BEDRIJFSUITJE Hilversum

Waarom een bedrijfsuitje in Hilversum? Bekend om zijn mediacultuur, pronkende architectuur en bruisende straatjes is Hilversum de plek waar je moet wezen voor een uniek bedrijfsuitje! Ons aanbod van 100+ activiteiten, workshops en citygames zorgt ervoor dat iedereen een onvergetelijke dag heeft. We werken ook samen met lokale restaurants zodat we een complete dag kunnen verzorgen inclusief lunch, borrel en/of diner. Bekijk onze top 10 bedrijfsuitjes in Hilversum voor het perfecte uitje!

LEUKSTE bedrijfsuitje ideeën in Hilversum

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE in Hilversum ORGANISEREN

Is het tot nu toe altijd een saaie boel geweest tijdens jullie bedrijfsuitjes? Dan is het nu tijd voor iets origineels en onvergetelijks! Wij hebben genoeg inspiratie om een fantastisch op maat gemaakt plan voor jullie te maken en jullie het uitje te geven waar al jaren naar gesnakt wordt. Bye bye koetjes en kalfjes.. Hallo teambuilding en gezelligheid! Trek je collega’s uit de comfortabele kantoor stemming en zet ze aan het werk tijdens een sportief bedrijfsuitje bij de Zuwe in Hilversum! Niet alleen goed voor de conditie maar ook voor het hechte teamgevoel. Heeft jullie team een zetje nodig om anders naar zaken te kijken en daar mee om te gaan? Volg een van onze workshops voor positieve energie en een hoge ”fun-factor” tijdens jullie bedrijfsuitje! Hilversum op een buitengewone manier leren kennen? Citygames it is!

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Hilversum samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF bedrijfsuitje in Hilversum

Vorige
Volgende

TEAMBUILDING TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE in Hilversum

Een bedrijfsuitje kan gunstig bijdragen aan de verbinding binnen het team. Teamleden leren elkaar op een andere manier kennen buiten de werkvloer om en dat werkt vaak stimulerend voor een positieve stemming binnen de bedrijfsmuren. Het is dus niet voor niks dat teambuilding razend populair is geworden de afgelopen jaren! Een van de meest veelzijdige activiteiten tijdens een bedrijfsuitje is Expeditie Robinson. Stop een groep collega’s bij elkaar, voer de druk op en kijk welk team het best kan omgaan met primitieve proeven. Wie heeft er op scouting gezeten en weet de winnende knooptechnieken? Wie veroverd de rol van leider en wie van observeerder? Expeditie Robinson is een laagdrempelig spel waar psychologische strijd gevoerd wordt met heel veel FUN!

workshop tips en ideeën bedrijfsuitje in Hilversum

Vorige
Volgende

Locaties voor uw bedrijfsuitje in Hilversum?

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Hilversum samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES BEDRIJFSUITJE Hilversum

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR BEDRIJFSUITJE in Hilversum?

Drukke agenda’s, personeel wat op vakantie is of deadlines die behaald moeten worden.. Een uitje in de zomer organiseren is nog niet zo makkelijk! Maar wie heeft gezegd dat een bedrijfsuitje niet leuk kan zijn in de herfst, winter of lente? Bedenkt samen met ons een leuk thema voor het bedrijfsuitje en laat ons je eigen of een van onze locaties omtoveren tot een waar winters sprookje! Al onze indoor activiteiten zijn op seizoen aan te passen en bezorgen jullie dat bedrijfsuitje om naar uit te kijken in de gure en koudere tijden van het jaar. Wist je dat je bij ons een Snowlympics kan organiseren waarbij je kan braadworst happen en indoor kan skiën? En dat dit soms tegelijk gebeurd? Absoluut een hilarisch gezicht voor de aanschouwers langs de zijlijn! 

bezienswaardigheden Hilversum

Met een groen karakter als winnende troef en talloze gebouwen met bijzondere architectuur is er voor iedereen, die geïnteresseerd is in stadsschoon, wat in Hilversum te bewonderen. De geschiedenis en natuur vermengen zich perfect met het bruisende centrum en na een lange dag in de bossen kun je genieten van die welverdiende borrel in het plaatselijke kroegje uit 1644. Kennen jullie Hilversum nog niet zo goed maar zijn jullie wel nieuwsgierig naar wat de stad te bieden heeft? Al onze citygames zijn volledig afgestemd op de onzichtbare kennis van Hilversum en daar kun je op een wel heel grappige manier achter komen! Lukt het jullie om als eerste de QR-code te vinden bij een van de vele monumenten? Verslaan jullie het andere team door het rad op de juiste manier te gebruiken en de stad te redden van een middeleeuwse ondergang? 

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

CORONAPROOF BEDRIJFSUITJE

Gaan onze bedrijfsuitjes gewoon door tijdens de pandemie? Jazeker! Met veiligheid en de dan geldende richtlijnen van het RIVM in het vaandel zijn er nog steeds veel mogelijkheden om dat langverwachte bedrijfsuitje coronaproof te organiseren. In principe kunnen we het bedrijfsuitje vormgeven hoe jullie dat willen en zal er altijd overleg worden gepleegd als de overheid toch besluit om de maatregelen aan te scherpen. Besluit de overheid om tot een gehele sluiting over te gaan? Dan kun je het bedrijfsuitje kosteloos annuleren of verzetten! 

IDEEEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Een overnachting na een bedrijfsuitje is bijvoorbeeld een ideale oplossing voor collega’s die van ver komen en het niet willen missen. Als een van de belangrijkste economische steden kun je in Hilversum veel hippe en stijlvolle hotels, B&B’s en appartementen vinden binnen elk budget! Bedenk samen met ons de invulling van de dag en we helpen je graag op weg naar de meest geschikte accommodatie voor jullie bedrijfsuitje. 

BEREIKBAARHEID Hilversum

Hilversum functioneert als kruispunt van verkeer in Noord-Holland en is daarom goed te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto. Of je nu reist vanuit de Randstad of andere provincies, er rijdt altijd een trein langs of op het station van Hilversum. Door de omliggende snelwegen als de A27 en A1 zit je binnen no-time op de juiste route naar het thuisfront en rijd je zonder enige problemen naar huis. Om er zeker van te zijn dat je de juiste route hebt kun je de website van ANWB bezoeken. Er zeker van zijn dat je de trein niet mist en te laat komt? Op 9292OV kun je alle actuele reisinformatie vinden.