BEDRIJFSUITJE delft

Waarom een bedrijfsuitje in Delft? Hebben jullie nou zin in een bedrijfsuitje maar je hebt geen idee waar je dat zal willen organiseren?.. Dan is de echte Prinsenstad Delft een perfecte locatie. Op deze pagina valt meer te lezen over onze verschillende leuke activiteiten die we speciaal voor jullie bedrijfsuitje gaan organiseren! 

LEUKSTE bedrijfsuitje ideeën in delft

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE in delft ORGANISEREN

Zijn jullie op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze event planners denken graag met u mee om er een fantastische dag van te maken. Sharpevents heeft altijd nieuwe originele activiteiten en bedenken een op maat gemaakt programma voor de leukste bedrijfsuitjes. Lekker alle kantoor stress afschudden en aan de gang met een actief uitje? of dan toch liever een leerzame dag met een van onze vele workshops! Een dag vol met spanning en samenwerking door met onze city games aan de slag te gaan bij Sharpevents kan het allemaal!

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Delft samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF bedrijfsuitje in delft

TEAMBUILDING TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE in delft

Teambuilding is in een bedrijfsuitje natuurlijk een super belangrijk onderdeel. Onze best verkochte activiteit Expeditie robinson is daar een perfect uitje voor. De deelnemers krijgen in deze expeditie eetproeven, balansproeven en puzzels die ze moeten oplossen net zoals op tv! Het leuke aan dit spel voor een bedrijfsuitje is dat elke deelnemer een onderdeel heeft waarin hij of zij zal uitblinken en zo gaat ieder als een echte winnaar naar huis!

 

 

workshop tips en ideeën bedrijfsuitje in delft

Locaties voor uw bedrijfsuitje in delft?

Bij de keuze voor een locatie voor uw bedrijfsuitje in Delft denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje in Delft. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Michelle, Gemeente Den Haag
Michelle, Gemeente Den Haag
Lees verder
Op 6 juli 2015 hebben wij een zeer geslaagde teamdag gehad! Iedereen was enthousiast en kijkt terug op een mooie middag. We hebben gekozen voor de combinatie Robinson experience met aansluitend een BBQ. Het was echt een groepsactiviteit, ondanks dat we opgesplitst werden in 3 teams zijn de teams constant bij elkaar in de buurt geweest en is er echt als team gewerkt. Ook als er door een lichamelijke beperking een onderdeel niet mee kon worden gedaan, viel dit eigenlijk niet op. Dat was erg prettig! De BBQ was goed, erg leuke locatie en ook het contact voorafgaand aan de dag hebben wij als prettig ervaren. Kortom een groot succes! Bedankt!
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Lees verder
bijgaande foto vond ik zo grappig dat ik je die toch even wilde toesturen! En staat wat mij betreft symbool voor jullie werkwijze. Naast de klant! Vanaf eerste moment gaf Wavevents / jij mij het gevoel dat jullie ons een onvergetelijk leuke dag wilden bezorgen. Het was gelijk een warm en persoonlijk contact en je voelde goed aan wat de bedoeling was. Je dacht mee en jullie toonden je buitengewoon flexibel in de organisatie van de locatie, het programma, tijdstip en tijdsduur en bij de uitvoering op de dag zelf heb je de klantgerichtheid van Wavevents nogmaals bewezen. Niet alleen wij zelf, maar al onze gasten hebben reusachtig van het powerkiten, de beachtennis en de barbecue genoten! Dank je wel!
Hidde Staatema, Unilever
Hidde Staatema, Unilever
Lees verder
Ons summer event met de inkoop organisatie van Unilever bij Wave Events was een groot succes. Een combinatie van beach tennis en kyten op een toplocatie. De begeleiding was zeer professioneel, spontaan en vriendelijk. Ondanks de grote van de groep (100+) was alles top in de puntjes verzorgd en heeft iedereen genoten van een heerlijke dag. Iedereen van Wave Events waanzinning bedankt. Al met al een topdag en zeker een aanrader!
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Lees verder
Op 10 juli 2014 heb wij een topdag gehad bij Millers Beach in Scheveningen! Via Wavevents zijn wij in contact gekomen met Thijs, hij heeft ons team event van A tot Z geregeld! Het mailcontact verliep heel vlot en Thijs was ook ter plaatse, wat voor ons heel prettig was. Wij hadden met ons team eerst een bijeenkomst en presentatie, daarna hebben we met z’n allen een aantal strandactiviteiten gedaan. Deze activiteiten werden heel goed begeleid door het team van Wavevents en ter afsluiting hadden we een borrel en BBQ. Al met al was het een heel geslaagd event en zéker voor herhaling vatbaar!
Marc Kluijver, Koffietcacao
Marc Kluijver, Koffietcacao
Lees verder
Voor de familiedag van JCI Apeldoorn organiseerde Wavevents een activiteiten programma met een BBQ ter afsluiting. Het was een mooie mix van kiten op het strand en beachtennis. Voor veel volwassenen was het de eerste keer dat ze een kite op zo een manier in handen hadden dus een mooie ervaring. Ook voor de kinderen was het een hele beleving. De kleinsten konden de ouders prima zelf vermaken op het strand. Een flinke hoosbui mocht de pret niet drukken, we konden schuilen in het restaurant en daarna weer verder. De BBQ was van een prima kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding. De mannen van Wavevents hebben de boel goed onder controle en geven duidelijke instructies. Erg prettig! Zeker een aanrader.
Previous
Next

