BEDRIJFSUITJE Deventer

Trakteer uw team op een geweldige tijd in Deventer met een onvergetelijk bedrijfsuitje! Kies uit 100+ unieke activiteiten, workshops en citygames om het voor iedereen bijzonder te maken. Wist u dat Deventer ook wel bekend staat als de Koekstad? We werken samen met lokale restaurants en cateringfaciliteiten zodat we een complete dag inclusief lunch kunnen verzorgen, borrel en/of diner. Bekijk onze top 10 bedrijfsuitjes in Deventer voor een ervaring als geen ander!

LEUKSTE bedrijfsuitje ideeën in Deventer

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE in Deventer ORGANISEREN

Je hebt een budget en je hebt een locatie. Maar nu? Wat gaat de invulling van jullie dag worden? Zijn jullie echte sportfanatiekelingen die wel in zijn voor actie? Waan jezelf op een onbewoond eiland of speel de sterren van de hemel tijdens een uniek en actief bedrijfsuitje! Artistiek, culinair of creatief. Tijdens een van onze workshops verveel je je nooit! Een workshop is een leuke aanvulling op die lang verwachte borrel! Nog nooit in Deventer geweest? Struin tijdens je bedrijfsuitje door de eeuwenoude straatjes en absorbeer de gezelligheid van deze stad met één van onze unieke en grappige citygames! Welke dag invulling jullie ook willen, er is van alles mogelijk! 

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Deventer samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF bedrijfsuitje in Deventer

Vorige
Volgende

TEAMBUILDING TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE in Deventer

Ga met elkaar de strijd aan in een van de mooie natuurgebieden in Deventer. Werk aan sociale binding, groepsdynamiek en vertrouwen door bijvoorbeeld Expeditie Robinson te spelen! Komt jullie kantoorspirit terug in de strijd naar de winnende vlag of blijkt dat de samenwerking buiten het kantoor toch anders verloopt? Hoe dan ook, plezier gegarandeerd met een actief bedrijfsuitje met teambuilding. Werken aan het teamgevoel is tegenwoordig razend populair in combinatie met een uitje. Je pakt twee vliegen in één klap en het is een uitje waar nog lang in de gangen over gesproken gaat worden. Je wilt het niet missen! 

workshop tips en ideeën bedrijfsuitje in Deventer

Vorige
Volgende

Locaties voor uw bedrijfsuitje in Deventer?

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Deventer samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES BEDRIJFSUITJE DEVENTER

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR BEDRIJFSUITJE IN DEVENTER?

Laat je inspireren door het handelsverleden en de prachtige kanalen die rondom Deventer te vinden zijn. Gebruik die inspiratie voor een leuke workshop tijdens je indoor bedrijfsuitje! Ook in de koudere jaargetijden is er van alles bij ons mogelijk en ben je niet weersafhankelijk. Wist je dat wij regelmatig sfeervolle restaurants in Deventer omtoveren tot elk gewenst thema? Kerst is in de wintermaanden zeer populair en we toveren de locatie binnen no-time om tot een waar Zwitsers sprookje. Combineer je bedrijfsuitje in de winter meteen met een afsluiting van het jaar en je hebt meteen een mooi moment om het bedrijf van een goede speech te voorzien!

bezienswaardigheden DEVENTER

Een historisch kloppend hart, talloze hippe winkels en gastvrije pubs. Dit is wat je kunt verwachten van Deventer! Wist je dat Deventer de beroemdste koek van Nederland heeft en dat het recept al sinds de 16de eeuw bestaat? Laat je door de geur verleiden en loop door de knusse straatjes tijdens onze citygames. Gebruiken jullie de reukzintuigen goed en redden jullie Deventer op tijd van de ondergang? Een citygame is een unieke manier om de stad beter te leren kennen en gezamenlijk veel plezier te hebben!

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

CORONAPROOF BEDRIJFSUITJE

Een bedrijfsuitje plan je vaak ver van te voren maar ver in de toekomst kijken is wat onzeker geworden door de pandemie. Mocht het uitje onverwachts toch niet doorgaan door verscherping van de richtlijnen? Geen probleem! Je kunt het bedrijfsuitje kosteloos annuleren of verzetten! Veiligheid staat voorop en wij hanteren altijd de actuele maatregelen van het RIVM.

IDEEEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Nodig je gasten of zakenpartners van ver uit en trakteer ze op een overnachting! Deventer heeft veel unieke accommodaties waar je prima kunt vertoeven. Ga voor ecologisch verantwoord in een knusse B&B of slaap in een authentiek appartement! Zoek de rust op of juist de drukte! In Deventer kun je binnen elke prijsklasse een mooi verblijf vinden die perfect op jullie wensen aansluit. Hebben we een locatie besloten en zijn jullie benieuwd naar de opties? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag op weg. 

BEREIKBAARHEID DEVENTER

Deventer ligt centraal en is goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer vanuit andere provincies en steden. Eenmaal aangekomen in Deventer kun je de auto bij verschillende garages kwijt voor een schappelijk uurtarief. Bekijk de website van Gemeente Deventer voor locaties en speciaal aangewezen parkeergebieden voor een touringcar. Komen jullie met het OV? De wandeling vanuit Station Deventer naar het bruisende stadshart is slechts een mooie wandeling van vijf minuten!