BEDRIJFSUITJE Den Bosch

Waarom een bedrijfsuitje in Den Bosch? De stad van Brabantse gezelligheid en talloze natuurgebieden is wat ons betreft de ideale locatie voor een uniek feestje met je collega’s! Ontmoet ons bij de Oosterplas voor fantastische buitenactiviteiten en sluit je dag af bij een van onze sfeervolle samenwerkingspartners. Wij hebben de top 10 bedrijfsuitjes in Den Bosch op een rij gezet en kunnen alles op maat voor jullie aanpassen. Benader ons met je ideeën en we brainstormen graag met je mee!

LEUKSTE bedrijfsuitje ideeën in Den Bosch

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE in Den Bosch ORGANISEREN

Hoera het budget is bepaald en er mag een feestje worden georganiseerd! Nu is het tijd om ideeën op te doen.. We hebben veel leuke activiteiten op de website staan die je goed met elkaar kunt combineren. Maar wil je het bedrijfsuitje echt uniek maken dan is het leuk om te denken aan een ”personal touch” tijdens jullie dag. Zo kunnen we een Olympics samenstellen onder jullie bedrijfsnaam tijdens een actief bedrijfsuitje maar ook een middag vol persoonlijke workshops! Denk aan tapasplanken graveren met jullie logo of een gezamenlijk groot schilderij maken voor aan de muur in het bedrijf! Willen jullie een van de citygames aangepast op jullie bedrijfsnaam en persoonlijke informatie? Ook dat is mogelijk!

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Den Bosch samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF bedrijfsuitje in Den Bosch

Vorige
Volgende

TEAMBUILDING TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE in Den Bosch

Test het doorzettingsvermogen, creativiteit, snelheid en samenwerking tijdens de ultieme Expeditie Robinson ervaring met je bedrijfsuitje! Stel je voor dat je met je collega’s op een onbewoond eiland zit zonder eten, vuur en met alleen maar natuurlijke hulpmiddelen binnen bereik.. Om van het eiland af te komen moet je allerlei proeven doorstaan om succesvol het eiland te verlaten en aan te kunnen schuiven bij de borrel. Dit betekent dat een ultieme samenwerking nodig is voor een belonend doel! Wie lukt het om een stevige bamboe fundering neer te zetten voor het vissen? Wie maakt het vuur om de vis op te bakken? Wie houdt de wacht op de vijand en schakelt zijn tegenstanders op tijd uit? Expeditie Robinson in een van de vele activiteiten die perfect in te zetten is voor teambuilding tijdens je bedrijfsuitje!

workshop tips en ideeën bedrijfsuitje in Den Bosch

Vorige
Volgende

Locaties voor uw bedrijfsuitje in Den Bosch?

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Den Bosch samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES BEDRIJFSUITJE Den Bosch

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR BEDRIJFSUITJE in Den Bosch?

It’s beginning to look a lot like party! Willen jullie een bedrijfsuitje organiseren maar is de zomer daar geen geschikt moment voor? Ook in de winter kun je bij ons terecht voor veel leuke indoor activiteiten! Een van de populairste thema’s is toch wel kerst. De gezelligste tijd van het jaar zetten wij graag in om van jullie bedrijfsuitje een spetterend eindejaarsfeest te maken! Duik weg terwijl de sneeuwballen je om de oren vliegen tijdens The Snowlympics en houd die oorwarmers maar goed op! Er kan namelijk nog wel eens een toontje verkeerd gezongen worden tijdens de kerstkaraoke.. Is het een lawine sirene of toch die ene collega met een glühwein teveel op? Tijdens het naseizoen werken we veel samen met de meest sfeervolle locaties in Den Bosch en we toveren elke locatie om in jullie gewenste thema! 

bezienswaardigheden Den Bosch

Den Bosch is een stad vol Brabantse gezelligheid en charisma! Je kunt er monumentale schoonheid zien en de historie rondom deze monumenten spat van de eeuwenoude gevels af. Het is een groot centrum waar je op elke hoek van de straat verrast wordt door de heerlijke geuren van Bossche bollen, taarten, koekjes en bonbons. Wat hebben de beroemde Bossche bollen eigenlijk te maken met het karakteristieke uithangbord aan de stationsweg? En waarom zijn Bossche bollen zo nauw verbonden met de carnavalscultuur in Den Bosch? Loop een van onze citygames en geef op een komische manier antwoord op de vele vragen die je gesteld gaan worden over Den Bosch!

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

CORONAPROOF BEDRIJFSUITJE

Ook met afstand is er ruimte voor een feestje is ons motto geworden de afgelopen jaren. En dat klopt ook. Ondanks de terugkomende maatregels en richtlijnen van het RIVM zijn we er in geslaagd om ons elke keer weer aan te passen! We snappen als geen ander dat het in deze situatie lastig kan zijn om ver van te voren een bedrijfsuitje te plannen. We brainstormen daarom ook graag met je mee. Neem gerust contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden!

IDEEEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Een bedrijfsuitje is het moment om iedereen weer eens bij elkaar te krijgen! Komen er collega’s van ver of uit het buitenland? Misschien is een overnachting na het feest dan wel een goede oplossing. Den Bosch heeft veel stijlvolle hotels, pittoreske B&B’s, funky hostels en mooie vakantiehuizen. Wat jullie budget ook is, er is voor iedereen wat wils! Hebben we de dag uitgestippeld dan helpen we je graag op weg naar een accommodatie die perfect op jullie bedrijfsuitje aansluit. 

BEREIKBAARHEID Den Bosch

Als toeristische trekpleister en drukke studentenstad is Den Bosch goed bereikbaar vanuit alle invalshoeken van het land. Om er zeker van te zijn dat je op tijd bij het bedrijfsuitje aanwezig bent is het verstandig om de websites van 9292OV en ANWB te bezoeken. Hier vind je actuele reis- en verkeersinformatie over jullie route. Komen jullie met meerdere touringcars? Op de website van Gemeente Den Bosch vind je speciaal aangewezen drop-off parkeerplaatsen.