Bedrijfsuitje Haarlem

Op zoek naar het perfecte Bedrijfsuitje Haarlem? Dan zit je hier helemaal goed! We hebben niet alleen een indrukwekkend aanbod van meer dan 100+ fantastische activiteiten, maar ook 10 unieke activiteiten die speciaal voor jouw team zijn ontworpen. Of je nu op zoek bent naar spanning, avontuur of pure ontspanning, onze speciaal geselecteerde activiteiten en uitjes zullen zeker aan al je wensen voldoen. Laat ons je helpen om het ultieme teamuitje in Haarlem te creëren dat nog lang in herinnering zal blijven!

Budget
Budget - slider
0100

Waarom kiezen voor SharpEvents?

Als u kiest voor Sharp Events, dan kiest u voor 100% zorgeloos een teamuitje in Haarlem organiseren. Wij helpen u met het regelen van:

Gregor plant uw Bedrijfsuitje!

BRAINSTORMEN MET GREG?

1000+ Bedrijfsuitjes gingen u voor!

Ben je op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje met een grote groep? Teambuilding met meer dan 50 personen op een
Vanaf 12 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Alle locaties
De veiligheid van de Tweede Kamer ligt in jullie handen! Een terrorist heeft plannen om het te vernietigen, en alleen
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, jullie team loopt door de straten van Den Haag, lachend en samenwerkend om hilarische opdrachten te voltooien
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, je zoeft op een stille E-chopper door de levendige straten van Den Haag, langs iconische plekken zoals
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 60 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Hebben jij en je team zin om Den Haag te voet te verkennen op een grappige en interactieve manier? Onze
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een authentieke Haagse ervaring beleven met je collega’s en de juwelen van onze stad te voet verkennen, genietend
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Ontdek Den Haag op een bijzondere wijze met een mega SUP-tour over de Haagse grachten. Onze mega sups zijn maar
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Willen jij en je collega’s Den Haag ontdekken met de fiets op een hilarische manier? Onze Oh Oh Den Haag
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een schilder workshop met een twist? Wij kunnen jouw groep een schilder workshop verzorgen met letterlijke twist van
Vanaf 20 Pers
Vanaf € 37.50 p.p.

1 tot 1,5 uur

Den Haag
Wil je een echt Haagse ervaring op doen met je collega’s en de parels van onze stad verkennen op een
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag

Een origineel bedrijfsuitje in Haarlem

Zoek je naar dé ultieme partner voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in Haarlem? Dan ben je hier op de perfecte plek! We bieden een enorme selectie aan boeiende activiteiten die speciaal zijn uitgekozen om het beste van Haarlem te laten zien. Onze samenwerking met unieke horeca locaties in de stad stelt ons in staat om een geheel op maat gemaakt programma te ontwerpen dat naadloos aansluit bij jullie wensen. Laat ons je gidsen naar de meest memorabele ervaring en ontdek waarom wij de beste keuze zijn voor jouw bedrijfsuitje in Haarlem. Met ons wordt elk uitje niet alleen origineel, maar ook onvergetelijk!

Kies uit 100+ activiteiten bij Sharp Events

 

Plan samen met Sharp Events een geslaagd bedrijfsuitje

 

boot-varen-2

Hulp of advies nodig? Wij staan elke dag voor je klaar!

 

 

Ontdek waarom Sharp Events de perfecte keuze is voor jouw bedrijfsuitje

Laat Sharp Events de touwtjes in handen nemen en ervaar hoe eenvoudig het is om een onvergetelijk bedrijfsuitje te organiseren zonder dat het jou veel moeite kost. Ons geheim? Een combinatie van professionaliteit, toewijding en creativiteit die jouw evenement naar een hoger niveau tilt.

  • Eenvoud en professionaliteit: we ontzorgen je volledig, zodat je zonder stress een professioneel bedrijfsuitje kunt plannen.
  • Scherpe prijzen: ons doel is om je snel een op maat gemaakte offerte te bieden die past binnen jouw budget.
  • Op maat gemaakte activiteiten: kies uit meer dan 100 activiteiten die we naadloos kunnen aanpassen aan jouw specifieke wensen.
  • Samen brainstormen: jouw inbreng is goud waard. Samen komen we tot de beste ideeën voor jouw bedrijfsuitje.
  • Deskundige begeleiding: onze begeleiders zijn niet alleen enthousiast, maar ook ervaren in het creëren van een dynamische sfeer.
  • Allesomvattende organisatie: van de uitnodigingsmails tot de dag zelf – inclusief vervoer indien nodig – wij regelen het van a tot z.
  • Vooruitdenkend: slecht weer op komst? Geen probleem. We maken altijd samen met jullie een plan b zodat jullie bedrijfsuitje door kan gaan, weer of geen weer.
boot-varen-2

Top 10 bedrijfsuitje activiteiten 2024

1000+ Bedrijfsuitjes gingen u al voor!

Elk van de bedrijfsgroepen die u voorging, variërend van kleine teams tot grote bedrijven, heeft unieke en onvergetelijke ervaringen opgedaan dankzij onze toewijding aan maatwerk, creativiteit en een naadloze organisatie van elk bedrijfsuitje.

Deze ervaringen hebben niet alleen gezorgd voor memorabele momenten, maar ook voor de versteviging van teambanden, het ontdekken van nieuwe perspectieven en het vieren van successen.

Jouw groep kan de volgende zijn die deel uitmaakt van onze groeiende gemeenschap van tevreden klanten die kozen voor een ervaring die verder gaat dan het gewone.

Bedrijfsuitjes met eten of borrel

Ja, in Haarlem kunnen we zeker bedrijfsuitjes bieden die op maat gemaakt kunnen worden om aan de specifieke wensen en doelen van jouw team te voldoen. Of het nu gaat om teambuilding, ontspanning of een educatief element, er zijn diverse opties beschikbaar.

Absoluut. Haarlem biedt een verscheidenheid aan mogelijkheden die geschikt zijn voor alle groepsgroottes, van intieme kleine teams tot grote bedrijfsafdelingen.

Het is raadzaam om zo vroeg mogelijk te boeken, vooral tijdens drukke perioden zoals de zomermaanden of rond de feestdagen. Idealiter plan je minstens enkele maanden van tevoren om teleurstelling te voorkomen.

Ja, Haarlem heeft een breed scala aan activiteiten die zowel binnen als buiten plaatsvinden, zodat je ongeacht het weer een geslaagd bedrijfsuitje kunt hebben.

Haarlem staat bekend om zijn culinaire scene en biedt een breed scala aan opties voor elke smaak en budget, van casual eetcafés tot luxe diners.

Ja, er zijn vele activiteiten specifiek gericht op het bevorderen van teambuilding, van uitdagende puzzels tot activiteiten die samenwerking en communicatie vereisen.