bedrijfsuitje ede

Ontdek Ede, een stad vol verrassingen en ongekende mogelijkheden! Met onze diepgaande kennis van Ede, hebben wij meer dan 100+ activiteiten in petto die we met veel plezier op maat maken, zodat ze helemaal aansluiten bij jouw bedrijf en de unieke dynamiek van je collega’s. Of je nu op zoek bent naar een teamuitje of een spetterend personeelsfeest, vertrouw op ons om van jullie evenement in Ede een onvergetelijke belevenis te maken!

Budget
Budget - slider
0100

Waarom kiezen voor SharpEvents?

Als je kiest voor Sharp Events, dan kiest u voor 100% zorgeloos een bedrijfsuitje in Ede organiseren.

Gregor plant uw Bedrijfsuitje!

BRAINSTORMEN MET GREG?

1000+ Bedrijfsuitjes gingen u voor!

Ben je op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje met een grote groep? Teambuilding met meer dan 50 personen op een
Vanaf 12 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Alle locaties
De veiligheid van de Tweede Kamer ligt in jullie handen! Een terrorist heeft plannen om het te vernietigen, en alleen
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, jullie team loopt door de straten van Den Haag, lachend en samenwerkend om hilarische opdrachten te voltooien
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, je zoeft op een stille E-chopper door de levendige straten van Den Haag, langs iconische plekken zoals
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 60 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Hebben jij en je team zin om Den Haag te voet te verkennen op een grappige en interactieve manier? Onze
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een authentieke Haagse ervaring beleven met je collega’s en de juwelen van onze stad te voet verkennen, genietend
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Ontdek Den Haag op een bijzondere wijze met een mega SUP-tour over de Haagse grachten. Onze mega sups zijn maar
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Willen jij en je collega’s Den Haag ontdekken met de fiets op een hilarische manier? Onze Oh Oh Den Haag
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een schilder workshop met een twist? Wij kunnen jouw groep een schilder workshop verzorgen met letterlijke twist van
Vanaf 20 Pers
Vanaf € 37.50 p.p.

1 tot 1,5 uur

Den Haag
Wil je een echt Haagse ervaring op doen met je collega’s en de parels van onze stad verkennen op een
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag

De leukste ideeën voor een bedrijfsuitje in Ede

Zin in een hilarisch bedrijfsuitje in Ede? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We barsten van de originele activiteiten, speciaal ontworpen om jouw bedrijfsuitje in Ede onvergetelijk te maken. Met meer dan 100 opties aan boord, is er gegarandeerd voor elk wat wils. En dat is nog niet alles; onze selectie van unieke en out of the box locaties maakt het mogelijk om voor elke groepsgrootte een perfect op maat gemaakt programma te creëren. Laat ons jouw dag plannen en geniet van een ervaring die je team dichter bij elkaar brengt dan ooit tevoren. Bereid je voor op een avontuur in Ede dat nog lang in de herinnering zal blijven!

Kies uit 100+ activiteiten bij Sharp Events

 

Plan samen met Sharp Events een geslaagd bedrijfsuitje

 

boot-varen-2

Hulp of advies nodig? Wij staan elke dag voor je klaar!

 

 

Ontdek waarom Sharp Events de perfecte keuze is voor jouw bedrijfsuitje

Laat Sharp Events de touwtjes in handen nemen en ervaar hoe eenvoudig het is om een onvergetelijk bedrijfsuitje te organiseren zonder dat het jou veel moeite kost. Ons geheim? Een combinatie van professionaliteit, toewijding en creativiteit die jouw evenement naar een hoger niveau tilt.

  • Eenvoud en professionaliteit: we ontzorgen je volledig, zodat je zonder stress een professioneel bedrijfsuitje kunt plannen.
  • Scherpe prijzen: ons doel is om je snel een op maat gemaakte offerte te bieden die past binnen jouw budget.
  • Op maat gemaakte activiteiten: kies uit meer dan 100 activiteiten die we naadloos kunnen aanpassen aan jouw specifieke wensen.
  • Samen brainstormen: jouw inbreng is goud waard. Samen komen we tot de beste ideeën voor jouw bedrijfsuitje.
  • Deskundige begeleiding: onze begeleiders zijn niet alleen enthousiast, maar ook ervaren in het creëren van een dynamische sfeer.
  • Allesomvattende organisatie: van de uitnodigingsmails tot de dag zelf – inclusief vervoer indien nodig – wij regelen het van a tot z.
  • Vooruitdenkend: slecht weer op komst? Geen probleem. We maken altijd samen met jullie een plan b zodat jullie bedrijfsuitje door kan gaan, weer of geen weer.
boot-varen-2

Top 10 bedrijfsuitje activiteiten 2024

1000+ Bedrijfsuitjes gingen u al voor!

Elk van de bedrijfsgroepen die u voorging, variërend van kleine teams tot grote bedrijven, heeft unieke en onvergetelijke ervaringen opgedaan dankzij onze toewijding aan maatwerk, creativiteit en een naadloze organisatie van elk bedrijfsuitje.

Deze ervaringen hebben niet alleen gezorgd voor memorabele momenten, maar ook voor de versteviging van teambanden, het ontdekken van nieuwe perspectieven en het vieren van successen.

Jouw groep kan de volgende zijn die deel uitmaakt van onze groeiende gemeenschap van tevreden klanten die kozen voor een ervaring die verder gaat dan het gewone.

Bedrijfsuitjes met eten of borrel

Hoewel we geen direct vervoer aanbieden, kunnen we wel adviseren over de beste vervoersopties en helpen bij het coördineren van vervoer voor jullie groep.

We raden aan om zo vroeg mogelijk te boeken, idealiter enkele maanden van tevoren, om de beste ervaring te garanderen en om teleurstelling te voorkomen.

Laat het ons weten! We zijn hier om te helpen en streven ernaar om aan alle verzoeken en behoeften te voldoen om jullie bedrijfsuitje onvergetelijk te maken.

Geen zorgen, we hebben altijd een plan B. Veel van onze activiteiten kunnen worden aangepast naar binnenlocaties of we kunnen het programma wijzigen om het weer te accommoderen.

Of je nu een klein team hebt of een grote groep, we kunnen bedrijfsuitjes organiseren voor elke groepsgrootte. Laat ons weten hoeveel mensen er deelnemen.

Je kunt een bedrijfsuitje in Ede boeken door contact met ons op te nemen via onze website of telefonisch. We zullen jullie wensen en vereisten bespreken om een perfect uitje samen te stellen.