BEDRIJFSUITJE Biesbosch

Waarom een bedrijfsuitje in Biesbosch perfect is? het nationaal park Biesbosch is bom vol met groen! Dit is een unieke locatie en wij hebben hier de leukste bedrijfsuitje ideeën! Kijk snel verder en vindt jouw bedrijfsuitje in Biesbosch!

LEUKSTE bedrijfsuitje ideeën (in locatie)

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE In Biesbosch ORGANISEREN

Het is enorm lastig om dat originele bedrijfsuitje te vinden! Gelukkig helpen wij graag om opzoek te gaan naar jouw leukste bedrijfsuitje ooit! Hebben jullie zin om sportief te zijn? Ga dan voor een actief bedrijfsuitje. Biesbosch ontdekken en ondertussen een zenuwslopend spel spelen? Ga voor een van onze citygames. Ook kan je wat nieuws leren in een van onze workshops!

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Biesbosch samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF bedrijfsuitje Biesbosch

TEAMBUILDING TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE Biesbosch

Samenwerking is enorm belangrijk binnen een bedrijf! Om voor een teambuilding bedrijfsuitje te gaan is dan erg slim. Hier werk je aan de samenwerking binnen je bedrijf en heb je een onvergetelijke dag! Een bekend teambuilding bedrijfsuitje is expeditie robinson. Dit spel kan overal gespeeld worden! Iedereen kan in de verschillen puzzels zijn sterke kant laten zien. Tijdens dit spel krijgen jullie ook eetproeven en balansproeven. Laat maar is zien dat jij het beter kan als al die bekenden Nederlanders!

workshop tips en ideeën bedrijfsuitje Biesbosch

Locaties voor uw bedrijfsuitje Biesbosch?

Bij de keuze voor een locatie voor uw bedrijfsuitje in Biesbosch denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje in Biesbosch. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Michelle, Gemeente Den Haag
Michelle, Gemeente Den Haag
Lees verder
Op 6 juli 2015 hebben wij een zeer geslaagde teamdag gehad! Iedereen was enthousiast en kijkt terug op een mooie middag. We hebben gekozen voor de combinatie Robinson experience met aansluitend een BBQ. Het was echt een groepsactiviteit, ondanks dat we opgesplitst werden in 3 teams zijn de teams constant bij elkaar in de buurt geweest en is er echt als team gewerkt. Ook als er door een lichamelijke beperking een onderdeel niet mee kon worden gedaan, viel dit eigenlijk niet op. Dat was erg prettig! De BBQ was goed, erg leuke locatie en ook het contact voorafgaand aan de dag hebben wij als prettig ervaren. Kortom een groot succes! Bedankt!
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Lees verder
bijgaande foto vond ik zo grappig dat ik je die toch even wilde toesturen! En staat wat mij betreft symbool voor jullie werkwijze. Naast de klant! Vanaf eerste moment gaf Wavevents / jij mij het gevoel dat jullie ons een onvergetelijk leuke dag wilden bezorgen. Het was gelijk een warm en persoonlijk contact en je voelde goed aan wat de bedoeling was. Je dacht mee en jullie toonden je buitengewoon flexibel in de organisatie van de locatie, het programma, tijdstip en tijdsduur en bij de uitvoering op de dag zelf heb je de klantgerichtheid van Wavevents nogmaals bewezen. Niet alleen wij zelf, maar al onze gasten hebben reusachtig van het powerkiten, de beachtennis en de barbecue genoten! Dank je wel!
Hidde Staatema, Unilever
Hidde Staatema, Unilever
Lees verder
Ons summer event met de inkoop organisatie van Unilever bij Wave Events was een groot succes. Een combinatie van beach tennis en kyten op een toplocatie. De begeleiding was zeer professioneel, spontaan en vriendelijk. Ondanks de grote van de groep (100+) was alles top in de puntjes verzorgd en heeft iedereen genoten van een heerlijke dag. Iedereen van Wave Events waanzinning bedankt. Al met al een topdag en zeker een aanrader!
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Lees verder
Op 10 juli 2014 heb wij een topdag gehad bij Millers Beach in Scheveningen! Via Wavevents zijn wij in contact gekomen met Thijs, hij heeft ons team event van A tot Z geregeld! Het mailcontact verliep heel vlot en Thijs was ook ter plaatse, wat voor ons heel prettig was. Wij hadden met ons team eerst een bijeenkomst en presentatie, daarna hebben we met z’n allen een aantal strandactiviteiten gedaan. Deze activiteiten werden heel goed begeleid door het team van Wavevents en ter afsluiting hadden we een borrel en BBQ. Al met al was het een heel geslaagd event en zéker voor herhaling vatbaar!
Marc Kluijver, Koffietcacao
Marc Kluijver, Koffietcacao
Lees verder
Voor de familiedag van JCI Apeldoorn organiseerde Wavevents een activiteiten programma met een BBQ ter afsluiting. Het was een mooie mix van kiten op het strand en beachtennis. Voor veel volwassenen was het de eerste keer dat ze een kite op zo een manier in handen hadden dus een mooie ervaring. Ook voor de kinderen was het een hele beleving. De kleinsten konden de ouders prima zelf vermaken op het strand. Een flinke hoosbui mocht de pret niet drukken, we konden schuilen in het restaurant en daarna weer verder. De BBQ was van een prima kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding. De mannen van Wavevents hebben de boel goed onder controle en geven duidelijke instructies. Erg prettig! Zeker een aanrader.
Previous
Next

