BEDRIJFSUITJE BREDA

Waarom een bedrijfsuitje in Breda? Als je aan de gezelligheid van Brabant denkt dan denk je aan Breda. Breda is een super gezellige stad met een gezellig centrum voor leuke activiteiten. We hebben de leukste bedrijfsuitje ideeën in Breda voor u op een rijtje gezet!

LEUKSTE bedrijfsuitje ideeën in breda

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE in breda ORGANISEREN

Een origineel bedrijfsuitje organiseren is een hele klus, maar wij gaan je hierbij helpen! We bedenken altijd nieuwe activiteiten voor een bedrijfsuitje in Breda en we stellen een op maat gemaakt bedrijfsuitje voor u samen! We hebben een groot aanbod activiteiten voor een bedrijfsuitje in Breda, denk bijvoorbeeld aan onze verschillende actieve bedrijfsuitjes, maar ook unieke workshops en uitdagende citygames

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Breda samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF bedrijfsuitje in breda

TEAMBUILDING TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE in breda

Zijn jullie opzoek naar lekker veel teambuilding tijdens het jaarlijkse bedrijfsuitje? Wij organiseren een uniek bedrijfsuitje die veel om teambuilding draait. We hebben een bijzonder expeditie robinson bedrijfsuitje, dit bedrijfsuitje kan worden gespeeld op het strand, op het gras en zelfs in de stad. Bij dit bedrijfsuitjes komen jullie puzzels, een eetproef en een ballansproef tegen net als op tv! Door de verschillende proeven tijdens het bedrijfsuitje kan iedereen zijn kwaliteiten naar boven laten komen! Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor de mogelijkheden! 

workshop tips en ideeën bedrijfsuitje in breda

Locaties voor uw bedrijfsuitje in breda?

Bij de keuze voor een locatie voor uw bedrijfsuitje in Breda denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje in Breda. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Michelle, Gemeente Den Haag
Michelle, Gemeente Den Haag
Lees verder
Op 6 juli 2015 hebben wij een zeer geslaagde teamdag gehad! Iedereen was enthousiast en kijkt terug op een mooie middag. We hebben gekozen voor de combinatie Robinson experience met aansluitend een BBQ. Het was echt een groepsactiviteit, ondanks dat we opgesplitst werden in 3 teams zijn de teams constant bij elkaar in de buurt geweest en is er echt als team gewerkt. Ook als er door een lichamelijke beperking een onderdeel niet mee kon worden gedaan, viel dit eigenlijk niet op. Dat was erg prettig! De BBQ was goed, erg leuke locatie en ook het contact voorafgaand aan de dag hebben wij als prettig ervaren. Kortom een groot succes! Bedankt!
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Lees verder
bijgaande foto vond ik zo grappig dat ik je die toch even wilde toesturen! En staat wat mij betreft symbool voor jullie werkwijze. Naast de klant! Vanaf eerste moment gaf Wavevents / jij mij het gevoel dat jullie ons een onvergetelijk leuke dag wilden bezorgen. Het was gelijk een warm en persoonlijk contact en je voelde goed aan wat de bedoeling was. Je dacht mee en jullie toonden je buitengewoon flexibel in de organisatie van de locatie, het programma, tijdstip en tijdsduur en bij de uitvoering op de dag zelf heb je de klantgerichtheid van Wavevents nogmaals bewezen. Niet alleen wij zelf, maar al onze gasten hebben reusachtig van het powerkiten, de beachtennis en de barbecue genoten! Dank je wel!
Hidde Staatema, Unilever
Hidde Staatema, Unilever
Lees verder
Ons summer event met de inkoop organisatie van Unilever bij Wave Events was een groot succes. Een combinatie van beach tennis en kyten op een toplocatie. De begeleiding was zeer professioneel, spontaan en vriendelijk. Ondanks de grote van de groep (100+) was alles top in de puntjes verzorgd en heeft iedereen genoten van een heerlijke dag. Iedereen van Wave Events waanzinning bedankt. Al met al een topdag en zeker een aanrader!
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Lees verder
Op 10 juli 2014 heb wij een topdag gehad bij Millers Beach in Scheveningen! Via Wavevents zijn wij in contact gekomen met Thijs, hij heeft ons team event van A tot Z geregeld! Het mailcontact verliep heel vlot en Thijs was ook ter plaatse, wat voor ons heel prettig was. Wij hadden met ons team eerst een bijeenkomst en presentatie, daarna hebben we met z’n allen een aantal strandactiviteiten gedaan. Deze activiteiten werden heel goed begeleid door het team van Wavevents en ter afsluiting hadden we een borrel en BBQ. Al met al was het een heel geslaagd event en zéker voor herhaling vatbaar!
Marc Kluijver, Koffietcacao
Marc Kluijver, Koffietcacao
Lees verder
Voor de familiedag van JCI Apeldoorn organiseerde Wavevents een activiteiten programma met een BBQ ter afsluiting. Het was een mooie mix van kiten op het strand en beachtennis. Voor veel volwassenen was het de eerste keer dat ze een kite op zo een manier in handen hadden dus een mooie ervaring. Ook voor de kinderen was het een hele beleving. De kleinsten konden de ouders prima zelf vermaken op het strand. Een flinke hoosbui mocht de pret niet drukken, we konden schuilen in het restaurant en daarna weer verder. De BBQ was van een prima kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding. De mannen van Wavevents hebben de boel goed onder controle en geven duidelijke instructies. Erg prettig! Zeker een aanrader.
Previous
Next

