BEDRIJFSUITJE Bergen op Zoom

Kom naar Bergen op Zoom voor een onvergetelijk bedrijfsuitje! Wij bieden 100+ activiteiten, workshops en citygames waar al uw collega’s blij van worden. In het gezellige ”krabbegat” werken we samen met lokale restaurants en horeca gelegenheden zodat we een complete dag kunnen verzorgen inclusief lunch, borrel en/of diner. Bekijk onze top 10 bedrijfsuitjes in Bergen op Zoom voor het perfecte bedrijfsuitje!

LEUKSTE bedrijfsuitje ideeën in Bergen op Zoom

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE in Bergen op Zoom ORGANISEREN

Het budget is rond en je mag eindelijk beginnen met brainstormen over jullie uitje! Maar waar moet je beginnen? Hoe hou je rekening met iedereen zijn ideeën en wensen? Wij helpen je graag mee met het bedenken van een persoonlijk op maat gemaakt plan met activiteiten die perfect op jullie club aansluiten! Zo is geen enkel bedrijfsuitje hetzelfde en weet je zeker dat het een origineel concept is! Stel een toernooi samen onder jullie bedrijfsnaam tijdens een actief bedrijfsuitje en voeg daar creatieve of culinaire workshops aan toe voor de variatie! Zo kan iedereen zelf een keuze maken waar hij of zij aan deelneemt. Willen jullie de stad Bergen op Zoom specifiek bij de dag betrekken? Kies dan ook een leuke citygame en leer de stad op een komische manier kennen! 

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Bergen op Zoom samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past!

actieF bedrijfsuitje in Bergen op Zoom

Vorige
Volgende

TEAMBUILDING TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE in Bergen op Zoom

Bedenk samen met ons hoe je het bedrijfsuitje kunt inzetten voor de versterking van teambuilding binnen jullie bedrijf en werk samen aan een gezonde groepsdynamiek! Wist je dat het inzetten van teambuilding elementen razend populair aan het worden is? Dat is ook niet zo gek want een goed samenwerkend team zorgt voor een productieve werkdag en behaald daardoor eerder succesvol een deadline! Ga weer terug naar de oorsprong van het leven door met elkaar primitief te strijden tijdens Expeditie Robinson! Wie is de knopen-tovenaar die de katapult bij elkaar houd en wie kan het team warm houden door vuur te maken? Cruciaal op een onbewoond eiland! Expeditie Robinson is een spectaculair bedrijfsuitje voor iedereen die op een laagdrempelige manier zijn team beter wilt laten samenwerken!

workshop tips en ideeën bedrijfsuitje in Bergen op Zoom

Vorige
Volgende

Locaties voor uw bedrijfsuitje in Bergen op Zoom?

Bij de keuze voor een locatie voor uw teamuitje in Bergen op Zoom denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie teamuitje in Bergen op Zoom. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES BEDRIJFSUITJE Bergen op Zoom

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR BEDRIJFSUITJE in Bergen op Zoom?

Zoeken jullie geschikte activiteiten voor de koudere jaargetijden? Wij hebben veel leuke indoor activiteiten die een feestje maken van jullie bedrijfsuitje. Zing samen met je favoriete collega de sterren van de hemel tijdens de kerstbingo of bekogel je teamleads met pluche sneeuwballen tijdens de Snowlympics! Het is tijd voor revanche! Bedenk samen met ons welk thema jullie bedrijfsuitje mag hebben en in welk seizoen deze gaat plaatsvinden. We brainstormen dan samen over de invulling van de dag en welke activiteiten daar het best bijpassen. Thema’s als kerst en winter doen het altijd goed en worden vaak ingezet om een knallend eindejaars-bedrijfsuitje te organiseren! Verder heeft Bergen op Zoom veel sfeervolle locaties die wij in een handomdraai omtoveren tot een waar winters sprookje! Wie heeft gezegd dat de winter geen feest kan zijn?!

bezienswaardigheden Bergen op Zoom

Als belangrijke handelsstad van de provincie Noord-Brabant is het een stad wat geschiedenis uit ademt. Loop door de eeuwenoude ”Vlaams ogende” straatjes en je kunt het bewogen leven voelen. Bergen op Zoom is toeristisch erg in trek door Nederlanders maar ook door onze Belgische buren. Vanuit Antwerpen rijd je namelijk in een kleine 30 minuten Bergen op Zoom aan. Door één van onze citygames te boeken heb je een komische gids die je met raadsels en opdrachten alles over deze historische stad verteld! Lukt het jullie om de code van de gevangenpoort te breken voordat de terrorist de stad laat ontploffen?!

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

CORONAPROOF BEDRIJFSUITJE

Na een aantal jaar in onzekerheid zaken te hebben gedaan, kunnen we zeggen dat we professioneel zijn geworden in het organiseren van coronaproof bedrijfsuitjes! We hebben ons met alle maatregelen en richtlijnen weten aan te passen en denken altijd in mogelijkheden! Lukt het nou niet om een passende oplossing voor jullie uitje te vinden door nieuwe maatregelen dan kun je het bedrijfsuitje kosteloos annuleren of verzetten.

IDEEEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Een bedrijf heeft vaak werknemers vanuit alle hoeken van het land en soms zelfs uit het buitenland. Voor deze mensen kan het een opgave zijn om naar het bedrijfsuitje te komen en weer terug naar huis te gaan. Trakteer deze collega’s op een overnachting! Zo kunnen ze zonder zorgen genieten van de dag en de volgende ochtend in alle rust terug naar huis keren. In Bergen op Zoom vind je veel verschillende soorten verblijven binnen elk budget! Zo kun je als een echte ridder slapen binnen de muren van de gevangenpoort maar ook minimalistisch verblijven in een van de Vlaamse hostels. Bedenk samen met ons welke accommodatie het meest geschikt is voor jullie en we helpen je graag op weg naar de leukste slaapplekjes!

BEREIKBAARHEID Bergen op Zoom

Als belangrijke toeristische maar ook economische stad is Bergen op Zoom goed te bereiken met het openbaar vervoer, de auto, de fiets en met een touringcar. Kijk voordat je vertrekt altijd goed naar de actuele reisinformatie op de websites van 9292OV en ANWB. Hierdoor voorkom je lange files en vertragingen! Zijn jullie van plan om met het hele bedrijf met een touringcar te komen? Er zijn speciaal aangewezen parkeerplekken voor deze bussen die je kunt vinden op de website van Gemeente Bergen op Zoom.