BEDRIJFSUITJE Noord Holland

Waarom een bedrijfsuitje in Noord Holland? Ons vrijzinnige hoofdstadje Amsterdam, de meest Vlaamse stad Haarlem, het Nederlands meest muzikale dorpje Volendam en nog veel meer steden die Noord Holland rijk maakt. Een provincie die ideaal is voor een bijzonder bedrijfsuitje! Je kunt er veel kanten op en waar je ook beslist heen te gaan, wij hebben de leukste activiteiten die we overal naar toe kunnen brengen! We helpen je graag met de juiste keuze dus neem gerust contact met ons op. 

LEUKSTE bedrijfsuitje ideeën in Noord Holland

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE in Noord Holland ORGANISEREN

Het spinnenweb van grachten en eeuwenoude gevels en bruggetjes in Amsterdam, de sporen van de visserscultuur in Volendam en de kilometers lange stranden bij Zandvoort. Noord Holland heeft veel steden waar gepronkt mee mag mogen. Een unieke locatie voor een bedrijfsuitje als je het ons vraagt! Ga voor een ”beachy feeling” en daag elkaar uit tijdens een sportief bedrijfsuitje op het strand. Probeer de grachten van Amsterdam na te schilderen of neem de plaatselijke smaken waar met één van onze creatieve of culinaire workshops! Ben je ergens nog nooit geweest? We hebben veel citygames die jullie de leukste plekjes van een stad laten zien! 

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Noord Holland samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF bedrijfsuitje in Noord Holland

TEAMBUILDING TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE in Noord Holland

Tegenwoordig is teambuilding razend populair tijdens een bedrijfsuitje.. En dat is ook niet zo gek! Teambuilding werkt namelijk bevorderlijk voor een sterk en goed samenwerkend bedrijf. Noord Holland kent veel mooie recreatieplassen, lange stranden en leuke steden waar wij al onze activiteiten kunnen uitvoeren. Speel Archery Tag in een echte war-zone, dart met voetballen op een levensgroot opblaasbaar dartveld of stoot elkaar omver tijdens een potje Bubbelbal! Allemaal mogelijk tijdens The Great Olympics! Zijn jullie echte avonturiers? Ervaar de ultieme Expeditie Robinson ervaring dan tijdens het bedrijfsuitje! Maak samen vuur, bouw een katapult en puzzel je team naar de overwinning!

workshop tips en ideeën bedrijfsuitje in Noord Holland

Locaties voor uw bedrijfsuitje in Noord Holland?

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Noord Holland samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES BEDRIJFSUITJE Noord Holland

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR BEDRIJFSUITJE in Noord Holland?

Winter, herfst, lengte, kerst.. Kies een leuk thema uit en ga voor unieke indoor activiteiten tijdens je bedrijfsuitje! Breng de sneeuwpoppen, dennenbomen, sleeën en glühwein in je thema en maak er meteen een mooi winters eindejaarsfeest van! Speel een hilarische kerstbingo of een Oostenrijkse Apres Skilympics en braadworsthap je team naar de overwinning! We werken in heel Noord Holland alleen samen met de meest sfeervolle locaties en kunnen deze binnen no-time omtoveren in het thema die jullie uitkiezen!

bezienswaardigheden Noord Holland

Haarlem, Amsterdam, Leiden of Alkmaar.. Elke stad heeft wel zijn eigen bijzonderheden. Besluit samen met ons welke bezienswaardigheden je wilt zien bij het bedrijfsuitje en we stellen daar een op maat gemaakt plan bij op! Onze activiteiten zijn altijd afgesteld op de mooiste plekjes van de gekozen locatie. Door één van onze citygames te boeken leer je bijvoorbeeld de stad op een unieke manier kennen! Wie van jullie stagneert het spel door echte ”Mol-praktijken” uit te halen? Welk team vind als eerst de QR-code en ontcijferd de kluis? 

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

bedrijfsuitje tijdens corona

Een bedrijfsuitje wordt vaak ver van te voren georganiseerd. Vinden jullie het te onzeker wat betreft covid-19 en de maatregelen die kunnen veranderen? We got you! We denken in mogelijkheden en we kunnen jullie bedrijfsuitje geheel coronaproof organiseren. We houden ons altijd aan de dan geldende maatregelen van het RIVM en veiligheid gaat altijd voorop. Besluit de overheid toch uit voorzorg de richtlijnen aan te scherpen? Dan kun je het bedrijfsuitje geheel kosteloos annuleren of verzetten!

IDEEEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Een bedrijfsuitje is een mooie gelegenheid om bijvoorbeeld jullie zakelijke partners uit te nodigen. Komen deze partners van ver dan kan een overnachting na het feest een mooie optie zijn! Kies een fraai hotel aan de grachten van Amsterdam of een hostel aan het Haarlemmerplein. In elke stad zijn veel bijzondere hotels en hostels te vinden die in elk budget vallen. Neem gerust contact met ons op zodat we je op weg kunnen helpen. 

BEREIKBAARHEID Noord Holland

Noord Holland is een dichtbevolkte provincie met veel belangrijke steden die met elkaar verbonden moeten zijn. Hierdoor kun je overal goed met de auto of openbaar vervoer komen. Komen jullie met een touringcar? Bekijk dan de gemeentelijke website van jullie gekozen locatie voor speciale parkeerplaatsen. Voor algemene en actuele informatie over routes, parkeertarieven en omleidingen kun je de website van ANWB bekijken. Op de website van NS kun je alle informatie over het openbaar vervoer vinden!