BEDRIJFSUITJE Nijmegen

Waarom nou een bedrijfsuitje in Nijmegen? In de meest historische stad van Gelderland vind je een goede stemming en laat dat nou de perfecte basis zijn voor een leuk bedrijfsuitje! Met 100+ activiteiten en samenwerkingen met veel sfeervolle locaties hebben wij alles in huis om er een te gek bedrijfsuitje van te maken! Bekijk de leukste bedrijfsuitjes hier!

LEUKSTE bedrijfsuitje ideeën IN NIJMEGEN

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE in Nijmegen

Wanneer de taak om het meest unieke bedrijfsuitje van het jaar te organiseren bij u neergelegt wordt kan dat soms even zoeken zijn.. Je wilt natuurlijk wel indruk maken! Onze eventplanners zijn een ster in het bedenken van originele bedrijfsuitjes en maken voor jullie een op maat gemaakte dag. Laat voor een keer die stropdas en kantoorhakken thuis en blink in je zwemtenue uit tijdens een sportieve activiteit! Zoek de fun-factor op en leer elkaar creatief kennen tijdens één van onze workshops. Loop jij als volleerd cocktailshaker de deur uit? Hang aan palen, zing liedjes, geef die barman je nummer.. Zijn jullie klaar voor een hilarisch spel vol gekke opdrachten? Bekijk de citygames dan eens en beslis welke bij jullie bedrijfsuitje past!

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Nijmegen samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF bedrijfsuitje in nijmegen

TEAMBUILDING TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE IN NIJMEGEN

Zin om achter dat bureau vandaan te komen en op een leuke manier tijdens jullie bedrijfsuitje te werken aan jullie groepsdynamiek en prestaties? Wij hebben veel leuke teambuildingactiviteiten die razend populair zijn tijdens een bedrijfsuitje in Nijmegen! De meest geboekte activiteit voor een bedrijfsuitje is toch wel Expeditie Robinsons. Dit avontuurlijke spel bestaat uit verschillende onderelen, net als op TV! Doorsta eetproeven, balansproeven, kennisvragen en claim de overwinning! Expeditie Robinson is een leuk spel voor teambuilding omdat iedereen kan uitblinken in het onderdeel wat bij hem of haar past! 

workshop tips en ideeën bedrijfsuitje IN nijmegen

Locaties voor uw bedrijfsuitje in nijmegen?

Bij de keuze voor een locatie voor uw bedrijfsuitje Nijmegen denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje Nijmegen. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Michelle, Gemeente Den Haag
Michelle, Gemeente Den Haag
Lees verder
Op 6 juli 2015 hebben wij een zeer geslaagde teamdag gehad! Iedereen was enthousiast en kijkt terug op een mooie middag. We hebben gekozen voor de combinatie Robinson experience met aansluitend een BBQ. Het was echt een groepsactiviteit, ondanks dat we opgesplitst werden in 3 teams zijn de teams constant bij elkaar in de buurt geweest en is er echt als team gewerkt. Ook als er door een lichamelijke beperking een onderdeel niet mee kon worden gedaan, viel dit eigenlijk niet op. Dat was erg prettig! De BBQ was goed, erg leuke locatie en ook het contact voorafgaand aan de dag hebben wij als prettig ervaren. Kortom een groot succes! Bedankt!
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Lees verder
bijgaande foto vond ik zo grappig dat ik je die toch even wilde toesturen! En staat wat mij betreft symbool voor jullie werkwijze. Naast de klant! Vanaf eerste moment gaf Wavevents / jij mij het gevoel dat jullie ons een onvergetelijk leuke dag wilden bezorgen. Het was gelijk een warm en persoonlijk contact en je voelde goed aan wat de bedoeling was. Je dacht mee en jullie toonden je buitengewoon flexibel in de organisatie van de locatie, het programma, tijdstip en tijdsduur en bij de uitvoering op de dag zelf heb je de klantgerichtheid van Wavevents nogmaals bewezen. Niet alleen wij zelf, maar al onze gasten hebben reusachtig van het powerkiten, de beachtennis en de barbecue genoten! Dank je wel!
Hidde Staatema, Unilever
Hidde Staatema, Unilever
Lees verder
Ons summer event met de inkoop organisatie van Unilever bij Wave Events was een groot succes. Een combinatie van beach tennis en kyten op een toplocatie. De begeleiding was zeer professioneel, spontaan en vriendelijk. Ondanks de grote van de groep (100+) was alles top in de puntjes verzorgd en heeft iedereen genoten van een heerlijke dag. Iedereen van Wave Events waanzinning bedankt. Al met al een topdag en zeker een aanrader!
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Lees verder
Op 10 juli 2014 heb wij een topdag gehad bij Millers Beach in Scheveningen! Via Wavevents zijn wij in contact gekomen met Thijs, hij heeft ons team event van A tot Z geregeld! Het mailcontact verliep heel vlot en Thijs was ook ter plaatse, wat voor ons heel prettig was. Wij hadden met ons team eerst een bijeenkomst en presentatie, daarna hebben we met z’n allen een aantal strandactiviteiten gedaan. Deze activiteiten werden heel goed begeleid door het team van Wavevents en ter afsluiting hadden we een borrel en BBQ. Al met al was het een heel geslaagd event en zéker voor herhaling vatbaar!
Marc Kluijver, Koffietcacao
Marc Kluijver, Koffietcacao
Lees verder
Voor de familiedag van JCI Apeldoorn organiseerde Wavevents een activiteiten programma met een BBQ ter afsluiting. Het was een mooie mix van kiten op het strand en beachtennis. Voor veel volwassenen was het de eerste keer dat ze een kite op zo een manier in handen hadden dus een mooie ervaring. Ook voor de kinderen was het een hele beleving. De kleinsten konden de ouders prima zelf vermaken op het strand. Een flinke hoosbui mocht de pret niet drukken, we konden schuilen in het restaurant en daarna weer verder. De BBQ was van een prima kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding. De mannen van Wavevents hebben de boel goed onder controle en geven duidelijke instructies. Erg prettig! Zeker een aanrader.
Previous
Next

