bedrijfsuitje scheveningen 

Ontdek het bruisende Scheveningen met ons! Als dé experts van dit schitterende kustgebied, weten we precies hoe we jouw bezoek onvergetelijk kunnen maken. Scheveningen barst van de mogelijkheden en geheimen die wij maar al te graag met je delen. Of je nu op zoek bent naar een dag vol avontuur of een uniek teamuitje, in Scheveningen vind je altijd de perfecte mix van activiteiten en ontspanning!

Budget
Budget - slider
0100

Waarom kiezen voor SharpEvents?

Als u kiest voor Sharp Events, dan kiest u voor 100% zorgeloos een bedrijfsuitje in Scheveningen organiseren. Wij helpen u met het regelen van:

Gregor plant uw Bedrijfsuitje!

BRAINSTORMEN MET GREG?

1000+ Bedrijfsuitjes gingen u voor!

Ben je op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje met een grote groep? Teambuilding met meer dan 50 personen op een
Vanaf 12 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Alle locaties
De veiligheid van de Tweede Kamer ligt in jullie handen! Een terrorist heeft plannen om het te vernietigen, en alleen
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, jullie team loopt door de straten van Den Haag, lachend en samenwerkend om hilarische opdrachten te voltooien
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, je zoeft op een stille E-chopper door de levendige straten van Den Haag, langs iconische plekken zoals
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 60 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Hebben jij en je team zin om Den Haag te voet te verkennen op een grappige en interactieve manier? Onze
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een authentieke Haagse ervaring beleven met je collega’s en de juwelen van onze stad te voet verkennen, genietend
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Ontdek Den Haag op een bijzondere wijze met een mega SUP-tour over de Haagse grachten. Onze mega sups zijn maar
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Willen jij en je collega’s Den Haag ontdekken met de fiets op een hilarische manier? Onze Oh Oh Den Haag
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een schilder workshop met een twist? Wij kunnen jouw groep een schilder workshop verzorgen met letterlijke twist van
Vanaf 20 Pers
Vanaf € 37.50 p.p.

1 tot 1,5 uur

Den Haag
Wil je een echt Haagse ervaring op doen met je collega’s en de parels van onze stad verkennen op een
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag

Originele activiteiten voor bedrijfsuitje in Scheveningen

Op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje in Scheveningen? Goed nieuws! Naast onze indrukwekkende lijst van 100+ leuke activiteiten, hebben we ook 10 speciale activiteiten die exclusief zijn ontworpen voor jullie unieke ervaring aan de kust. Ons team is gepassioneerd over het creëren van een op maat gemaakt programma dat elk activiteitenprogramma uniek maakt, specifiek afgestemd op jullie wensen en behoeften. Laat ons de magie van Scheveningen onthullen met een programma dat verder gaat dan de standaard bedrijfsuitjes. Bereid je voor op een dag vol verrassingen, plezier en teambuilding zoals je die nog nooit hebt ervaren!

Kies uit 100+ activiteiten bij Sharp Events

 

Plan samen met Sharp Events een geslaagd bedrijfsuitje

 

boot-varen-2

Hulp of advies nodig? Wij staan elke dag voor je klaar!

 

 

Ontdek waarom Sharp Events de perfecte keuze is voor jouw bedrijfsuitje

Laat Sharp Events de touwtjes in handen nemen en ervaar hoe eenvoudig het is om een onvergetelijk bedrijfsuitje te organiseren zonder dat het jou veel moeite kost. Ons geheim? Een combinatie van professionaliteit, toewijding en creativiteit die jouw evenement naar een hoger niveau tilt.

  • Eenvoud en professionaliteit: we ontzorgen je volledig, zodat je zonder stress een professioneel bedrijfsuitje kunt plannen.
  • Scherpe prijzen: ons doel is om je snel een op maat gemaakte offerte te bieden die past binnen jouw budget.
  • Op maat gemaakte activiteiten: kies uit meer dan 100 activiteiten die we naadloos kunnen aanpassen aan jouw specifieke wensen.
  • Samen brainstormen: jouw inbreng is goud waard. Samen komen we tot de beste ideeën voor jouw bedrijfsuitje.
  • Deskundige begeleiding: onze begeleiders zijn niet alleen enthousiast, maar ook ervaren in het creëren van een dynamische sfeer.
  • Allesomvattende organisatie: van de uitnodigingsmails tot de dag zelf – inclusief vervoer indien nodig – wij regelen het van a tot z.
  • Vooruitdenkend: slecht weer op komst? Geen probleem. We maken altijd samen met jullie een plan b zodat jullie bedrijfsuitje door kan gaan, weer of geen weer.
boot-varen-2

Top 10 bedrijfsuitje activiteiten 2024

1000+ Bedrijfsuitjes gingen u al voor!

Elk van de bedrijfsgroepen die u voorging, variërend van kleine teams tot grote bedrijven, heeft unieke en onvergetelijke ervaringen opgedaan dankzij onze toewijding aan maatwerk, creativiteit en een naadloze organisatie van elk bedrijfsuitje.

Deze ervaringen hebben niet alleen gezorgd voor memorabele momenten, maar ook voor de versteviging van teambanden, het ontdekken van nieuwe perspectieven en het vieren van successen.

Jouw groep kan de volgende zijn die deel uitmaakt van onze groeiende gemeenschap van tevreden klanten die kozen voor een ervaring die verder gaat dan het gewone.

Bedrijfsuitjes met eten of borrel

Scheveningen, met zijn prachtige stranden en levendige boulevard, biedt de perfecte combinatie van ontspanning en vermaak. Het is de ideale plek voor teams die op zoek zijn naar een mix van natuur, cultuur en plezier.

Ja, wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van bedrijfsuitjes. Wij zullen een programma samenstellen dat aansluit bij de interesses en doelen van jouw team.

Scheveningen biedt een breed scala aan accommodatie-opties, van intieme boetiekhotels tot grotere hotels die geschikt zijn voor grote groepen, allemaal dicht bij het strand en andere attracties.

Het is raadzaam om ten minste enkele maanden van tevoren te boeken, vooral als je plant om tijdens de zomerperiode te komen, wanneer Scheveningen op zijn drukst is.

Scheveningen biedt een breed scala aan mogelijkheden die het teamgevoel kunnen versterken, variërend van activiteiten op het strand tot creatieve workshops en culturele ervaringen, allemaal binnen de unieke setting van de badplaats.

Met zijn ligging aan zee, staat Scheveningen bekend om zijn verse vis en zeevruchten. Er zijn talloze restaurants en strandtenten waar je kunt genieten van heerlijke gerechten met uitzicht op de zee.