BEDRIJFSUITJE Harderwijk

Waarom een bedrijfsuitje in Harderwijk? Deze mooie stad aan het water is de perfecte plek om een van onze leuke 100+ activiteiten te beleven. Kijk hier de leukste bedrijfsuitjes ideeën!

LEUKSTE bedrijfsuitje ideeën in Harderwijk

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE in Harderwijk ORGANISEREN

Wij bij Sharpevents begrijpen al te goed dat jij indruk wilt maken bij je collega’s door het bedrijfsuitje te organiseren van het jaar. Dan moet het natuurlijk wel een origineel bedrijfsuitje zijn. Trek je korte broek aan en zet je voeten in het zand tijdens ons actieve bedrijfsuitje! Zie onze workshop tips en ideeën om elkaars creatieve kant te leren kennen. Of heb je zin in een leuke dag vol met hilarische activiteiten in Harderwijk? Bekijk dan welke opties wij hebben voor een citygames bedrijfsuitje.

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Harderwijk samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF bedrijfsuitje Harderwijk

TEAMBUILDING TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE in Harderwijk

Kom achter dat bureau vandaan en werk samen aan teambuilding binnen jouw organisatie tijdens je bedrijfsuitje! Wij hebben een hoop spectaculaire teambuildingsactiviteiten die populair zijn voor hem en haar tijdens een bedrijfsuitje in Harderwijk. Leer beter samenwerken, communiceren en verbeter de groepsdynamiek tijdens een potje Expeditie Robinson. Net zoals op tv word je op de proef gezet tijdens een van onze zenuwslopende spellen waarbij je moet gaan puzzelen, balans-en eetproeven moet gaan voltooien. Communiceer en elimineer jouw team naar het winnende eiland! Ga jij de uitdaging aan?

workshop tips en ideeën bedrijfsuitje in Harderwijk

Locaties voor uw bedrijfsuitje in Harderwijk?

Bij de keuze voor een locatie voor uw bedrijfsuitje in Harderwijk denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje in Harderwijk. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Michelle, Gemeente Den Haag
Michelle, Gemeente Den Haag
Lees verder
Op 6 juli 2015 hebben wij een zeer geslaagde teamdag gehad! Iedereen was enthousiast en kijkt terug op een mooie middag. We hebben gekozen voor de combinatie Robinson experience met aansluitend een BBQ. Het was echt een groepsactiviteit, ondanks dat we opgesplitst werden in 3 teams zijn de teams constant bij elkaar in de buurt geweest en is er echt als team gewerkt. Ook als er door een lichamelijke beperking een onderdeel niet mee kon worden gedaan, viel dit eigenlijk niet op. Dat was erg prettig! De BBQ was goed, erg leuke locatie en ook het contact voorafgaand aan de dag hebben wij als prettig ervaren. Kortom een groot succes! Bedankt!
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Lees verder
bijgaande foto vond ik zo grappig dat ik je die toch even wilde toesturen! En staat wat mij betreft symbool voor jullie werkwijze. Naast de klant! Vanaf eerste moment gaf Wavevents / jij mij het gevoel dat jullie ons een onvergetelijk leuke dag wilden bezorgen. Het was gelijk een warm en persoonlijk contact en je voelde goed aan wat de bedoeling was. Je dacht mee en jullie toonden je buitengewoon flexibel in de organisatie van de locatie, het programma, tijdstip en tijdsduur en bij de uitvoering op de dag zelf heb je de klantgerichtheid van Wavevents nogmaals bewezen. Niet alleen wij zelf, maar al onze gasten hebben reusachtig van het powerkiten, de beachtennis en de barbecue genoten! Dank je wel!
Hidde Staatema, Unilever
Hidde Staatema, Unilever
Lees verder
Ons summer event met de inkoop organisatie van Unilever bij Wave Events was een groot succes. Een combinatie van beach tennis en kyten op een toplocatie. De begeleiding was zeer professioneel, spontaan en vriendelijk. Ondanks de grote van de groep (100+) was alles top in de puntjes verzorgd en heeft iedereen genoten van een heerlijke dag. Iedereen van Wave Events waanzinning bedankt. Al met al een topdag en zeker een aanrader!
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Lees verder
Op 10 juli 2014 heb wij een topdag gehad bij Millers Beach in Scheveningen! Via Wavevents zijn wij in contact gekomen met Thijs, hij heeft ons team event van A tot Z geregeld! Het mailcontact verliep heel vlot en Thijs was ook ter plaatse, wat voor ons heel prettig was. Wij hadden met ons team eerst een bijeenkomst en presentatie, daarna hebben we met z’n allen een aantal strandactiviteiten gedaan. Deze activiteiten werden heel goed begeleid door het team van Wavevents en ter afsluiting hadden we een borrel en BBQ. Al met al was het een heel geslaagd event en zéker voor herhaling vatbaar!
Marc Kluijver, Koffietcacao
Marc Kluijver, Koffietcacao
Lees verder
Voor de familiedag van JCI Apeldoorn organiseerde Wavevents een activiteiten programma met een BBQ ter afsluiting. Het was een mooie mix van kiten op het strand en beachtennis. Voor veel volwassenen was het de eerste keer dat ze een kite op zo een manier in handen hadden dus een mooie ervaring. Ook voor de kinderen was het een hele beleving. De kleinsten konden de ouders prima zelf vermaken op het strand. Een flinke hoosbui mocht de pret niet drukken, we konden schuilen in het restaurant en daarna weer verder. De BBQ was van een prima kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding. De mannen van Wavevents hebben de boel goed onder controle en geven duidelijke instructies. Erg prettig! Zeker een aanrader.
Previous
Next