CITYGAMES BEDRIJFSUITJE Biesbosch

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR BEDRIJFSUITje in Biesbosch?

Helaas is het vaak slecht weer in Nederland, of jij bent gewoon opzoek naar een indoor bedrijfsuitje. Bij Sharpevents kan dit allemaal. Wij hebben veel workshops die indoor heel leuk zijn. Doordat wij elke locatie kunnen om toveren tot een winter wonderland of een ander thema hebben wij de leukste indoor bedrijfsuitjes! Wij werken ook samen met een aantal sfeervolle locaties. In de koude periode is een pub-quiz of een snowlympics erg leuk. Wij organiseren dit allemaal bij Sharpevents.

bezienswaardigheden Biesbosch

Biesbosch heeft een hele mooie natuur met veel groen. Hier mag je goed gebruik van maken! In Biesbosch heb je de mooiste fiets en wandelroutes. Je komt hier langs de mooiste plekjes en misschien zie je wel een bever! Nog een beter plan is een van onze spellen te spelen terwijl je door de mooie natuur heen loopt! Er is dus geen tijd voor verveling tijdens jouw bedrijfsuitje in Biesbosch!

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

CORONAPROOF BEDRIJFSUITJE

Corona… Maar toch wil jij het leukste bedrijfsuitje organiseren! Dat kan bij Sharpevents. Wij houden ons aan de huidige coronamaatregelen en zorgen ervoor dat iedereen zich op ze gemak voelt. De origineelste bedrijfsuitjes kan je vinden bij ons in de corona tijd! Neem contact met ons op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

FOODIES EN FIJNPROEVERS

IDEEEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Na je bedrijfsuitje wil je graag nog even borrelen met ze allen. Dit maakt het altijd net wat leuker alleen moet je daarna nog naar huis… Een overnachting komt in deze situatie heel goed uit. Wij hebben contact met een hoop hotels en wij geven graag advies! Neem contact met ons op voor jouw perfecte bedrijfsuitje met een overnachting!

BEREIKBAARHEID LOCATIE

Biesbosch is goed te bereiken met de auto, met het openbaar vervoer is het ook goed te bereiken. Vlakbij de snelweg A15 en de A16 ligt Biesbosch. Met het openbaar vervoer reizen is ook altijd een goede optie. Er rijden meerdere bussen rondom Biesbosch. Deze bussen stoppen aan de randen van Biesbosch! Dit is erg handig, zo kom je snel aan de andere kant van Biesbosch.