BEDRIJFSUITJE Eindhoven

Waarom een bedrijfsuitje in Eindhoven? Eindhoven is het hof aan de grens en is met zijn historie een super gezellige en unieke stad om een spectaculair bedrijfsuitje te organiseren! Wij hebben de leukste bedrijfsuitje ideeën in Eindhoven voor u op een rijtje gezet!

LEUKSTE bedrijfsuitje ideeën IN EINDHOVEN

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE in eindhoven ORGANISEREN

Wilt u het meest originele bedrijfsuitje van het jaar organiseren? Wij helpen jullie daar graag mee! We hebben een enorm groot aanbod activiteiten om te organiseren in Eindhoven. Wilt u de actieve kant naar boven laten komen tijdens het bedrijfsuitje? Kijk dan eens naar een sportief bedrijfsuitje. Zijn jullie liever met het hele team op pad? Probeer dan één van onze citygames! Ook hebben we veel verschillende unieke workshops voor een ontspannen en educatieve dag!

Voor een bedrijfsuitje in Eindhoven is er van alles mogelijk. Wij stellen graag een op maat gemaakt programma voor u samen. Het bedrijfsuitje kunnen we samenstellen door te kijken naar de groepsgrootte van jullie bedrijfsuitje en naar het budget. Heeft jullie bedrijfsuitje een bepaald doel en hoelang mag de dag duren? Elk bedrijfsuitje is uniek en heeft verschillende mogelijkheden! 

actieF bedrijfsuitje in eindhoven

TEAMBUILDING TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE in eindhoven

Samenwerken staat op 1 tijdens een teambuilding bedrijfsuitje! Om te laten zien dat jullie binnen het bedrijf goed kunnen samenwerken, hebben wij verschillende activiteiten om dit op de proef te stellen. Kijk eens naar ons Expeditie Robinson bedrijfsuitje, Tijdens dit bedrijfsuitje gaan jullie de echte expeditie robinson proeven uitvoeren, de activiteit kan uitgevoerd worden op het strand en op het gras. Ook hebben wij een nieuwe variant van expeditie robinson namelijk de expeditie robinson citygame, deze citygame word in de stad gespeeld met een eetproef, balansproef en  met meerdere puzzels!

workshop tips en ideeën bedrijfsuitje eindhoven

Locaties voor uw bedrijfsuitje in eindhoven

Het kiezen van een locatie is een lastige beslissing, welke locatie is goed bereikbaar en is ook nog eens heel gezellig? Sharpevents houdt daar rekening mee! Tijdens het organiseren van het bedrijfsuitje in Eindhoven is het van belang hoe iedereen naar het bedrijfsuitje komt, is dit met een grote touringcar of komt iedereen met eigen vervoer naar de locatie? Willen jullie bij het bedrijfsuitje een heerlijke lunch of gezellige borrel? We nemen alle touwtjes in handen en zorgen voor het leukste bedrijfsuitje. 

wat zeggen klanten over ons?

