BEDRIJFSUITJE DEN HAAG

Waarom een bedrijfsuitje in Den Haag? Willen jullie een bedrijfsuitje met uitzicht op de mooiste bezienswaardigheden dan is Den Haag de perfecte plek! Bekijk hier de leukste bedrijfsuitje ideeën in Den Haag.

LEUKSTE bedrijfsuitje ideeën in den haag

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE in den haag ORGANISEREN

Ben jij op zoek naar een origineel bedrijfsuitje in Den Haag en wil je dat jouw collega’s deze dag nooit meer zullen vergeten? Dan zijn jullie hier aan het goede adres! Wij bedenken een op maat gemaakt programma met al jullie voorkeuren en eisen. Als jullie even willen ontsnappen van al die saaie vergaderingen kunnen jullie kiezen uit ons ruime aanbod van sportieve bedrijfuitjes in Den Haag. Ook hebben wij bijzondere workshops aan het strand en zelfs unieke citygames om de stad te verkennen!

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Den Haag samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF bedrijfsuitje in den haag

TEAMBUILDING TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE in den haag

Teambuilding is gericht op teamwork. Willen jullie liever teambuilding activiteiten op jullie bedrijfsuitje waar jullie zorgen voor een hechte en positieve band in het team? Sharpevents heeft verschillende teambuilding activiteiten om het team weer één te maken. Een erg uniek bedrijfsuitje voor teambuilding is Expeditie Robinson. Hierbij moeten jullie spelen in teamverband, de perfecte manier om elkaar beter te leren kennen. Wij kunnen deze activiteiten zowel op gras als zand neerzetten. Willen jullie wel Expeditie Robinson doen maar geen sportief bedrijfsuitje, dan hebben wij ook Expeditie Robinson citygames! 

workshop tips en ideeën bedrijfsuitje in den haag

Locaties voor uw bedrijfsuitje in den haag?

Bij de keuze voor een locatie voor uw bedrijfsuitje in Den Haag denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje in Den Haag. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Michelle, Gemeente Den Haag
Michelle, Gemeente Den Haag
Lees verder
Op 6 juli 2015 hebben wij een zeer geslaagde teamdag gehad! Iedereen was enthousiast en kijkt terug op een mooie middag. We hebben gekozen voor de combinatie Robinson experience met aansluitend een BBQ. Het was echt een groepsactiviteit, ondanks dat we opgesplitst werden in 3 teams zijn de teams constant bij elkaar in de buurt geweest en is er echt als team gewerkt. Ook als er door een lichamelijke beperking een onderdeel niet mee kon worden gedaan, viel dit eigenlijk niet op. Dat was erg prettig! De BBQ was goed, erg leuke locatie en ook het contact voorafgaand aan de dag hebben wij als prettig ervaren. Kortom een groot succes! Bedankt!
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Lees verder
bijgaande foto vond ik zo grappig dat ik je die toch even wilde toesturen! En staat wat mij betreft symbool voor jullie werkwijze. Naast de klant! Vanaf eerste moment gaf Wavevents / jij mij het gevoel dat jullie ons een onvergetelijk leuke dag wilden bezorgen. Het was gelijk een warm en persoonlijk contact en je voelde goed aan wat de bedoeling was. Je dacht mee en jullie toonden je buitengewoon flexibel in de organisatie van de locatie, het programma, tijdstip en tijdsduur en bij de uitvoering op de dag zelf heb je de klantgerichtheid van Wavevents nogmaals bewezen. Niet alleen wij zelf, maar al onze gasten hebben reusachtig van het powerkiten, de beachtennis en de barbecue genoten! Dank je wel!
Hidde Staatema, Unilever
Hidde Staatema, Unilever
Lees verder
Ons summer event met de inkoop organisatie van Unilever bij Wave Events was een groot succes. Een combinatie van beach tennis en kyten op een toplocatie. De begeleiding was zeer professioneel, spontaan en vriendelijk. Ondanks de grote van de groep (100+) was alles top in de puntjes verzorgd en heeft iedereen genoten van een heerlijke dag. Iedereen van Wave Events waanzinning bedankt. Al met al een topdag en zeker een aanrader!
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Lees verder
Op 10 juli 2014 heb wij een topdag gehad bij Millers Beach in Scheveningen! Via Wavevents zijn wij in contact gekomen met Thijs, hij heeft ons team event van A tot Z geregeld! Het mailcontact verliep heel vlot en Thijs was ook ter plaatse, wat voor ons heel prettig was. Wij hadden met ons team eerst een bijeenkomst en presentatie, daarna hebben we met z’n allen een aantal strandactiviteiten gedaan. Deze activiteiten werden heel goed begeleid door het team van Wavevents en ter afsluiting hadden we een borrel en BBQ. Al met al was het een heel geslaagd event en zéker voor herhaling vatbaar!
Marc Kluijver, Koffietcacao
Marc Kluijver, Koffietcacao
Lees verder
Voor de familiedag van JCI Apeldoorn organiseerde Wavevents een activiteiten programma met een BBQ ter afsluiting. Het was een mooie mix van kiten op het strand en beachtennis. Voor veel volwassenen was het de eerste keer dat ze een kite op zo een manier in handen hadden dus een mooie ervaring. Ook voor de kinderen was het een hele beleving. De kleinsten konden de ouders prima zelf vermaken op het strand. Een flinke hoosbui mocht de pret niet drukken, we konden schuilen in het restaurant en daarna weer verder. De BBQ was van een prima kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding. De mannen van Wavevents hebben de boel goed onder controle en geven duidelijke instructies. Erg prettig! Zeker een aanrader.
Previous
Next

