BEDRIJFSUITJE Eindhoven

Verzamel je team in Eindhoven voor een onvergetelijk bedrijfsuitje! We hebben 100+ activiteiten, workshops en citygames die er een bijzondere ervaring van maken. Ons team werkt ook samen met lokale restaurants en cateringbedrijven zodat we een complete dag kunnen verzorgen inclusief lunch, borrel en/of diner. Bekijk onze top 10 bedrijfsuitjes in lichtstad Eindhoven voor het perfecte dagje uit!

LEUKSTE bedrijfsuitje ideeën IN EINDHOVEN

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE in eindhoven ORGANISEREN

Wilt u het meest originele bedrijfsuitje van het jaar organiseren? Wij helpen jullie daar graag mee! We hebben een enorm groot aanbod activiteiten om te organiseren in Eindhoven. Wilt u de actieve kant naar boven laten komen tijdens het bedrijfsuitje? Kijk dan eens naar een sportief bedrijfsuitje. Zijn jullie liever met het hele team op pad? Probeer dan één van onze citygames! Ook hebben we veel verschillende unieke workshops voor een ontspannen en educatieve dag!

Voor een bedrijfsuitje in Eindhoven is er van alles mogelijk. Wij stellen graag een op maat gemaakt programma voor u samen. Het bedrijfsuitje kunnen we samenstellen door te kijken naar de groepsgrootte van jullie bedrijfsuitje en naar het budget. Heeft jullie bedrijfsuitje een bepaald doel en hoelang mag de dag duren? Elk bedrijfsuitje is uniek en heeft verschillende mogelijkheden! 

actieF bedrijfsuitje in eindhoven

Vorige
Volgende

TEAMBUILDING TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE in eindhoven

Samenwerken staat op 1 tijdens een teambuilding bedrijfsuitje! Om te laten zien dat jullie binnen het bedrijf goed kunnen samenwerken, hebben wij verschillende activiteiten om dit op de proef te stellen. Kijk eens naar ons Expeditie Robinson bedrijfsuitje, Tijdens dit bedrijfsuitje gaan jullie de echte expeditie robinson proeven uitvoeren, de activiteit kan uitgevoerd worden op het strand en op het gras. Ook hebben wij een nieuwe variant van expeditie robinson namelijk de expeditie robinson citygame, deze citygame word in de stad gespeeld met een eetproef, balansproef en  met meerdere puzzels!

workshop tips en ideeën bedrijfsuitje eindhoven

Vorige
Volgende

Locaties voor uw bedrijfsuitje in eindhoven

Het kiezen van een locatie is een lastige beslissing, welke locatie is goed bereikbaar en is ook nog eens heel gezellig? Sharpevents houdt daar rekening mee! Tijdens het organiseren van het bedrijfsuitje in Eindhoven is het van belang hoe iedereen naar het bedrijfsuitje komt, is dit met een grote touringcar of komt iedereen met eigen vervoer naar de locatie? Willen jullie bij het bedrijfsuitje een heerlijke lunch of gezellige borrel? We nemen alle touwtjes in handen en zorgen voor het leukste bedrijfsuitje. 

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES BEDRIJFSUITJE in eindhoven

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR BEDRIJFSUITJE in eindhoven?

Een bedrijfsuitje organiseren in de winterperiode? Dat is bij Sharpevents geen enkel probleem. We organiseren verschillende workshops in indoor locaties zodat we u door het hele jaar door kunnen helpen met het organiseren van bedrijfsuitjes. We werken samen met verschillende sfeervolle locaties zodat uw activiteit super goed met een borrel of diner kan worden georganiseerd. 

bezienswaardigheden EINDHOVEN

In de lichtstad van Nederland moet je echt een keer geweest zijn, laat staan dat je daar een bedrijfsuitje kan laten organiseren. Eindhoven is niet alleen een gezellige stad op zich, Eindhoven heeft ook veel bezienswaardigheden om te bekijken. Zo kan je langs de strijp-s gaan om te winkelen in een industrieel gebied. Ook is er veel te zien en te doen in het centrum van Eindhoven, leuke straatjes en gezellige pleintjes maar ook de St. Catharina kerk is het bekijken waard. 

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

CORONAPROOF BEDRIJFSUITJE

In de coronaperiode kan er bij Sharpevents nog steeds een uniek bedrijfsuitje worden georganiseerd. We houden ons aan de huidige coronamaatregelen en de richtlijnen van het RIVM. Maar ondanks de maatregelen kunnen we alsnog een compleet bedrijfsuitje voor u organiseren. We verdelen de hele groep in kleinere groepjes zodat er meer mensen worden verdeeld en er dus zo weinig mogelijk contact nodig is voor de activiteiten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! 

IDEEEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Het bedrijfsuitje goed afsluiten met een gezellige borrel? Dat kan natuurlijk altijd. Het is dan al helemaal fijn als iedereen kan overnachten in een hotel of hostel in de buurt. We hebben een aantal contacten met hotels en hostels in de buurt en geven u zo veel en goed mogelijk advies over deze accommodaties. We denken graag met u mee en voor vragen over een bedrijfsuitje met overnachting kunt u gerust contact met ons opnemen! 

BEREIKBAARHEID LOCATIE

Eindhoven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met eigen vervoer. Eindhoven is een grote stad en is relatief centraal gelegen. In Eindhoven zijn er meerdere park en ride’s en grote parkeergelegenheden. Ook zijn er meerdere plekken waar touringbussen kunnen stoppen, voor als jullie van plan zijn om met de touringbus te komen!