BEDRIJFSUITJE delft

Plan met ons het perfecte bedrijfsuitje in Delft! Kies uit 100+ leuke activiteiten en workshops die iedereen de hele dag zullen vermaken. Wist je dat Delft ook wel de Prinsenstad wordt genoemd? Ontdek waarom dit is een gezellige citygame! We werken samen met lokale restaurants zodat we een complete dag kunnen verzorgen inclusief lunch, borrel en/of diner. Bekijk onze top 10 bedrijfsuitjes in Delft voor het perfecte dagje uit!

LEUKSTE bedrijfsuitje ideeën in delft

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE delft ORGANISEREN

Zijn jullie op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze event planners denken graag met u mee om er een fantastische dag van te maken. Sharpevents heeft altijd nieuwe originele activiteiten en bedenken een op maat gemaakt programma voor de leukste bedrijfsuitjes. Lekker alle kantoor stress afschudden en aan de gang met een actief uitje? of dan toch liever een leerzame dag met een van onze vele workshops! Een dag vol met spanning en samenwerking door met onze city games aan de slag te gaan bij Sharpevents kan het allemaal!

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Delft samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF bedrijfsuitje in delft

Vorige
Volgende

TEAMBUILDING TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE in Delft

Teambuilding is in een bedrijfsuitje natuurlijk een super belangrijk onderdeel. Onze best verkochte activiteit Expeditie robinson is daar een perfect uitje voor. De deelnemers krijgen in deze expeditie eetproeven, balansproeven en puzzels die ze moeten oplossen net zoals op tv! Het leuke aan dit spel voor een bedrijfsuitje is dat elke deelnemer een onderdeel heeft waarin hij of zij zal uitblinken en zo gaat ieder als een echte winnaar naar huis!

workshop tips en ideeën bedrijfsuitje in Delft

Vorige
Volgende

Locaties voor uw bedrijfsuitje in Delft?

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Delft samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past!

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES BEDRIJFSUITJE in Delft

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR BEDRIJFSUITJE in Delft?

Sharpevents heeft niet alleen genoeg veelbelovende outdoor activiteiten ook hebben wij veel leuke indoor workshops waardoor iedereen een top dag zal beleven! Wij kunnen elke locatie omtoveren in een winter wonderland en werken enkel met sfeervolle locaties samen. De vele activiteiten die je bij jezelf zou kunnen voorstellen is een apres sky olympics, kerst disco bingo en een pub quiz. En daarbij verzorgen wij voor jullie de meest onvergetelijke dag!

bezienswaardigheden in Delft

De Prinsenstad Delft heeft veel leuke bezienswaardigheden die je moet bezoeken als je bent in Delft. Ga langs de Saturday flea market of bezoek een van de  historische gebouwen. Combineer een van onze activiteiten door de Beestenmarkt van Delft, of combineer je activiteit met een gezellige lunch en borrel! Ook heeft Delft veel leuke parken en markten die we zouden kunnen combineren met een zenuwslopend GPS-spel!

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

IDEEEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Bedenk wat de reden is voor een bedrijfsuitje om te willen overnachten en laat hiermee zien dat je, je kunt verplaatsen in hun situatie.  Vertel vooral dat we contacten hebben met hotels en ze goed kunnen adviseren. Het is niet de bedoeling dat we allerlei hotels gaan bellen voor ze we zijn geen personal assistent natuurlijk. Dit hoef je niet uit te schrijven maar houd dit wel in je achterhoofd terwijl je de tekst aan het schrijven ben. We geven dus graag advies en denken graag mee dat is de boodschap! Vergeet niet om minimaal 1 keer het keyword te gebruiken! Schrijf 8 tot 10 regels.

BEREIKBAARHEID in Delft

Delft is gemakkelijk te bereiken met zowel auto , fiets en openbaar vervoer. Auto’s kunnen parkeren als zowel binnen de stad als buiten de stad op parkeerterreinen, parkeergarages en openbare plekken. Er rijden verschillende bus en tram lijnen vanuit Delft en naar Delft.