BEDRIJFSUITJE BREDA

Trakteer uw team op een geweldig bedrijfsuitje in Breda! We hebben 100+ activiteiten, workshops en citygames die al uw collega’s zullen verrassen en verblijden. We werken samen met lokale restaurants en cateringfaciliteiten zodat we een complete dag kunnen verzorgen inclusief lunch, borrel en/of diner. Kom naar de gezellige Oranjestad en beleef het zelf! Bekijk onze top 10 bedrijfsuitjes in Breda voor een ultieme bedrijfsuitje.

LEUKSTE bedrijfsuitje ideeën in Breda

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE in Breda ORGANISEREN

Een origineel bedrijfsuitje organiseren is een hele klus, maar wij gaan je hierbij helpen! We bedenken altijd nieuwe activiteiten voor een bedrijfsuitje in Breda en we stellen een op maat gemaakt bedrijfsuitje voor u samen! We hebben een groot aanbod activiteiten voor een bedrijfsuitje in Breda, denk bijvoorbeeld aan onze verschillende actieve bedrijfsuitjes, maar ook unieke workshops en uitdagende citygames

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Breda samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past!

actieF bedrijfsuitje in Breda

Vorige
Volgende

TEAMBUILDING TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE in Breda

Zijn jullie opzoek naar lekker veel teambuilding tijdens het jaarlijkse bedrijfsuitje? Wij organiseren een uniek bedrijfsuitje die veel om teambuilding draait. We hebben een bijzonder expeditie robinson bedrijfsuitje, dit bedrijfsuitje kan worden gespeeld op het strand, op het gras en zelfs in de stad. Bij dit bedrijfsuitjes komen jullie puzzels, een eetproef en een ballansproef tegen net als op tv! Door de verschillende proeven tijdens het bedrijfsuitje kan iedereen zijn kwaliteiten naar boven laten komen! Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor de mogelijkheden! 

workshop tips en ideeën bedrijfsuitje in Breda

Vorige
Volgende

Locaties voor uw bedrijfsuitje in Breda

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Breda samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES BEDRIJFSUITJE in Breda

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR BEDRIJFSUITJE in Breda?

Zijn jullie opzoek naar een winters bedrijfsuitje? Of een bedrijfsuitje om het jaar goed af te sluiten? We werken samen met verschillende unieke en sfeervolle indoorlocaties om jullie bedrijfsuitje om te toveren in een waar winterwonderland. Denk bijvoorbeeld aan leuke workshops met een winterse touch of worden jullie juist warm van onze kerst disco bingo? Bij Sharpevents kan het allemaal!  

bezienswaardigheden in Breda

vertel iets over de bezienswaardigheden van de prachtige stad waarvoor je schrijft. Benoem bezienswaardigheden die gratis zijn zoals de Dam in amsterdam, de domtoren in Utrecht en het vredespalies in Den Haag. Benoem bijvoorbeeeld de gezellige grachten en leuke pleinen van een stad. probeer altijd een link te leggen met onze activiteiten dus bijvoorbeeld: “Boek een van onze zenuwslopende gps spellen door deze prachtige stad en sluit af met een borrel op een van de vele terrasboten in de gezellige grachten”. Schrijf tussen de 8 en 10 zinnen.

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

CORONAPROOF BEDRIJFSUITJE

Ondanks de moeilijke corona periode is een bedrijfsuitje op afstand altijd mogelijk bij ons. We weten onze bedrijfsuitjes zo goed mogelijk aan te passen dat het alsnog is toegestaan om het bedrijfsuitje door te laten gaan. We houden ons aan de geldende maatregelen en de richtlijnen van het RIVM, zodat het bedrijfsuitje veilig uitgevoerd kan worden. 

IDEEEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Komen jullie van ver om een bedrijfsuitje in Breda te organiseren, of zijn jullie van plan om een gezellige borrel te organiseren bij het bedrijfsuitje? Dan is een bedrijfsuitje met overnachting een slimme oplossing. We hebben contact met verschillende hotels en hostels voor de beste keuze voor uw bedrijfsuitje! We denken graag met jullie mee en organiseren een complete dag met overnachting in Breda voor jullie bedrijfsuitje. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht, we geven goed advies over de mogelijkheden.  

BEREIKBAARHEID in Breda

Komt u met het openbaar vervoer naar het bedrijfsuitje in Breda? Dit kan een handige optie zijn. Het station van Breda is op loopafstand van het centrum. Als u van plan bent om het eigen vervoer naar het bedrijfsuitje te komen zijn er verschillende parkeermogelijkheden en er is een p + r gerealiseerd. Breda is vanaf meerdere richtingen goed bereikbaar, dit maakt het vervoer naar Breda een stuk gemakkelijker. Er zijn dus veel mogelijkheden om naar Breda te komen en wij ontvangen je dan ook graag in Breda.