BEDRIJFSUITJE BRABANT

Beleef een uniek en onvergetelijk bedrijfsuitje in het mooie Brabant. Wij bieden 100+ activiteiten, workshops en stadsspellen die uw team de hele dag zullen vermaken. Ook werken we samen met lokale horecagelegenheden zodat we een complete dag kunnen verzorgen inclusief lunch, borrel en/of diner. Bekijk onze top 10 bedrijfsuitjes in Brabant voor een ongelofelijke bedrijfsuitje ervaring!

LEUKSTE bedrijfsuitje ideeën in Brabant

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE in Brabant ORGANISEREN

Waarom zou je nou een orgineel bedrijfsuitje willen organiseren in Brabant? Wil je indruk maken op je collega’s? Of wil je gewoon het beste uitje van het jaar organiseren? Onze eventplanners denken graag met je mee om er een top dag van te maken. Willen jullie de groepsdynamiek binnen het bedrijf verbeteren… Kies dan voor een van onze vele workshops. Schud even alle werk stress van je af en ga met elkaar een actief bedrijfsuitje aan. Zijn jullie goed in raadsels oplossen.. bekijk dan ons aanbod aan city games!

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Brabant samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past!

actieF bedrijfsuitje in Brabant

Vorige
Volgende

TEAMBUILDING TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE in Brabant

Zijn jullie als collega’s een goed team of willen jullie juist een goed team worden? Dan is het expeditie robinson bedrijfsuitje een perfect bedrijfsuitje voor jullie om te doen! Expeditie robinson bestaat uit verschillende onderdelen Eetproeven, Balansproeven en verschillende raadsels en puzzels die je moet oplossen net zoals op tv. Elke collega heeft daarbij een onderdeel waarin ze kunnen uitblinken en zo gaat iedereen als winnaar naar huis!

workshop tips en ideeën bedrijfsuitje in Brabant

Vorige
Volgende

Locaties voor uw bedrijfsuitje in Brabant?

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Brabant samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES BEDRIJFSUITJE in Brabant

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR BEDRIJFSUITJE in Brabant?

Willen jullie rond de wintermaanden een bedrijfsuitje organiseren? Dan hebben wij ook een groot aanbod aan indoor bedrijfsuitjes en verschillende sfeervolle locaties die we kunnen omtoveren in een winterwonderland. Door middel van een kerst disco bingo en snowlympics vervroegd in de kerstsfeer komen kan geen kwaad! Bekijk ons aanbod indoor bedrijfsuitje en boek nu bij ons.

bezienswaardigheden in Brabant

Brabant staat bekend als een bruisende gezellige stad met veel leuke barretjes, kroegjes en restaurantjes waar je een geslaagde dag mee kan afsluiten. Brabant heeft ook veel bijzondere bezienswaardigheden waar we onze activiteiten mee kunnen combineren… Een city game door de van Gogh route. Een wandeling door de Loonse en Drunense duinen of dan toch een stadswandeling door de fantastische stad Bergen op Zoom? Wij denken graag met u mee om er een geslaagde dag van te maken.

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

CORONAPROOF BEDRIJFSUITJE

Willen jullie met het bedrijf een bedrijfsuitje organiseren maar gaat dat wat moeilijker met al die corona maatregelen? Sharpevents regelt voor jullie bedrijf een coronaproof bedrijfsuitje waar rekening wordt gehouden met afstand en veiligheid. Iedereen is wel toe om een dag naar ”back to normal” te gaan en daar helpt Sharpevents u graag mee ondanks we ons aan de richtlijnen en maatregelen van het RIVM houden.

IDEEEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Komen je collega’s uit verschillende provincies van het land en zouden jullie de geslaagde dag afsluiten graag willen afsluiten met een lekker diner en een borrel? Houd dan geen rekening met hoelaat de laatste trein vertrekt of dat je nog naar huis moet rijden en overnacht tussen de gezellige steegjes van Brabant. Sharpevents heeft veel contacten met verschillende hostels en hotels die we goed zouden kunnen adviseren aan jullie om een heerlijke nachtrust te ervaren na zo een geslaagde dag!

BEREIKBAARHEID in Brabant

In Brabant zijn er genoeg mogelijkheden om te kunnen parkeren met de auto binnen een bepaald tarief. Er zijn genoeg parkeerplekken in de straten als in parkeergarages waar je je auto kwijt zal kunnen. De touringcars kunnen parkeren op de openbare parkeervlaktes.