Wanneer je waardering wilt tonen aan je personeel wil je natuurlijk wel dat je bedrijfsuitje alles is wat ze willen! Sharpevents heeft al veel op maat gemaakte dagjes uit weten te organiseren en kunnen jullie dag precies op jullie wensen afstellen! Ruil je kantooroutfit in voor je zwemtenue en ga met elkaar de strijd aan tijdens een sportief spel! Zitten er echte creabea’s in jullie organisatie? Verras ze dan met een hilarische workshop! Liever met elkaar op pad tijdens een spannende citygame in Apeldoorn? Voer gekke en uiteenlopende opdrachten uit tijdens een wandeling door het centrum. Let op! Alleen voor de mensen die echt durven!

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Apeldoorn samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past!

actieF bedrijfsuitje in APELDOORN

Vorige
Volgende

TEAMBUILDING TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE in APELDOORN

Op zoek naar teambuilding elementen tijdens je bedrijfsuitje? We got you! We hebben namelijk meerdere activiteiten waarbij flink aan de teambuilding gewerkt wordt. Durf jij de uitdaging aan tijdens Expeditie Robinson? Dit avontuurlijke spel is een regelrechte winner voor een origineel bedrijfsuitje met teambuilding! Je collega’s worden flink op de proef gesteld door middel van een eetproeven, balansproeven, puzzels en nog veel meer zenuwslopende elementen. Werk samen, vind waar jij goed in bent, communiceer en elimineer jouw team naar het winnende eiland!

workshop tips en ideeën bedrijfsuitje in APELDOORN

Vorige
Volgende

Locaties voor uw bedrijfsuitje APELDOORN

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Apeldoorn samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past!

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES BEDRIJFSUITJE APELDOORN

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR BEDRIJFSUITJE APELDOORN

Wil je winter gebruiken om het apres ski gevoel tijdens je bedrijfsuitje echt te ervaren? Door weer-en wind, sneeuw- en regen of hagel laten wij ons niet tegenhouden! Kies voor een origineel indoor bedrijfsuitje in Apeldoorn met onze leukste workshops, pubquizen of kerstbingo’s! Wil je goed het jaar afsluiten en met frisse moed het nieuwe jaar tegemoet gaan met jouw organisatie? Breng ze dan alvast in de kerstsfeer met een Snowlympics of Apres Ski Olympics! Mariah Carey jij je naar de overwinning? Sharpevents werkt met veel sfeervolle locaties samen en weet elke plek om te toveren tot een waar winter wonderland!

bezienswaardigheden APELDOORN

Apeldoorn ligt midden in de Veluwe. De stad wordt daarom ook wel het kloppende hart van de Veluwe genoemd. Het heeft veel parken waar we alle ruimte hebben jullie bedrijfsuitje tot een succes te maken. Buiten de bosrijke omgeving, heeft Apeldoorn ook een levendig centrum. Deze kenmerken maken Apeldoorn een unieke locatie voor een bedrijfsuitje. Onze citygames zijn de perfecte manier om de binnenstad te verkennen. Wist je bijvoorbeeld dat Apeldoorn de langste winkelstraat van Nederland heeft? Ideaal voor als je nog even wilt winkelen. Ook leuk om je bedrijfsuitje af te sluiten met een gezellige borrel of diner in deze sfeervolle stad.

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

CORONAPROOF BEDRIJFSUITJE

Ook met afstand is er ruimte voor een feestje! Het feit dat er al twee jaar flink wat van ons incasseringsvermogen wordt gevraagd, neemt niet weg dat er nog steeds behoefte is aan verbinding en tja.. gewoon een goed feestje! Met hier en daar wat aanpassingen hebben wij ons goed weten aan te passen aan het nieuwe normaal. Jullie bedrijfsuitje kan dan ook geheel coronaproof georganiseerd worden! Veiligheid staat echter wel voorop en daarom houden wij ons aan de regels en richtlijnen van het RIVM. 

IDEEEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Komen er collega’s of opdrachtgevers van ver en wil je ze de luxe geven van een overnachting? In Apeldoorn zijn veel leuke hotels en hostels in verschillende prijsklassen. Geen gedoe met het OV of wie er de bop is.. Na het feest gewoon in een gespreid bedje terug komen! Vraag ons naar tips en we helpen je graag op weg met jullie overnachting!

BEREIKBAARHEID APELDOORN

Apeldoorn, gelegen in de provincie Gelderland, ligt in het oosten van Nederland. De stad is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Vanuit het hele land rijden er treinen naar Apeldoorn en het centrum heeft een spinnenweb van bussen en trams om op je locatie te komen! Komen jullie met de auto of touringbus? Met flink wat snelwegen en b-wegen is Apeldoorn makkelijk aan te rijden. Voor touringbussen zijn speciale parkeerplaatsen die je op de gemeente site van Apeldoorn kan vinden!