CITYGAMES BEDRIJFSUITJE delft

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR BEDRIJFSUITJE in delft?

Sharpevents heeft niet alleen genoeg veelbelovende outdoor activiteiten ook hebben wij veel leuke indoor workshops waardoor iedereen een top dag zal beleven! Wij kunnen elke locatie omtoveren in een winter wonderland en werken enkel met sfeervolle locaties samen. De vele activiteiten die je bij jezelf zou kunnen voorstellen is een apres sky olympics, kerst disco bingo en een pub quiz. En daarbij verzorgen wij voor jullie de meest onvergetelijke dag!

bezienswaardigheden delft

De Prinsenstad Delft heeft veel leuke bezienswaardigheden die je moet bezoeken als je bent in Delft. Ga langs de Saturday flea market of bezoek een van de  historische gebouwen. Combineer een van onze activiteiten door de beestenmarkt van Delft, of combineer je activiteit met een gezellige lunch en borrel! Ook heeft Delft veel leuke parken en markten die we zouden kunnen combineren met een zenuwslopend gps spel!

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

CORONAPROOF BEDRIJFSUITJE

Corona… We hebben er allemaal mee te dealen de een meer dan de ander. Wij brengen daar verandering in! Ondanks de maatregelen organiseren wij voor uw en u collega’s een coronaproof bedrijfsuitje zodat iedereen zich veilig en goed voelt! en daarbij houden wij ons aan de maatregelen en richtlijnen van het RIVM. 

 

 

FOODIES EN FIJNPROEVERS

IDEEEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Hebben jullie een bedrijfsuitje georganiseerd in een andere stad of provincie en heb je de zorg dat je als enigste niet kan borrelen omdat je nog naar huis moet met de laatste trein, bus of auto? Maak je dan geen zorgen wij adviseren u de beste hotels in het gebied die jullie met open armen zullen ontvangen voor een heerlijke overnachting zodat jullie de dag erna met een heerlijke nachtrust de nieuwe week weer aan kunnen!

 

 

 

BEREIKBAARHEID delft

Delft is gemakkelijk te bereiken met zowel auto , fiets en openbaar vervoer. Auto’s kunnen parkeren als zowel binnen de stad als buiten de stad op parkeerterreinen, parkeergarages en openbare plekken. Er rijden verschillende bus en tram lijnen vanuit Delft en naar Delft.