CITYGAMES BEDRIJFSUITJE Harderwijk

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR BEDRIJFSUITJE in Harderwijk?

Kom in de kerststemming tijdens een van onze leuke kerst bedrijfsuitjes. Wees de beste in onze snowlympics of win de kerst disco bingo. Weer of geen weer? We got you! Sharpevents werkt alleen samen met de meest sfeervolle locaties die wij omtoveren tot een echte winter wonderland waardoor jij gegarandeerd het leukste indoor bedrijfsuitje hebt. 

bezienswaardigheden Harderwijk

 Behalve de mooie straten die Harderwijk te bieden heeft is hij ook voorzien van mooie parken en een stadsstrand. Speel leuke citygames terwijl je door het Plantagepark gaat of vind jezelf rollend op het strand tijdens een van onze actieve bedrijfsuitjes in Harderwijk. In deze Hanzestad kan je veel shoppen, heerlijk lunchen en lekker dineren. Boek een van onze zenuwslopende gps spellen door deze historische stad en sluit af met een borrel op een van de vele restaurantjes aan het water. 

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

CORONAPROOF BEDRIJFSUITJE

Na een lange tijd thuis hebben gezeten mogen we eindelijk weer wat doen. Begin deze periode goed door een van onze hilarische coronaproof bedrijfsuitjes te doen met je collega’s. Wij garanderen een bedrijfsuitje op afstand en houden rekening met de maatregelen en richtlijnen van het RIVM. Heb jij er weer zin in? Sharpevents in ieder geval wel!

IDEEEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Ideeën nodig voor een geslaagd bedrijfsuitje te organiseren? Wat dacht je van een bedrijfsuitje met overnachting? Sharpevents werkt met Harderwijks leukste hotels en hostels met mooi uitzicht. Wij geven dan ook graag advies en denken graag met je mee om dit een onvergetelijk bedrijfsuitje te maken!

 

BEREIKBAARHEID Harderwijk

Harderwijk is vanaf iedere kant makkelijk te bereiken. Kom je met OV, eigen vervoer of zelfs met de boot? Dan ben je binnen no-time in de gezellige binnenstad. Harderwijk is voorzien van voldoende parkeerplekken waar jij je dus niet meer zorgen om hoeft te maken. Ook voor groter vervoer, zoals touringsbussen, zijn er genoeg plekken om te stoppen.