Michelle, Gemeente Den Haag
Michelle, Gemeente Den Haag
Lees verder
Op 6 juli 2015 hebben wij een zeer geslaagde teamdag gehad! Iedereen was enthousiast en kijkt terug op een mooie middag. We hebben gekozen voor de combinatie Robinson experience met aansluitend een BBQ. Het was echt een groepsactiviteit, ondanks dat we opgesplitst werden in 3 teams zijn de teams constant bij elkaar in de buurt geweest en is er echt als team gewerkt. Ook als er door een lichamelijke beperking een onderdeel niet mee kon worden gedaan, viel dit eigenlijk niet op. Dat was erg prettig! De BBQ was goed, erg leuke locatie en ook het contact voorafgaand aan de dag hebben wij als prettig ervaren. Kortom een groot succes! Bedankt!
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Lees verder
bijgaande foto vond ik zo grappig dat ik je die toch even wilde toesturen! En staat wat mij betreft symbool voor jullie werkwijze. Naast de klant! Vanaf eerste moment gaf Wavevents / jij mij het gevoel dat jullie ons een onvergetelijk leuke dag wilden bezorgen. Het was gelijk een warm en persoonlijk contact en je voelde goed aan wat de bedoeling was. Je dacht mee en jullie toonden je buitengewoon flexibel in de organisatie van de locatie, het programma, tijdstip en tijdsduur en bij de uitvoering op de dag zelf heb je de klantgerichtheid van Wavevents nogmaals bewezen. Niet alleen wij zelf, maar al onze gasten hebben reusachtig van het powerkiten, de beachtennis en de barbecue genoten! Dank je wel!
Hidde Staatema, Unilever
Hidde Staatema, Unilever
Lees verder
Ons summer event met de inkoop organisatie van Unilever bij Wave Events was een groot succes. Een combinatie van beach tennis en kyten op een toplocatie. De begeleiding was zeer professioneel, spontaan en vriendelijk. Ondanks de grote van de groep (100+) was alles top in de puntjes verzorgd en heeft iedereen genoten van een heerlijke dag. Iedereen van Wave Events waanzinning bedankt. Al met al een topdag en zeker een aanrader!
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Lees verder
Op 10 juli 2014 heb wij een topdag gehad bij Millers Beach in Scheveningen! Via Wavevents zijn wij in contact gekomen met Thijs, hij heeft ons team event van A tot Z geregeld! Het mailcontact verliep heel vlot en Thijs was ook ter plaatse, wat voor ons heel prettig was. Wij hadden met ons team eerst een bijeenkomst en presentatie, daarna hebben we met z’n allen een aantal strandactiviteiten gedaan. Deze activiteiten werden heel goed begeleid door het team van Wavevents en ter afsluiting hadden we een borrel en BBQ. Al met al was het een heel geslaagd event en zéker voor herhaling vatbaar!
Marc Kluijver, Koffietcacao
Marc Kluijver, Koffietcacao
Lees verder
Voor de familiedag van JCI Apeldoorn organiseerde Wavevents een activiteiten programma met een BBQ ter afsluiting. Het was een mooie mix van kiten op het strand en beachtennis. Voor veel volwassenen was het de eerste keer dat ze een kite op zo een manier in handen hadden dus een mooie ervaring. Ook voor de kinderen was het een hele beleving. De kleinsten konden de ouders prima zelf vermaken op het strand. Een flinke hoosbui mocht de pret niet drukken, we konden schuilen in het restaurant en daarna weer verder. De BBQ was van een prima kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding. De mannen van Wavevents hebben de boel goed onder controle en geven duidelijke instructies. Erg prettig! Zeker een aanrader.
Previous
Next

CITYGAMES BEDRIJFSUITJE in eindhoven

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR BEDRIJFSUITJE in eindhoven?

Een bedrijfsuitje organiseren in de winterperiode? Dat is bij Sharpevents geen enkel probleem. We organiseren verschillende workshops in indoor locaties zodat we u door het hele jaar door kunnen helpen met het organiseren van bedrijfsuitjes. We werken samen met verschillende sfeervolle locaties zodat uw activiteit super goed met een borrel of diner kan worden georganiseerd. 

bezienswaardigheden EINDHOVEN

In de lichtstad van Nederland moet je echt een keer geweest zijn, laat staan dat je daar een bedrijfsuitje kan laten organiseren. Eindhoven is niet alleen een gezellige stad op zich, Eindhoven heeft ook veel bezienswaardigheden om te bekijken. Zo kan je langs de strijp-s gaan om te winkelen in een industrieel gebied. Ook is er veel te zien en te doen in het centrum van Eindhoven, leuke straatjes en gezellige pleintjes maar ook de St. Catharina kerk is het bekijken waard. 

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

CORONAPROOF BEDRIJFSUITJE

In de coronaperiode kan er bij Sharpevents nog steeds een uniek bedrijfsuitje worden georganiseerd. We houden ons aan de huidige coronamaatregelen en de richtlijnen van het RIVM. Maar ondanks de maatregelen kunnen we alsnog een compleet bedrijfsuitje voor u organiseren. We verdelen de hele groep in kleinere groepjes zodat er meer mensen worden verdeeld en er dus zo weinig mogelijk contact nodig is voor de activiteiten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! 

IDEEEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Het bedrijfsuitje goed afsluiten met een gezellige borrel? Dat kan natuurlijk altijd. Het is dan al helemaal fijn als iedereen kan overnachten in een hotel of hostel in de buurt. We hebben een aantal contacten met hotels en hostels in de buurt en geven u zo veel en goed mogelijk advies over deze accommodaties. We denken graag met u mee en voor vragen over een bedrijfsuitje met overnachting kunt u gerust contact met ons opnemen! 

BEREIKBAARHEID LOCATIE

Eindhoven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met eigen vervoer. Eindhoven is een grote stad en is relatief centraal gelegen. In Eindhoven zijn er meerdere park en ride’s en grote parkeergelegenheden. Ook zijn er meerdere plekken waar touringbussen kunnen stoppen, voor als jullie van plan zijn om met de touringbus te komen!