BEDRIJFSUITJE Texel

Maak uw bedrijfsuitje echt bijzonder door het bij ons op Texel te organiseren! Met 100+ activiteiten, workshops en citygames om uit te kiezen, zal iedereen zich zeker vermaken. We werken samen met lokale restaurants en cateringbedrijven, zodat u een complete dag krijgt inclusief lunch, borrel en/of diner. Bekijk onze top 10 bedrijfsuitjes in Texel voor de ultieme teambeleving!

LEUKSTE bedrijfsuitje ideeën in Deventer

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE in deventer ORGANISEREN

Schop je kantoorschoenen uit en ontmoet ons op een van de vele adembenemende stranden van Texel voor een teambuilding middag. De Texelse kerkbellen rinkelen voor het borreluur dus het is tijd voor een welverdiende borrel met een lekker Texels speciaal biertje. Wist je dat je bij ons een Wannabee expeditielid kan ervaren hoe het is om op een onbewoond (schier)eiland te leven? Bekijk snel onze sportieve bedrijfsuitjes voor meer informatie! Laat je inspireren door de prachtige reliëfs en sluit aan bij één van de vele workshops die we aanbieden. Texel op een unieke manier leren kennen? Islandtour it is! Leer door middel van GPS coördinaten het eiland op een wel heel unieke manier kennen. 

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Texel samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF bedrijfsuitje in Texel

Vorige
Volgende

TEAMBUILDING TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE in Texel

Teambuilding is gericht op samenwerken en de onderlinge verbinding sterker maken. Laat dat nou heel belangrijk zijn voor een goed lopend bedrijf! Een goede en productieve samenwerking zorgt voor succes en teambuildingsactiviteiten zorgen voor hechte collega’s die samen dit succes zullen bereiken. En als er werkplezier is dan zal dat stimuleren om nog harder te werken! Wij hebben veel unieke activiteiten die ervoor zorgen dat je team weer op scherp staat en dat iedereen zich weer verbonden voelt met elkaar! Werk samen, verdeel rollen, bedenk tactieken en win tijdens The Great Olympics of een Zes-kamp! Bedenk samen met ons welk element jullie als kern van de dag willen en we bedenken daar graag een dagindeling bij!

workshop tips en ideeën bedrijfsuitje in Texel

Vorige
Volgende

Locaties voor uw bedrijfsuitje in Texel?

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Texel samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES BEDRIJFSUITJE Texel

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR BEDRIJFSUITJE in Texel?

Willen jullie een bedrijfsuitje in de naseizoenen of winter? Ook dat kan bij ons! Organiseer samen met ons een indoor bedrijfsuitjes met unieke activiteiten. Speel de Christmass-lympics en bekogel je collega’s met pluche sneeuwballen als zij op de latten het volgende rondje glühwein halen! Blijven ze overeind of vallen ze als een stapel kerstkaarten om? Groen, geel en bruin. De kleuren van het mooiste seizoen van het jaar als het gaat om natuur. Loop een GPS-spel door het bos en laat je inspireren door de geur van bladeren en bomen. Leef je vervolgens uit op canvas en maak een prachtig schilderij met onze Herman Brood schilder! Willen jullie experimenten met herfstige smaken? Volg dan een cocktail workshop waar alle najaar smaken in samen komen! 

bezienswaardigheden Texel

Op het grootste schiereiland van Nederland is van alles te beleven en het is de uitgesproken plek voor een spectaculair bedrijfsuitje. Wad lopen, zeehonden bekijken, artistieke reliëfs bewonderen en cultuur op snuiven in het hart van het centrum. Er is zoveel moois te vinden maar tijdens één van onze citygames kun je al flink wat van Texel zien in een dag! Kom samen op het Waterplein en begin de dag met een kopje koffie en iets lekkers. Wij komen jullie halen voor het volgende onderdeel van de dag! 

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

CORONAPROOF BEDRIJFSUITJE

Vroeger was het de normaalste zaak van de wereld dat een bedrijfsuitje ver van te voren werd uitgestippeld. Nu we te maken hebben met een pandemie gaat dat toch iets lastiger en zijn er veel onzekerheden. We kunnen na twee jaar wel zeggen dat we ervaring hebben gekregen met het plannen van coronaproof bedrijfsuitjes. Hoe gek dat ook klinkt! Wij proberen jullie bedrijfsuitje altijd te organiseren met de dan geldende richtlijnen van het RIVM en denken altijd in oplossingen. Kan het bedrijfsuitje toch niet doorgaan door sluiting van de overheid? Dan kan je het uitje geheel kosteloos verzetten of annuleren! 

IDEEEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Zakenpartners die van ver komen, collega’s die uit het buitenland komen voor dit fantastische feest of gewoonweg je collega’s willen trakteren op een overnachting na het bedrijfsuitje? In Texel zijn veel bijzondere accommodaties te vinden in elk budget. Is het strand de locatie van jullie uitje en hebben jullie een groot feest in een van de beachclubs? Overnacht dan in een van de nabijgelegen strandhuisjes om in de sfeer te blijven! We denken graag mee voor een totaal beleving en kunnen jullie goed op weg helpen naar de leukste slaapplekjes. 

BEREIKBAARHEID Texel

Om naar Texel te komen moet je een bijzondere reis afleggen! Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het van belang om naar de haven van Den Helder te komen. Vanuit de haven vertrekken er meerdere keren per uur veerboten naar het schiereiland! Het is een unieke ervaring om je bedrijfsuitje te starten met deze 20 minuten lange reis per boot en vergeet daar niet van te genieten! Wil je weten hoe je naar de haven van Den Helder komt? Bekijk hiervoor de website van 9292OV voor actuele reisinformatie vanuit jullie vertrek locatie.