BEDRIJFSUITJE Overijssel

Waarom een bedrijfsuitje in Overijssel top is? Er is in Overijssel extreem veel te doen. Sharpevents organiseert de leukste bedrijfsuitjes! In Overijssel heb je mooie heuvelruggen met prachtige bossen. We hebben hier genoeg ruimte om er een onvergetelijke dag van te maken.

 

LEUKSTE bedrijfsuitje ideeën Overijssel

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE Overijssel ORGANISEREN

Het is moeilijk om een origineel en leuk bedrijfsuitje neer te zetten. Gelukkig is Sharpevents er om je te helpen. Wij hebben mega veel keuze uit originele bedrijfsuitjes! Samen gaan we een plan maken en zorgen we ervoor dat je collega’s trots op je zijn! Alle stress weg willen sporten in een actief bedrijfsuitje? Of gaan je liever voor een workshop en leer je iets nieuws! Ontdek de mooie kant van Overijssel en speel een van onze citygames!

 

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Overijssel samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF bedrijfsuitje Overijssel

TEAMBUILDING TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE Overijssel

Willen jullie in betere groepsdynamiek? Dan is een teambuilding bedrijfsuitje een goed plan! Hierdoor wordt je beter in samenwerken en communiceren! Een goed teamuitje voor een betere groepsdynamiek is het spel expeditie robinson. In dit spel heb je verschillende opdrachten en proeven. Iedereen kan hier zijn sterke kant laten zien! Doen jullie het beter als de mensen op tv?!

 

workshop tips en ideeën bedrijfsuitje in Overijssel

Locaties voor uw bedrijfsuitje Overijssel?

Bij de keuze voor een locatie voor uw bedrijfsuitje Overijssel denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje Overijssel. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Michelle, Gemeente Den Haag
Michelle, Gemeente Den Haag
Lees verder
Op 6 juli 2015 hebben wij een zeer geslaagde teamdag gehad! Iedereen was enthousiast en kijkt terug op een mooie middag. We hebben gekozen voor de combinatie Robinson experience met aansluitend een BBQ. Het was echt een groepsactiviteit, ondanks dat we opgesplitst werden in 3 teams zijn de teams constant bij elkaar in de buurt geweest en is er echt als team gewerkt. Ook als er door een lichamelijke beperking een onderdeel niet mee kon worden gedaan, viel dit eigenlijk niet op. Dat was erg prettig! De BBQ was goed, erg leuke locatie en ook het contact voorafgaand aan de dag hebben wij als prettig ervaren. Kortom een groot succes! Bedankt!
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Lees verder
bijgaande foto vond ik zo grappig dat ik je die toch even wilde toesturen! En staat wat mij betreft symbool voor jullie werkwijze. Naast de klant! Vanaf eerste moment gaf Wavevents / jij mij het gevoel dat jullie ons een onvergetelijk leuke dag wilden bezorgen. Het was gelijk een warm en persoonlijk contact en je voelde goed aan wat de bedoeling was. Je dacht mee en jullie toonden je buitengewoon flexibel in de organisatie van de locatie, het programma, tijdstip en tijdsduur en bij de uitvoering op de dag zelf heb je de klantgerichtheid van Wavevents nogmaals bewezen. Niet alleen wij zelf, maar al onze gasten hebben reusachtig van het powerkiten, de beachtennis en de barbecue genoten! Dank je wel!
Hidde Staatema, Unilever
Hidde Staatema, Unilever
Lees verder
Ons summer event met de inkoop organisatie van Unilever bij Wave Events was een groot succes. Een combinatie van beach tennis en kyten op een toplocatie. De begeleiding was zeer professioneel, spontaan en vriendelijk. Ondanks de grote van de groep (100+) was alles top in de puntjes verzorgd en heeft iedereen genoten van een heerlijke dag. Iedereen van Wave Events waanzinning bedankt. Al met al een topdag en zeker een aanrader!
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Lees verder
Op 10 juli 2014 heb wij een topdag gehad bij Millers Beach in Scheveningen! Via Wavevents zijn wij in contact gekomen met Thijs, hij heeft ons team event van A tot Z geregeld! Het mailcontact verliep heel vlot en Thijs was ook ter plaatse, wat voor ons heel prettig was. Wij hadden met ons team eerst een bijeenkomst en presentatie, daarna hebben we met z’n allen een aantal strandactiviteiten gedaan. Deze activiteiten werden heel goed begeleid door het team van Wavevents en ter afsluiting hadden we een borrel en BBQ. Al met al was het een heel geslaagd event en zéker voor herhaling vatbaar!
Marc Kluijver, Koffietcacao
Marc Kluijver, Koffietcacao
Lees verder
Voor de familiedag van JCI Apeldoorn organiseerde Wavevents een activiteiten programma met een BBQ ter afsluiting. Het was een mooie mix van kiten op het strand en beachtennis. Voor veel volwassenen was het de eerste keer dat ze een kite op zo een manier in handen hadden dus een mooie ervaring. Ook voor de kinderen was het een hele beleving. De kleinsten konden de ouders prima zelf vermaken op het strand. Een flinke hoosbui mocht de pret niet drukken, we konden schuilen in het restaurant en daarna weer verder. De BBQ was van een prima kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding. De mannen van Wavevents hebben de boel goed onder controle en geven duidelijke instructies. Erg prettig! Zeker een aanrader.
Previous
Next

CITYGAMES BEDRIJFSUITJE Overijssel

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR BEDRIJFSUITJE Overijssel?

Is het buiten te koud of houden jullie van een workshop? Dan is een indoor bedrijfsuitje een goede optie! Wij hebben een grote keuze uit verschillende workshops! Wij werken met meerdere sfeervolle locaties samen. Wij toveren ook andere locaties zelf om tot een winter wonderland bijvoorbeeld! Een andere optie is een pub quiz, dit blijft altijd super gezellig.

 

bezienswaardigheden Overijssel

In Overijssel heb je hele mooie natuurgebieden. De weerribben is er eentje van. Deze plek is zo stil en rustig dat je alles hoort en helemaal tot rust komt. In Overijssel heb je ook gezellige steden. Giethoorn, Zwolle, Deventeer en nog veel meer. Hier kan je de stad ontdekken en ondertussen onze leukste citygames spelen! Heerlijke terrasjes heb je hier genoeg. Een heerlijke hapje eten achteraf kan hier dus ook.

 

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

CORONAPROOF BEDRIJFSUITJE

Een bedrijfsuitje kan in deze tijd nog steeds! Sharpevents gaat hier goed mee om. Wij zorgen ervoor dat je door dit bedrijfsuitje even alles vergeet en optimaal aan het genieten bent! Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM zodat iedereen zich op ze gemak voelt. 

 

IDEEEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Na het bedrijfsuitje nog een borrel of zelfs een feest? Dat i super leuk alleen moet je helaas nog naar huis. Een overnachting na je bedrijfsuitje komt hier goed van pas. Wij hebben contact met meerdere hotels. Wij geven graag advies voor de best mogelijke optie!

 

BEREIKBAARHEID LOCATIE

 

 

Schrijf hier iets over de bereikbaarheid van de stad waarvoor je schrijft. Is het centraal gelegen? heeft het park en ride’s? Waar kunnen touringbussen stoppen? Kijk ook in de locatiepagina maar kopieer geen teksten. Het moeten unieke teksten zijn op deze pagina.