bedrijfsuitje overijssel

Op zoek naar het perfecte bedrijfsuitje in Overijssel? Wij hebben precies wat je nodig hebt! Naast onze brede selectie van 100+ leuke activiteiten, bieden we ook 10 speciaal ontworpen activiteiten die ideaal zijn voor een bedrijfsuitje in Overijssel. Laten we samen de ideale mix van activiteiten samenstellen voor een onvergetelijk uitje in deze bruisende regio!

Budget
Budget - slider
0100

Waarom kiezen voor SharpEvents?

Als u kiest voor Sharp Events, dan kiest u voor 100% zorgeloos een bedrijfsuitje in Overijssen organiseren. Wij helpen u met het regelen van:

Gregor plant uw Bedrijfsuitje!

BRAINSTORMEN MET GREG?

1000+ Bedrijfsuitjes gingen u voor!

Ben je op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje met een grote groep? Teambuilding met meer dan 50 personen op een
Vanaf 12 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Alle locaties
De veiligheid van de Tweede Kamer ligt in jullie handen! Een terrorist heeft plannen om het te vernietigen, en alleen
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, jullie team loopt door de straten van Den Haag, lachend en samenwerkend om hilarische opdrachten te voltooien
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, je zoeft op een stille E-chopper door de levendige straten van Den Haag, langs iconische plekken zoals
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 60 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Hebben jij en je team zin om Den Haag te voet te verkennen op een grappige en interactieve manier? Onze
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een authentieke Haagse ervaring beleven met je collega’s en de juwelen van onze stad te voet verkennen, genietend
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Ontdek Den Haag op een bijzondere wijze met een mega SUP-tour over de Haagse grachten. Onze mega sups zijn maar
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Willen jij en je collega’s Den Haag ontdekken met de fiets op een hilarische manier? Onze Oh Oh Den Haag
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een schilder workshop met een twist? Wij kunnen jouw groep een schilder workshop verzorgen met letterlijke twist van
Vanaf 20 Pers
Vanaf € 37.50 p.p.

1 tot 1,5 uur

Den Haag
Wil je een echt Haagse ervaring op doen met je collega’s en de parels van onze stad verkennen op een
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag

Een origineel bedrijfsuitje in Overijssel organiseren

Zoek je naar de perfecte partner voor jullie origineel bedrijfsuitje in Overijssel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij beschikken over een enorme selectie aan leuke activiteiten, speciaal gericht op Overijssel, die gegarandeerd zorgen voor onvergetelijke momenten. Bovendien werken we samen met meerdere unieke horeca locaties in de regio, waardoor we een volledig gepersonaliseerd programma kunnen samenstellen dat perfect aansluit bij jullie wensen. Laat ons de organisatie van jullie originele bedrijfsuitje in Overijssel overnemen en ervaar zelf hoe wij met passie en professionaliteit een dag creëren die nog lang in het geheugen zal blijven!

Kies uit 100+ activiteiten bij Sharp Events

 

Plan samen met Sharp Events een geslaagd bedrijfsuitje

 

boot-varen-2

Hulp of advies nodig? Wij staan elke dag voor je klaar!

 

 

Ontdek waarom Sharp Events de perfecte keuze is voor jouw bedrijfsuitje

Laat Sharp Events de touwtjes in handen nemen en ervaar hoe eenvoudig het is om een onvergetelijk bedrijfsuitje te organiseren zonder dat het jou veel moeite kost. Ons geheim? Een combinatie van professionaliteit, toewijding en creativiteit die jouw evenement naar een hoger niveau tilt.

  • Eenvoud en professionaliteit: we ontzorgen je volledig, zodat je zonder stress een professioneel bedrijfsuitje kunt plannen.
  • Scherpe prijzen: ons doel is om je snel een op maat gemaakte offerte te bieden die past binnen jouw budget.
  • Op maat gemaakte activiteiten: kies uit meer dan 100 activiteiten die we naadloos kunnen aanpassen aan jouw specifieke wensen.
  • Samen brainstormen: jouw inbreng is goud waard. Samen komen we tot de beste ideeën voor jouw bedrijfsuitje.
  • Deskundige begeleiding: onze begeleiders zijn niet alleen enthousiast, maar ook ervaren in het creëren van een dynamische sfeer.
  • Allesomvattende organisatie: van de uitnodigingsmails tot de dag zelf – inclusief vervoer indien nodig – wij regelen het van a tot z.
  • Vooruitdenkend: slecht weer op komst? Geen probleem. We maken altijd samen met jullie een plan b zodat jullie bedrijfsuitje door kan gaan, weer of geen weer.
boot-varen-2

Top 10 bedrijfsuitje activiteiten 2024

1000+ bedrijfsuitjes in Overijssel gingen je al voor!

Elke onderneming, van de kleinste teams tot de meest uitgebreide bedrijven, die ons het vertrouwen heeft gegeven voor hun bedrijfsuitje in Overijssel, heeft buitengewone en memorabele momenten beleefd door onze persoonlijke benadering, onze innovatieve creativiteit, en onze perfecte organisatie van elk evenement.

Deze ervaringen hebben niet alleen onvergetelijke herinneringen opgeleverd, maar hebben tevens bijgedragen aan het versterken van de onderlinge verbondenheid, het blootleggen van nieuwe inzichten, en het gezamenlijk vieren van successen.

Jouw team kan de volgende zijn om te ontdekken waarom wij de vooraanstaande keuze zijn voor bedrijfsuitjes in Overijssel die echt uitzonderlijk zijn.

Bedrijfsuitjes met eten of borrel

Wij werken nauw met jullie samen om de activiteiten en thema’s af te stemmen op jullie specifieke bedrijfswaarden en doelstellingen.

We ontwerpen onze uitjes met een focus op inclusiviteit en teambuilding, om te zorgen dat iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt.

Ja, wij kunnen faciliteiten voor presentaties of vergaderingen integreren in het programma van het bedrijfsuitje.

Duurzaamheid is belangrijk voor ons. We streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en kiezen voor duurzame opties waar mogelijk.

Ja, wij hebben een reeks van activiteiten speciaal ontworpen om communicatie en samenwerking binnen teams te verbeteren.

Ja, wij bieden opties die geschikt zijn voor zowel kleine als grote groepen, aangepast aan de behoeften van jullie bedrijf.

Veiligheid staat voorop bij al onze activiteiten. Wij zorgen voor professionele begeleiding en alle benodigde veiligheidsuitrusting.

Wij werken nauw met jullie samen om een uitje te plannen dat niet alleen aan jullie wensen voldoet, maar ook binnen jullie budget past.