BEDRIJFSUITJE ARNHEM

Waarom een bedrijfsuitje in Arnhem leuk is? Door de keuze uit meer dan 100 unieke activiteiten zorgen wij voor het leukste bedrijfsuitje! Wij werken met veel sfeervolle locaties samen en kunnen het hele uitje van top tot teen organiseren. Enthousiast geworden? Kijk dan verder!

LEUKSTE bedrijfsuitje ideeën in Arnhem

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE in Arnhem ORGANISEREN

Een origineel bedrijfsuitje organiseren is nog al wat! Wanneer je eens in de zoveel tijd groots mag uitpakken wil je dit natuurlijk wel goed geregeld hebben. Wij zorgen voor een unieke ervaring met een planning die volledig op jullie wensen is afgesteld! Zin om je sportoutfit uit de kast te trekken en samen de strijd aan te gaan? Bekijk onze sportieve bedrijfsuitjes dan eens! Een hilarische knutselmiddag met een grote groep? Een workshop als bedrijfsuitje is dan een goed plan voor jullie. Zijn jullie wel in voor een goede grap of gekke opdracht? Leer Arnhem op een leuke manier kennen en kies een leuke citygame uit!

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Arnhem samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF bedrijfsuitje in arnhem

TEAMBUILDING TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE in arnhem

Een bedrijfsuitje is een perfecte dag om te werken aan een betere samenwerking binnen de organisatie. Wij hebben veel originele activiteiten die in het teken van teambuilding staan. Kijk jij altijd met verbazing naar de proeven die kandidaten moeten doorstaan in Expeditie Robinson? Altijd al gedacht dat het voor jou een eitje zou zijn? Kom erachter tijdens ons populairste middag activiteit The Survivor! Wie van jouw collega’s is goed in puzzelen of balanceren en wie van jullie motiveert het team door naar het winnaarsland! Niet is wat het lijkt maar één ding is zeker.. Alleen door samen te werken elimineer je jouw team door naar het winnende eiland!

workshop tips en ideeën bedrijfsuitje in arnhem

Locaties voor uw bedrijfsuitje in arnhem?

Bij de keuze voor een locatie voor uw bedrijfsuitje in Arnhem denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje in Arnhem. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Michelle, Gemeente Den Haag
Michelle, Gemeente Den Haag
Lees verder
Op 6 juli 2015 hebben wij een zeer geslaagde teamdag gehad! Iedereen was enthousiast en kijkt terug op een mooie middag. We hebben gekozen voor de combinatie Robinson experience met aansluitend een BBQ. Het was echt een groepsactiviteit, ondanks dat we opgesplitst werden in 3 teams zijn de teams constant bij elkaar in de buurt geweest en is er echt als team gewerkt. Ook als er door een lichamelijke beperking een onderdeel niet mee kon worden gedaan, viel dit eigenlijk niet op. Dat was erg prettig! De BBQ was goed, erg leuke locatie en ook het contact voorafgaand aan de dag hebben wij als prettig ervaren. Kortom een groot succes! Bedankt!
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Lees verder
bijgaande foto vond ik zo grappig dat ik je die toch even wilde toesturen! En staat wat mij betreft symbool voor jullie werkwijze. Naast de klant! Vanaf eerste moment gaf Wavevents / jij mij het gevoel dat jullie ons een onvergetelijk leuke dag wilden bezorgen. Het was gelijk een warm en persoonlijk contact en je voelde goed aan wat de bedoeling was. Je dacht mee en jullie toonden je buitengewoon flexibel in de organisatie van de locatie, het programma, tijdstip en tijdsduur en bij de uitvoering op de dag zelf heb je de klantgerichtheid van Wavevents nogmaals bewezen. Niet alleen wij zelf, maar al onze gasten hebben reusachtig van het powerkiten, de beachtennis en de barbecue genoten! Dank je wel!
Hidde Staatema, Unilever
Hidde Staatema, Unilever
Lees verder
Ons summer event met de inkoop organisatie van Unilever bij Wave Events was een groot succes. Een combinatie van beach tennis en kyten op een toplocatie. De begeleiding was zeer professioneel, spontaan en vriendelijk. Ondanks de grote van de groep (100+) was alles top in de puntjes verzorgd en heeft iedereen genoten van een heerlijke dag. Iedereen van Wave Events waanzinning bedankt. Al met al een topdag en zeker een aanrader!
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Lees verder
Op 10 juli 2014 heb wij een topdag gehad bij Millers Beach in Scheveningen! Via Wavevents zijn wij in contact gekomen met Thijs, hij heeft ons team event van A tot Z geregeld! Het mailcontact verliep heel vlot en Thijs was ook ter plaatse, wat voor ons heel prettig was. Wij hadden met ons team eerst een bijeenkomst en presentatie, daarna hebben we met z’n allen een aantal strandactiviteiten gedaan. Deze activiteiten werden heel goed begeleid door het team van Wavevents en ter afsluiting hadden we een borrel en BBQ. Al met al was het een heel geslaagd event en zéker voor herhaling vatbaar!
Marc Kluijver, Koffietcacao
Marc Kluijver, Koffietcacao
Lees verder
Voor de familiedag van JCI Apeldoorn organiseerde Wavevents een activiteiten programma met een BBQ ter afsluiting. Het was een mooie mix van kiten op het strand en beachtennis. Voor veel volwassenen was het de eerste keer dat ze een kite op zo een manier in handen hadden dus een mooie ervaring. Ook voor de kinderen was het een hele beleving. De kleinsten konden de ouders prima zelf vermaken op het strand. Een flinke hoosbui mocht de pret niet drukken, we konden schuilen in het restaurant en daarna weer verder. De BBQ was van een prima kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding. De mannen van Wavevents hebben de boel goed onder controle en geven duidelijke instructies. Erg prettig! Zeker een aanrader.
Previous
Next

