BEDRIJFSUITJE BRABANT

Waarom een bedrijfsuitje in Brabant? Als je denkt aan Brabant denk je aan een stad met een gezellige sfeer. Brabant heeft veel oude gezellige restaurantjes en kroegjes waarmee we de meest leukste activiteiten kunnen combineren voor een geslaagde dag. Bekijk ons aanbod aan activiteiten en boek je bedrijfsuitje nu bij ons!

LEUKSTE bedrijfsuitje ideeën (in locatie)

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE in brabant ORGANISEREN

Waarom zou je nou een orgineel bedrijfsuitje willen organiseren in Brabant? Wil je indruk maken op je collega’s? Of wil je gewoon het beste uitje van het jaar organiseren? Onze eventplanners denken graag met je mee om er een top dag van te maken. Willen jullie de groepsdynamiek binnen het bedrijf verbeteren… Kies dan voor een van onze vele workshops. Schud even alle werk stress van je af en ga met elkaar een actief bedrijfsuitje aan. Zijn jullie goed in raadsels oplossen.. bekijk dan ons aanbod aan city games!

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Brabant samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF bedrijfsuitje brabant

TEAMBUILDING TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE in brabant

Zijn jullie als collega’s een goed team of willen jullie juist een goed team worden? Dan is het expeditie robinson bedrijfsuitje een perfect bedrijfsuitje voor jullie om te doen! Expeditie robinson bestaat uit verschillende onderdelen Eetproeven, Balansproeven en verschillende raadsels en puzzels die je moet oplossen net zoals op tv. Elke collega heeft daarbij een onderdeel waarin ze kunnen uitblinken en zo gaat iedereen als winnaar naar huis!

workshop tips en ideeën bedrijfsuitje (IN locatie)

Locaties voor uw bedrijfsuitje (in locatie)?

Bij de keuze voor een locatie voor uw bedrijfsuitje in Brabant denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje in Brabant. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Michelle, Gemeente Den Haag
Michelle, Gemeente Den Haag
Lees verder
Op 6 juli 2015 hebben wij een zeer geslaagde teamdag gehad! Iedereen was enthousiast en kijkt terug op een mooie middag. We hebben gekozen voor de combinatie Robinson experience met aansluitend een BBQ. Het was echt een groepsactiviteit, ondanks dat we opgesplitst werden in 3 teams zijn de teams constant bij elkaar in de buurt geweest en is er echt als team gewerkt. Ook als er door een lichamelijke beperking een onderdeel niet mee kon worden gedaan, viel dit eigenlijk niet op. Dat was erg prettig! De BBQ was goed, erg leuke locatie en ook het contact voorafgaand aan de dag hebben wij als prettig ervaren. Kortom een groot succes! Bedankt!
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Lees verder
bijgaande foto vond ik zo grappig dat ik je die toch even wilde toesturen! En staat wat mij betreft symbool voor jullie werkwijze. Naast de klant! Vanaf eerste moment gaf Wavevents / jij mij het gevoel dat jullie ons een onvergetelijk leuke dag wilden bezorgen. Het was gelijk een warm en persoonlijk contact en je voelde goed aan wat de bedoeling was. Je dacht mee en jullie toonden je buitengewoon flexibel in de organisatie van de locatie, het programma, tijdstip en tijdsduur en bij de uitvoering op de dag zelf heb je de klantgerichtheid van Wavevents nogmaals bewezen. Niet alleen wij zelf, maar al onze gasten hebben reusachtig van het powerkiten, de beachtennis en de barbecue genoten! Dank je wel!
Hidde Staatema, Unilever
Hidde Staatema, Unilever
Lees verder
Ons summer event met de inkoop organisatie van Unilever bij Wave Events was een groot succes. Een combinatie van beach tennis en kyten op een toplocatie. De begeleiding was zeer professioneel, spontaan en vriendelijk. Ondanks de grote van de groep (100+) was alles top in de puntjes verzorgd en heeft iedereen genoten van een heerlijke dag. Iedereen van Wave Events waanzinning bedankt. Al met al een topdag en zeker een aanrader!
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Lees verder
Op 10 juli 2014 heb wij een topdag gehad bij Millers Beach in Scheveningen! Via Wavevents zijn wij in contact gekomen met Thijs, hij heeft ons team event van A tot Z geregeld! Het mailcontact verliep heel vlot en Thijs was ook ter plaatse, wat voor ons heel prettig was. Wij hadden met ons team eerst een bijeenkomst en presentatie, daarna hebben we met z’n allen een aantal strandactiviteiten gedaan. Deze activiteiten werden heel goed begeleid door het team van Wavevents en ter afsluiting hadden we een borrel en BBQ. Al met al was het een heel geslaagd event en zéker voor herhaling vatbaar!
Marc Kluijver, Koffietcacao
Marc Kluijver, Koffietcacao
Lees verder
Voor de familiedag van JCI Apeldoorn organiseerde Wavevents een activiteiten programma met een BBQ ter afsluiting. Het was een mooie mix van kiten op het strand en beachtennis. Voor veel volwassenen was het de eerste keer dat ze een kite op zo een manier in handen hadden dus een mooie ervaring. Ook voor de kinderen was het een hele beleving. De kleinsten konden de ouders prima zelf vermaken op het strand. Een flinke hoosbui mocht de pret niet drukken, we konden schuilen in het restaurant en daarna weer verder. De BBQ was van een prima kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding. De mannen van Wavevents hebben de boel goed onder controle en geven duidelijke instructies. Erg prettig! Zeker een aanrader.
Previous
Next