CITYGAMES BEDRIJFSUITJE in den haag

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR BEDRIJFSUITJE in den haag?

Willen jullie een uniek bedrijfsuitje in Den Haag organiseren in de winterperiode? Sharpevents heeft verschillende leuke workshops voor bedrijfsfeestjes. Wij werken met verschillende sfeervolle indoor locaties samen waar jullie het echte wintergevoel van krijgen en ook nog is lekker kunnen lunchen of dineren.

bezienswaardigheden den haag

In Den Haag is er veel te zien. De stad heeft de meeste bezienswaardigheden per vierkante meter van ons land! In de stad zijn alleen al zo’n 2500 monumenten. Den Haag ligt aan het strand dus jullie kunnen ook nog naar Scheveningen. Het Vredespaleis is erg populair in Den Haag net als, Paleis Noordeinde en het binnenhof. Ook heeft Den Haag veel museums die jullie kunnen bezoeken.

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

CORONAPROOF BEDRIJFSUITJE

Een corona bedrijfsuitje is anders dan een gewoon bedrijfsuitje, want wij moeten ons aan verschillende regels houden. De twee belangrijkste regels waar wij ons aan moeten houden zijn de 1,5 meter en de groepsgrootte. Met deze regels maken wij er als nog een origineel bedrijfsuitje van die jullie nooit zullen vergeten! Komen jullie met een grote groep? Dan verdelen wij de groep in kleinere groepen waardoor jullie meer rondes spelen.

IDEEEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Hebben jullie geen zin om na een lange dag intensief bezig te zijn in Den Haag nog terug te rijden naar huis? Boek dan een bedrijfsuitje met overnachting. Wij hebben contact met verschillende hotels waar jullie kunnen verblijven en goed kunnen uitrusten. Zo kunnen jullie de volgende dag met een frisse start weer naar huis rijden.

BEREIKBAARHEID LOCATIE

De bereikbaarheid in Den Haag is super groot. Het openbaar vervoer rijd door de hele stad. In Den Haag hebben we 2 stations namelijk, Holland Spoor en Centraal Station. Willen jullie liever met eigen vervoer komen? Den Haag heeft super veel parkeergarages waar altijd wel plek is. Komen jullie toch liever gezamenlijk naar Den Haag dan kunnen jullie er voor kiezen om een touringbus er bij te boeken. Op deze manier is het veel gezelliger reizen en hoeft niemand de BOB te zijn!