BEDRIJFSUITJE Biesbosch

Ga op een geweldige ontdekkingsreis met een bedrijfsuitje in de Biesbosch. Met 100+ verschillende activiteiten, workshops en citygames kun je voor elk type teamlid iets bijzonders uitzoeken. We werken nauw samen met lokale restaurants en cateringlocaties, waardoor we een complete dag kunnen verzorgen inclusief lunch, borrel en/of diner. Bekijk onze top 10 bedrijfsevenementen in de Biesbosch voor het beste bedrijfsuitje ooit!

LEUKSTE bedrijfsuitje ideeën in Biesbosch

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE in Biesbosch ORGANISEREN

Het is enorm lastig om dat originele bedrijfsuitje te vinden! Gelukkig helpen wij graag om opzoek te gaan naar jouw leukste bedrijfsuitje ooit! Hebben jullie zin om sportief te zijn? Ga dan voor een actief bedrijfsuitje. Biesbosch ontdekken en ondertussen een zenuwslopend spel spelen? Ga voor een van onze citygames. Ook kan je wat nieuws leren in een van onze workshops!

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Biesbosch samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past!

actieF bedrijfsuitje in Biesbosch

Vorige
Volgende

TEAMBUILDING TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE in Biesbosch

Samenwerking is enorm belangrijk binnen een bedrijf! Om voor een teambuilding bedrijfsuitje te gaan is dan erg slim. Hier werk je aan de samenwerking binnen je bedrijf en heb je een onvergetelijke dag! Een bekend teambuilding bedrijfsuitje is expeditie robinson. Dit spel kan overal gespeeld worden! Iedereen kan in de verschillen puzzels zijn sterke kant laten zien. Tijdens dit spel krijgen jullie ook eetproeven en balansproeven. Laat maar is zien dat jij het beter kan als al die bekenden Nederlanders!

workshop tips en ideeën bedrijfsuitje in Biesbosch

Vorige
Volgende

Locaties voor uw bedrijfsuitje in Biesbosch

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Biesbosch samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES BEDRIJFSUITJE in Biesbosch

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR BEDRIJFSUITJE in Biesbosch?

Helaas is het vaak slecht weer in Nederland, of jij bent gewoon opzoek naar een indoor bedrijfsuitje. Bij Sharpevents kan dit allemaal. Wij hebben veel workshops die indoor heel leuk zijn. Doordat wij elke locatie kunnen om toveren tot een winter wonderland of een ander thema hebben wij de leukste indoor bedrijfsuitjes! Wij werken ook samen met een aantal sfeervolle locaties. In de koude periode is een pub-quiz of een snowlympics erg leuk. Wij organiseren dit allemaal bij Sharpevents.

bezienswaardigheden in Biesbosch

Biesbosch heeft een hele mooie natuur met veel groen. Hier mag je goed gebruik van maken! In Biesbosch heb je de mooiste fiets en wandelroutes. Je komt hier langs de mooiste plekjes en misschien zie je wel een bever! Nog een beter plan is een van onze spellen te spelen terwijl je door de mooie natuur heen loopt! Er is dus geen tijd voor verveling tijdens jouw bedrijfsuitje in Biesbosch!

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

CORONAPROOF BEDRIJFSUITJE

Corona… Maar toch wil jij het leukste bedrijfsuitje organiseren! Dat kan bij Sharpevents. Wij houden ons aan de huidige coronamaatregelen en zorgen ervoor dat iedereen zich op ze gemak voelt. De origineelste bedrijfsuitjes kan je vinden bij ons in de corona tijd! Neem contact met ons op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

IDEEEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Bedenk wat de reden is voor een bedrijfsuitje om te willen overnachten en laat hiermee zien dat je, je kunt verplaatsen in hun situatie.  Vertel vooral dat we contacten hebben met hotels en ze goed kunnen adviseren. Het is niet de bedoeling dat we allerlei hotels gaan bellen voor ze we zijn geen personal assistent natuurlijk. Dit hoef je niet uit te schrijven maar houd dit wel in je achterhoofd terwijl je de tekst aan het schrijven ben. We geven dus graag advies en denken graag mee dat is de boodschap! Vergeet niet om minimaal 1 keer het keyword te gebruiken! Schrijf 8 tot 10 regels.

BEREIKBAARHEID in Biesbosch

Biesbosch is goed te bereiken met de auto, met het openbaar vervoer is het ook goed te bereiken. Vlakbij de snelweg A15 en de A16 ligt Biesbosch. Met het openbaar vervoer reizen is ook altijd een goede optie. Er rijden meerdere bussen rondom Biesbosch. Deze bussen stoppen aan de randen van Biesbosch! Dit is erg handig, zo kom je snel aan de andere kant van Biesbosch.