CITYGAMES BEDRIJFSUITJE BRABANT

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR BEDRIJFSUITJE IN BRABANT?

Willen jullie rond de wintermaanden een bedrijfsuitje organiseren? Dan hebben wij ook een groot aanbod aan indoor bedrijfsuitjes en verschillende sfeervolle locaties die we kunnen omtoveren in een winterwonderland. Door middel van een kerst disco bingo en snowlympics vervroegd in de kerstsfeer komen kan geen kwaad! Bekijk ons aanbod indoor bedrijfsuitje en boek nu bij ons.

bezienswaardigheden Brabant

Brabant staat bekend als een bruisende gezellige stad met veel leuke barretjes, kroegjes en restaurantjes waar je een geslaagde dag mee kan afsluiten. Brabant heeft ook veel bijzondere bezienswaardigheden waar we onze activiteiten mee kunnen combineren… Een city game door de van Gogh route. Een wandeling door de Loonse en Drunense duinen of dan toch een stadswandeling door de fantastische stad Bergen op Zoom? Wij denken graag met u mee om er een geslaagde dag van te maken.

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

CORONAPROOF BEDRIJFSUITJE

Willen jullie met het bedrijf een bedrijfsuitje organiseren maar gaat dat wat moeilijker met al die corona maatregelen? Sharpevents regelt voor jullie bedrijf een coronaproof bedrijfsuitje waar rekening wordt gehouden met afstand en veiligheid. Iedereen is wel toe om een dag naar ”back to normal” te gaan en daar helpt Sharpevents u graag mee ondanks we ons aan de richtlijnen en maatregelen van het RIVM houden.

IDEEEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Komen je collega’s uit verschillende provincies van het land en zouden jullie de geslaagde dag afsluiten graag willen afsluiten met een lekker diner en een borrel? Houd dan geen rekening met hoelaat de laatste trein vertrekt of dat je nog naar huis moet rijden en overnacht tussen de gezellige steegjes van Brabant. Sharpevents heeft veel contacten met verschillende hostels en hotels die we goed zouden kunnen adviseren aan jullie om een heerlijke nachtrust te ervaren na zo een geslaagde dag!

BEREIKBAARHEID LOCATIE

In Brabant zijn er genoeg mogelijkheden om te kunnen parkeren met de auto binnen een bepaald tarief. Er zijn genoeg parkeerplekken in de straten als in parkeergarages waar je je auto kwijt zal kunnen. De touringcars kunnen parkeren op de openbare parkeervlaktes.