BEDRIJFSUITJE Harderwijk

Neem je team mee op een uniek uitje in Harderwijk! Met 100+ activiteiten, workshops en stadsspelen heeft iedereen zeker de tijd van zijn leven. Wij werken ook samen met lokale restaurants om een complete dag te verzorgen inclusief lunch, borrel en/of diner. Bekijk onze top 10 bedrijfsuitjes in Harderwijk voor de ultieme teambeleving!

LEUKSTE bedrijfsuitje ideeën in Harderwijk

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE in Harderwijk ORGANISEREN

Wij bij Sharpevents begrijpen al te goed dat jij indruk wilt maken bij je collega’s door het bedrijfsuitje te organiseren van het jaar. Dan moet het natuurlijk wel een origineel bedrijfsuitje zijn. Trek je korte broek aan en zet je voeten in het zand tijdens ons actieve bedrijfsuitje! Zie onze workshop tips en ideeën om elkaars creatieve kant te leren kennen. Of heb je zin in een leuke dag vol met hilarische activiteiten in Harderwijk? Bekijk dan welke opties wij hebben voor een citygames bedrijfsuitje.

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Harderwijk samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF bedrijfsuitje Harderwijk

Vorige
Volgende

TEAMBUILDING TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE in Harderwijk

Kom achter dat bureau vandaan en werk samen aan teambuilding binnen jouw organisatie tijdens je bedrijfsuitje! Wij hebben een hoop spectaculaire teambuildingsactiviteiten die populair zijn voor hem en haar tijdens een bedrijfsuitje in Harderwijk. Leer beter samenwerken, communiceren en verbeter de groepsdynamiek tijdens een potje Expeditie Robinson. Net zoals op tv word je op de proef gezet tijdens een van onze zenuwslopende spellen waarbij je moet gaan puzzelen, balans-en eetproeven moet gaan voltooien. Communiceer en elimineer jouw team naar het winnende eiland! Ga jij de uitdaging aan?

workshop tips en ideeën bedrijfsuitje in Harderwijk

Vorige
Volgende

Locaties voor uw bedrijfsuitje in Harderwijk?

Bij de keuze voor een locatie voor uw bedrijfsuitje in Harderwijk denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje in Harderwijk. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES BEDRIJFSUITJE Harderwijk

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR BEDRIJFSUITJE in Harderwijk?

Kom in de kerststemming tijdens een van onze leuke kerst bedrijfsuitjes. Wees de beste in onze snowlympics of win de kerst disco bingo. Weer of geen weer? We got you! Sharpevents werkt alleen samen met de meest sfeervolle locaties die wij omtoveren tot een echte winter wonderland waardoor jij gegarandeerd het leukste indoor bedrijfsuitje hebt. 

bezienswaardigheden Harderwijk

 Behalve de mooie straten die Harderwijk te bieden heeft is hij ook voorzien van mooie parken en een stadsstrand. Speel leuke citygames terwijl je door het Plantagepark gaat of vind jezelf rollend op het strand tijdens een van onze actieve bedrijfsuitjes in Harderwijk. In deze Hanzestad kan je veel shoppen, heerlijk lunchen en lekker dineren. Boek een van onze zenuwslopende gps spellen door deze historische stad en sluit af met een borrel op een van de vele restaurantjes aan het water. 

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

CORONAPROOF BEDRIJFSUITJE

Na een lange tijd thuis hebben gezeten mogen we eindelijk weer wat doen. Begin deze periode goed door een van onze hilarische coronaproof bedrijfsuitjes te doen met je collega’s. Wij garanderen een bedrijfsuitje op afstand en houden rekening met de maatregelen en richtlijnen van het RIVM. Heb jij er weer zin in? Sharpevents in ieder geval wel!

IDEEEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Ideeën nodig voor een geslaagd bedrijfsuitje te organiseren? Wat dacht je van een bedrijfsuitje met overnachting? Sharpevents werkt met Harderwijks leukste hotels en hostels met mooi uitzicht. Wij geven dan ook graag advies en denken graag met je mee om dit een onvergetelijk bedrijfsuitje te maken!

 

BEREIKBAARHEID Harderwijk

Harderwijk is vanaf iedere kant makkelijk te bereiken. Kom je met OV, eigen vervoer of zelfs met de boot? Dan ben je binnen no-time in de gezellige binnenstad. Harderwijk is voorzien van voldoende parkeerplekken waar jij je dus niet meer zorgen om hoeft te maken. Ook voor groter vervoer, zoals touringsbussen, zijn er genoeg plekken om te stoppen.