CITYGAMES BEDRIJFSUITJE breda

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR BEDRIJFSUITJE in breda?

Zijn jullie opzoek naar een winters bedrijfsuitje? Of een bedrijfsuitje om het jaar goed af te sluiten? We werken samen met verschillende unieke en sfeervolle indoorlocaties om jullie bedrijfsuitje om te toveren in een waar winterwonderland. Denk bijvoorbeeld aan leuke workshops met een winterse touch of worden jullie juist warm van onze kerst disco bingo? Bij Sharpevents kan het allemaal!  

bezienswaardigheden breda

Breda staat bekend om de prachtige oude binnenstad en de bourgondische levensstijl. De kerk (Onze-lieve-vrouwenkerk) is het centrale punt van Breda en is zeker een bezoekje wel waard! In de binnenstad van Breda zijn veel leuke pleintjes met leuke restaurants en cafés, zo kunnen jullie een hapje eten of gezellig borrelen na een leuke citygame of workshop. In Breda is alles mogelijk. 

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

CORONAPROOF BEDRIJFSUITJE

Ondanks de moeilijke corona periode is een bedrijfsuitje op afstand altijd mogelijk bij ons. We weten onze bedrijfsuitjes zo goed mogelijk aan te passen dat het alsnog is toegestaan om het bedrijfsuitje door te laten gaan. We houden ons aan de geldende maatregelen en de richtlijnen van het RIVM, zodat het bedrijfsuitje veilig uitgevoerd kan worden. 

IDEEEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Komen jullie van ver om een bedrijfsuitje in Breda te organiseren, of zijn jullie van plan om een gezellige borrel te organiseren bij het bedrijfsuitje? Dan is een bedrijfsuitje met overnachting een slimme oplossing. We hebben contact met verschillende hotels en hostels voor de beste keuze voor uw bedrijfsuitje! We denken graag met jullie mee en organiseren een complete dag met overnachting in Breda voor jullie bedrijfsuitje. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht, we geven goed advies over de mogelijkheden.  

BEREIKBAARHEID LOCATIE

Komt u met het openbaar vervoer naar het bedrijfsuitje in Breda? Dit kan een handige optie zijn. Het station van Breda is op loopafstand van het centrum. Als u van plan bent om het eigen vervoer naar het bedrijfsuitje te komen zijn er verschillende parkeermogelijkheden en er is een p + r gerealiseerd. Breda is vanaf meerdere richtingen goed bereikbaar, dit maakt het vervoer naar Breda een stuk gemakkelijker. Er zijn dus veel mogelijkheden om naar Breda te komen en wij ontvangen je dan ook graag in Breda.