CITYGAMES BEDRIJFSUITJE Nijmegen

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR BEDRIJFSUITJE in nijmegen

Bent u in de wintermaanden in plaats van een buitenactiviteit op zoek naar een indoor bedrijfsuitje? We got you! We werken nauw samen met veel sfeervolle locaties die zich perfect verlenen voor unieke indoor bedrijfsuitjes! Komen jullie dichtbij de kerstvakantie en willen jullie als bedrijf nog iets leuks doen om het jaar af te sluiten? Niets is leuker dan een geinige kerst disco bingo of pubquiz! Laat ons de locatie om toveren tot een waar winter wonderland en doe net alsof je op de skipistes staat tijdens de Apres Ski Olympics! Gegarandeerd entertainment!

bezienswaardigheden in nijmegen

In Nijmegen zijn er veel bijzondere bezienswaardigheden te zien. Verbreed je historische kennis in het huis van de Nijmeegse geschiedenis of loop eens naar de grote markt waarbij je bij elk oogopslag legendes en mythes op de muren kan vinden! Boek bij ons een van de zenuwslopende en hilarische citygames of een indrukwekkende stadswandeling door deze historische stad en leer de stad op een leuke manier kennen! Strand na je wandeling neer in een van de karakteristieke restaurantjes en je dag is compleet. Tip: boek meerdere activiteiten +lunch/diner en krijg een lekkere korting op heel je dag!

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

CORONAPROOF BEDRIJFSUITJE

Ondanks dat we afstand van elkaar moeten nemen en rekening moeten houden met Covid-19, is het des te meer belangrijk dat er verbinding blijft binnen jullie team. Sharpevents heeft kunnen anticiperen op het nieuwe normaal en kan jullie bedrijfsuitje in Nijmegen volledig coronaproof organiseren! Om het voor iedereen gezellig maar vooral veilig te houden, leven wij de maatregelen en huidige richtlijnen van het RIVM na.

IDEEEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Komen er collega’s of opdrachtgevers vanuit het hele land met eigen vervoer, OV of touringcar? Zijn jullie van plan jullie dag met een borrel of diner af te sluiten? Sluit je bedrijfsuitje dan af met een overnachting! Geen zorgen om de laatste trein of wie er de bop moet zijn en na je feestdag voldaan in een gespreid bedje thuis komen! Sharpevents werkt met veel leuke hotels en hostels samen en kan je op weg helpen naar de beste hotel services binnen jullie budget!

BEREIKBAARHEID NIJMEGEN

Nijmegen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In Nijmegen zijn er vijf verschillende treinstations die goed te bereiken zijn vanuit alle hoeken van het land. Vanuit de stations vormt zich een spinnenweb van trams en bussen en kan je overal met je OV-chipkaart of papieren kaartje komen. Komen jullie met de auto? Nijmegen is omringt door de A325 de A15 en A50 en is makkelijk aan te rijden. Verder zijn er veel parkeergelegenheden en is er altijd wel een plekje langs de weg of in een garage te vinden. Komen jullie met touringbussen? Bekijk hier dan waar je de drop-offs voor bussen kunt vinden!