CITYGAMES BEDRIJFSUITJE arnhem

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR BEDRIJFSUITJE in arnhem?

Ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in de koudere jaargetijden van het jaar? Of zitten jullie liever binnen met een kop thee, wijntje of koffie terwijl jullie een leuke workshop doen? Sharpevents werkt veel samen met de sfeervolste locaties in Arnhem en organiseert ook veel indoor bedrijfsuitjes. Sluit het jaar goed af met een dag die in het teken staat van waardering en kom alvast in de kerstsferen met een hilarische kerstbingo of een Snowlympics! Waan je in mooie skigebieden maar dan gewoon in de plaatselijke partyhal van Arnhem! Wie heeft gezegd dat de winter saai moet zijn? Je moet er gewoon zelf een feestje van maken!

bezienswaardigheden arnhem

Speel de leukste citygames terwijl je door de talloze parken en gezellige straatjes loopt van Arnhem! Kom meer te weten over de geschiedenis van Arnhem en los ingewikkelde en hilarische vraagstukken op voor de voordeur van de Sint-Eusebiuskerk! Spoileralert: wist je dat deze kerk in 1452 komt? Wil je er achter komen welk grappig verhaal deze kerk op zijn naam heeft staan? Sluit je citygame af op één van de plezante terrasjes en je bedrijfsuitje is compleet!

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

CORONAPROOF BEDRIJFSUITJE

Met afstand is er des te meer ruimte voor een gezellig coronaproof bedrijfsuitje! Dat thuiswerken is misschien zo nu en dan wel handig.. Maar om de verbinding binnen jouw bedrijf te blijven behouden is een goed feestje of een leuke activiteitenmiddag precies wat er nodig is! Sharpevents werkt volgens de richtlijnen en maatregelen van het RIVM en kan ook voor jullie organisatie een veilige maar onvergetelijke dag maken!

IDEEEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Na jullie bedrijfsuitje nog even wat drinken en bijkletsen in een restaurantje? Super gezellig! Toch word het al snel laat en wie gaat er dan de Bob zijn? Hebben jullie geen zin om je daar zorgen over te maken? Misschien is een overnachting dan een goed idee! Arnhem heeft veel leuke hostels en hotels in verschillende prijsklassen. Vraag ons naar de accommodaties binnen jullie budget en we adviseren je graag in het vinden van de perfecte overnachting!

BEREIKBAARHEID LOCATIE

Arnhem is goed bereikbaar. Het is makkelijk aan te rijden en heeft de A12 en A50 als hoofdwegen om zich heen. Aan parkeergelegenheid geen gebrek want Arnhem heeft veel parkeergarages waar je voor een klein prijsje je auto in kwijt kan. Komen jullie met het OV? Het centraal station van Arnhem ligt dicht bij het centrum en vanuit hier kun je veel trams/bussen/taxi’s nemen. Overige informatie over de bereikbaarheid van Arnhem kunnen je hier vinden!