BEDRIJFSUITJE Overijssel

Haal bij ons het maximale uit uw bedrijfsuitje in Overijssel! Met ons aanbod van 100+ activiteiten, workshops en citygames heeft iedereen gegarandeerd een geweldige tijd. Ook werken wij samen met lokale restaurants en cateringbedrijven om jullie een complete dag te bezorgen inclusief lunch, borrel en/of diner. Bekijk onze top 10 bedrijfsuitjes in Overijssel voor een ervaring als geen ander!

LEUKSTE bedrijfsuitje ideeën Overijssel

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE Overijssel ORGANISEREN

Het is moeilijk om een origineel en leuk bedrijfsuitje neer te zetten. Gelukkig is Sharpevents er om je te helpen. Wij hebben mega veel keuze uit originele bedrijfsuitjes! Samen gaan we een plan maken en zorgen we ervoor dat je collega’s trots op je zijn! Alle stress weg willen sporten in een actief bedrijfsuitje? Of gaan je liever voor een workshop en leer je iets nieuws! Ontdek de mooie kant van Overijssel en speel een van onze citygames!

 

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Overijssel samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past.

actieF bedrijfsuitje Overijssel

Vorige
Volgende

TEAMBUILDING TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE Overijssel

Willen jullie in betere groepsdynamiek? Dan is een teambuilding bedrijfsuitje een goed plan! Hierdoor wordt je beter in samenwerken en communiceren. Een goed teamuitje voor een betere groepsdynamiek is het spel expeditie Robinson. In dit spel heb je verschillende opdrachten en proeven. Iedereen kan hier zijn sterke kant laten zien. Doen jullie het beter als de mensen op tv?

 

workshop tips en ideeën bedrijfsuitje in Overijssel

Vorige
Volgende

Locaties voor uw bedrijfsuitje Overijssel?

Bij de keuze voor een locatie voor uw bedrijfsuitje Overijssel denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje Overijssel. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES BEDRIJFSUITJE Overijssel

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR BEDRIJFSUITJE Overijssel?

Is het buiten te koud of houden jullie van een workshop? Dan is een indoor bedrijfsuitje een goede optie! Wij hebben een grote keuze uit verschillende workshops. Wij werken met meerdere sfeervolle locaties samen. Wij toveren ook andere locaties zelf om tot een winter wonderland bijvoorbeeld! Een andere optie is een pub quiz, dit blijft altijd super gezellig.

 

bezienswaardigheden Overijssel

In Overijssel heb je hele mooie natuurgebieden. De weerribben is er eentje van. Deze plek is zo stil en rustig dat je alles hoort en helemaal tot rust komt. In Overijssel heb je ook gezellige steden. Giethoorn, Zwolle, Deventeer en nog veel meer. Hier kan je de stad ontdekken en ondertussen onze leukste citygames spelen! Heerlijke terrasjes heb je hier genoeg. Een heerlijke hapje eten achteraf kan hier dus ook.

 

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

CORONAPROOF BEDRIJFSUITJE

Een bedrijfsuitje kan in deze tijd nog steeds! Sharpevents gaat hier goed mee om. Wij zorgen ervoor dat je door dit bedrijfsuitje even alles vergeet en optimaal aan het genieten bent! Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM zodat iedereen zich op ze gemak voelt. 

 

IDEEEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Na het bedrijfsuitje nog een borrel of zelfs een feest? Dat i super leuk alleen moet je helaas nog naar huis. Een overnachting na je bedrijfsuitje komt hier goed van pas. Wij hebben contact met meerdere hotels. Wij geven graag advies voor de best mogelijke optie!

 

 

.