BEDRIJFSUITJE Nijmegen

Maak uw bedrijfsuitje bijzonder door uw team te verzamelen in Nijmegen! Kies uit 100+ unieke activiteiten, workshops en citygames om er een onvergetelijke ervaring van te maken. We werken samen met lokale restaurants om een complete dag te verzorgen inclusief lunch, borrel en/of diner. Bekijk onze top 10 bedrijfsuitjes in Keizerstad Nijmegen voor een geweldige teamervaring!

LEUKSTE bedrijfsuitje ideeën IN NIJMEGEN

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE in Nijmegen

Wanneer de taak om het meest unieke bedrijfsuitje van het jaar te organiseren bij u neergelegt wordt kan dat soms even zoeken zijn.. Je wilt natuurlijk wel indruk maken! Onze eventplanners zijn een ster in het bedenken van originele bedrijfsuitjes en maken voor jullie een op maat gemaakte dag. Laat voor een keer die stropdas en kantoorhakken thuis en blink in je zwemtenue uit tijdens een sportieve activiteit! Zoek de fun-factor op en leer elkaar creatief kennen tijdens één van onze workshops. Loop jij als volleerd cocktailshaker de deur uit? Hang aan palen, zing liedjes, geef die barman je nummer.. Zijn jullie klaar voor een hilarisch spel vol gekke opdrachten? Bekijk de citygames dan eens en beslis welke bij jullie bedrijfsuitje past!

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Nijmegen samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF bedrijfsuitje in nijmegen

Vorige
Volgende

TEAMBUILDING TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE IN NIJMEGEN

Zin om achter dat bureau vandaan te komen en op een leuke manier tijdens jullie bedrijfsuitje te werken aan jullie groepsdynamiek en prestaties? Wij hebben veel leuke teambuildingactiviteiten die razend populair zijn tijdens een bedrijfsuitje in Nijmegen! De meest geboekte activiteit voor een bedrijfsuitje is toch wel Expeditie Robinsons. Dit avontuurlijke spel bestaat uit verschillende onderdelen, net als op TV! Doorsta eetproeven, balansproeven, kennisvragen en claim de overwinning! Expeditie Robinson is een leuk spel voor teambuilding omdat iedereen kan uitblinken in het onderdeel wat bij hem of haar past.

workshop tips en ideeën bedrijfsuitje IN nijmegen

Vorige
Volgende

Locaties voor uw bedrijfsuitje in nijmegen?

Bij de keuze voor een locatie voor uw bedrijfsuitje Nijmegen denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje Nijmegen. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES BEDRIJFSUITJE Nijmegen

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR BEDRIJFSUITJE in nijmegen

Bent u in de wintermaanden in plaats van een buitenactiviteit op zoek naar een indoor bedrijfsuitje? We got you! We werken nauw samen met veel sfeervolle locaties die zich perfect verlenen voor unieke indoor bedrijfsuitjes! Komen jullie dichtbij de kerstvakantie en willen jullie als bedrijf nog iets leuks doen om het jaar af te sluiten? Niets is leuker dan een geinige kerst disco bingo of pubquiz! Laat ons de locatie om toveren tot een waar winter wonderland en doe net alsof je op de skipistes staat tijdens de Apres Ski Olympics! Gegarandeerd entertainment!

bezienswaardigheden in nijmegen

In Nijmegen zijn er veel bijzondere bezienswaardigheden te zien. Verbreed je historische kennis in het huis van de Nijmeegse geschiedenis of loop eens naar de grote markt waarbij je bij elk oogopslag legendes en mythes op de muren kan vinden! Boek bij ons een van de zenuwslopende en hilarische citygames of een indrukwekkende stadswandeling door deze historische stad en leer de stad op een leuke manier kennen! Strand na je wandeling neer in een van de karakteristieke restaurantjes en je dag is compleet. Tip: boek meerdere activiteiten +lunch/diner en krijg een lekkere korting op heel je dag!

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

CORONAPROOF BEDRIJFSUITJE

Ondanks dat we afstand van elkaar moeten nemen en rekening moeten houden met Covid-19, is het des te meer belangrijk dat er verbinding blijft binnen jullie team. Sharpevents heeft kunnen anticiperen op het nieuwe normaal en kan jullie bedrijfsuitje in Nijmegen volledig coronaproof organiseren! Om het voor iedereen gezellig maar vooral veilig te houden, leven wij de maatregelen en huidige richtlijnen van het RIVM na.

IDEEEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Komen er collega’s of opdrachtgevers vanuit het hele land met eigen vervoer, OV of touringcar? Zijn jullie van plan jullie dag met een borrel of diner af te sluiten? Sluit je bedrijfsuitje dan af met een overnachting! Geen zorgen om de laatste trein of wie er de bop moet zijn en na je feestdag voldaan in een gespreid bedje thuis komen! Sharpevents werkt met veel leuke hotels en hostels samen en kan je op weg helpen naar de beste hotel services binnen jullie budget!

BEREIKBAARHEID NIJMEGEN

Nijmegen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In Nijmegen zijn er vijf verschillende treinstations die goed te bereiken zijn vanuit alle hoeken van het land. Vanuit de stations vormt zich een spinnenweb van trams en bussen en kan je overal met je OV-chipkaart of papieren kaartje komen. Komen jullie met de auto? Nijmegen is omringt door de A325 de A15 en A50 en is makkelijk aan te rijden. Verder zijn er veel parkeergelegenheden en is er altijd wel een plekje langs de weg of in een garage te vinden. Komen jullie met touringbussen? Bekijk hier dan waar je de drop-offs voor bussen kunt vinden!