bedrijfsuitje rotterdam

Laat je betoveren door de dynamische energie van Rotterdam, een stad die nooit slaapt en altijd iets nieuws te bieden heeft! Onze eventplanners staan te popelen om nauw met jou samen te werken, luisteren aandachtig naar je wensen en verwachtingen, en stellen op basis daarvan een onvergetelijk activiteitenprogramma op maat samen. Dankzij onze samenwerking met diverse sfeervolle horecalocaties in Rotterdam kunnen we een complete ervaring bieden! Of het nu gaat om een bruisend personeelsfeest of een inspirerend bedrijfsuitje!

Budget
Budget - slider
0100

Waarom kiezen voor SharpEvents?

Als u kiest voor Sharp Events, dan kiest u voor 100% zorgeloos een bedrijfsuitje in Rotterdam organiseren. Wij helpen u met het regelen van:

Gregor plant uw Bedrijfsuitje!

BRAINSTORMEN MET GREG?

1000+ Bedrijfsuitjes gingen u voor!

Ben je op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje met een grote groep? Teambuilding met meer dan 50 personen op een
Vanaf 12 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Alle locaties
De veiligheid van de Tweede Kamer ligt in jullie handen! Een terrorist heeft plannen om het te vernietigen, en alleen
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, jullie team loopt door de straten van Den Haag, lachend en samenwerkend om hilarische opdrachten te voltooien
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, je zoeft op een stille E-chopper door de levendige straten van Den Haag, langs iconische plekken zoals
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 60 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Hebben jij en je team zin om Den Haag te voet te verkennen op een grappige en interactieve manier? Onze
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een authentieke Haagse ervaring beleven met je collega’s en de juwelen van onze stad te voet verkennen, genietend
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Ontdek Den Haag op een bijzondere wijze met een mega SUP-tour over de Haagse grachten. Onze mega sups zijn maar
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Willen jij en je collega’s Den Haag ontdekken met de fiets op een hilarische manier? Onze Oh Oh Den Haag
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een schilder workshop met een twist? Wij kunnen jouw groep een schilder workshop verzorgen met letterlijke twist van
Vanaf 20 Pers
Vanaf € 37.50 p.p.

1 tot 1,5 uur

Den Haag
Wil je een echt Haagse ervaring op doen met je collega’s en de parels van onze stad verkennen op een
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag

Origineel bedrijfsuitje in Rotterdam

Ben je op zoek naar het perfecte, originele bedrijfsuitje in Rotterdam? Goed nieuws! Op deze pagina vind je een schat aan meer dan 100+ leuke activiteiten, klaar om jouw teamdag onvergetelijk te maken. We geloven sterk in personalisatie; door te luisteren naar jullie unieke wensen en verwachtingen, zorgen we ervoor dat elke activiteit perfect bij jullie groep past. Met passie en creativiteit werken we aan een programma op maat, waardoor elk activiteitenprogramma onderscheidend en specifiek voor jullie team is ontworpen. Laat ons de magie van Rotterdam onthullen met een bedrijfsuitje dat gegarandeerd indruk maakt!

Kies uit 100+ activiteiten bij Sharp Events

 

Plan samen met Sharp Events een geslaagd bedrijfsuitje

 

boot-varen-2

Hulp of advies nodig? Wij staan elke dag voor je klaar!

 

 

Ontdek waarom Sharp Events de perfecte keuze is voor jouw bedrijfsuitje

Laat Sharp Events de touwtjes in handen nemen en ervaar hoe eenvoudig het is om een onvergetelijk bedrijfsuitje te organiseren zonder dat het jou veel moeite kost. Ons geheim? Een combinatie van professionaliteit, toewijding en creativiteit die jouw evenement naar een hoger niveau tilt.

  • Eenvoud en professionaliteit: we ontzorgen je volledig, zodat je zonder stress een professioneel bedrijfsuitje kunt plannen.
  • Scherpe prijzen: ons doel is om je snel een op maat gemaakte offerte te bieden die past binnen jouw budget.
  • Op maat gemaakte activiteiten: kies uit meer dan 100 activiteiten die we naadloos kunnen aanpassen aan jouw specifieke wensen.
  • Samen brainstormen: jouw inbreng is goud waard. Samen komen we tot de beste ideeën voor jouw bedrijfsuitje.
  • Deskundige begeleiding: onze begeleiders zijn niet alleen enthousiast, maar ook ervaren in het creëren van een dynamische sfeer.
  • Allesomvattende organisatie: van de uitnodigingsmails tot de dag zelf – inclusief vervoer indien nodig – wij regelen het van a tot z.
  • Vooruitdenkend: slecht weer op komst? Geen probleem. We maken altijd samen met jullie een plan b zodat jullie bedrijfsuitje door kan gaan, weer of geen weer.
boot-varen-2

Top 10 bedrijfsuitje activiteiten 2024

1000+ Bedrijfsuitjes gingen u al voor!

Elk van de bedrijfsgroepen die u voorging, variërend van kleine teams tot grote bedrijven, heeft unieke en onvergetelijke ervaringen opgedaan dankzij onze toewijding aan maatwerk, creativiteit en een naadloze organisatie van elk bedrijfsuitje.

Deze ervaringen hebben niet alleen gezorgd voor memorabele momenten, maar ook voor de versteviging van teambanden, het ontdekken van nieuwe perspectieven en het vieren van successen.

Jouw groep kan de volgende zijn die deel uitmaakt van onze groeiende gemeenschap van tevreden klanten die kozen voor een ervaring die verder gaat dan het gewone.

Bedrijfsuitjes met eten of borrel

Rotterdam biedt een divers aanbod aan teambuildingactiviteiten, gericht op zowel het versterken van de teamgeest als het bevorderen van creativiteit en samenwerking binnen diverse stedelijke en natuurlijke settings.

Ja, we kunnen helpen bij het samenstellen van een programma dat perfect aansluit bij de interesses en doelen van jouw team.

Het wordt aanbevolen om ten minste enkele maanden van tevoren te boeken, vooral als je specifieke locaties of activiteiten in gedachten hebt, om beschikbaarheid te garanderen.

Rotterdam is een smeltkroes van culturen, wat zich vertaalt in een rijk culinair landschap. Van lokale delicatessen tot internationale keukens, er zijn volop mogelijkheden om samen te genieten van heerlijke maaltijden.

Ja, Rotterdam biedt een ruime keuze aan overnachtingsmogelijkheden, variërend van luxe hotels tot gezellige hostels, die passen bij elk budget en elke voorkeur.

Rotterdam, bekend om zijn moderne architectuur, rijke havenhistorie en culturele diversiteit, biedt een dynamische setting voor bedrijfsuitjes. De stad is ideaal voor teams die op zoek zijn naar een mix van innovatie, cultuur en unieke ervaringen.