BEDRIJFSUITJE Tiel

Geef uw groep het perfecte uitje in Tiel! Kies uit 100+ activiteiten, workshops en stadsspellen waarmee iedereen zich de hele dag kan vermaken. Wij werken samen met lokale restaurants om een complete dag te verzorgen inclusief lunch, borrel en/of diner. Bekijk onze top 10 bedrijfsuitjes in Tiel!

LEUKSTE bedrijfsuitje ideeën in Tiel

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE in Tiel ORGANISEREN

Ga voor de ultieme beleving voor je collega’s en bedenk samen met ons en uniek bedrijfsuitje in Tiel! Eindelijk weer eens met elkaar op stap en een te gekke dag beleven.. Maar met welke invulling? Willen jullie als echte fanatici je uitleven tijdens een sportief bedrijfsuitje in het Linge-Waalpark? Of willen jullie even bijkomen van het drukke jaar met een creatieve of culinaire workshop in één van de vele sfeervolle locaties in het centrum van Tiel? Eén ding is zeker, beide richtingen zorgen voor pret, plezier en het echte ”uitjesgevoel”. Willen jullie wel iets actiefs maar niet iets waar je haar van door de war gaat? Bekijk onze leuke citygames dan eens! 

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Tiel samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF bedrijfsuitje in Tiel

Vorige
Volgende

TEAMBUILDING TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE in Tiel

In een bedrijf zijn vaak meerdere afdelingen met mensen die elkaar alleen maar telefonisch of per e-mail spreken. Het leuke aan een activiteit met teambuilding is dat je verschillende groepen mensen samenbrengt en daardoor de hechtheid onderling versterkt. Welke activiteit je daarvoor kiest hangt af van jullie leerelement en wat haalbaar is voor iedereen. Een van de populairste activiteiten die voor iedereen laagdrempelig is maar wel het echte powergevoel geeft is Expeditie Robinson! Door primitieve proeven te ondernemen leert iedereen weer welke positie bij hem of haar past! Wie bedenkt de tactiek tijdens het katapult bouwen en wie blijft op afstand de groep motiveren? Bedenk samen met ons wat jullie willen bereiken en wij zorgen dat dat het middelpunt van de dag wordt!

workshop tips en ideeën bedrijfsuitje in Tiel

Vorige
Volgende

Locaties voor uw bedrijfsuitje in Tiel?

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Tiel samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES BEDRIJFSUITJE Tiel

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR BEDRIJFSUITJE IN TIEL?

It’s beginning to look a lot like autumn, winter and spring! Vaak worden de meeste bedrijfsuitjes in de zomer georganiseerd omdat dat de meeste kans geeft op lekker weer. Maar wie zegt dat de andere seizoenen niet ideaal kunnen zijn voor een bedrijfsuitje? Waar de zomer je een vakantiegevoel geeft kun je in de winter ook alle kanten op met thema’s! Een Apres Ski Olympics, een kerst bingo of een Snowlympics waar je je collega’s van de latten moet zien te gooien met sneeuwballen! Wij hebben veel indoor activiteiten die ideaal zijn voor jullie bedrijfsuitje. Klets bij met een kop koffie bij een haartje in een van de sfeervolle Tielse locaties en vervolg je dag dan verder met allerlei andere leuke activiteiten! 

bezienswaardigheden Tiel

Tiel staat bekend als de fruitstad van Nederland. Vroeger werd er flink gehandeld in allerlei soorten fruit en tulpen! Er zijn in de loop van de jaren veel opgravingen gedaan waarbij munten, weegschalen en scheepsbrokken zijn terug gevonden en door heel de stad zijn indrukwekkende monumenten te vinden die je zullen herinneren aan het verleden. Stap terug in het jaar 1766 en loop een race tegen de klok tegen het andere team! Welk team vind als eerste het monument wat Tiel van de ondergang zal redden? Tijdens onze citygames leer op een humoristische manier Tiel kennen en kan je aan het einde van de dag ook nog thuiskomen met wat leuke geschiedenis weetjes! 

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

CORONAPROOF BEDRIJFSUITJE

Willen jullie alvast starten met het uitstippelen van jullie bedrijfsuitje maar zijn jullie bang dat de pandemie roet in het eten gooit? Wij begrijpen dat als geen ander. In de afgelopen twee jaar hebben wij veel bedrijven mogen voorzien van een geheel coronaproof bedrijfsuitje waarin altijd de dan geldende richtlijnen van het RIVM in aangepast waren! Ook in het ”nieuwe normaal” blijven wij positief en kijken wij altijd naar de mogelijkheden. Mocht de overheid toch plots besluiten om uit veiligheid alles te sluiten? Dan kun je het bedrijfsuitje kosteloos verzetten of annuleren!

IDEEEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Heeft er niemand zin om de BOB te zijn en wil je volop kunnen genieten van wat Tiel te bieden heeft? Kies dan een mooi Betuws pareltje uit voor een overnachting! Tiel heeft veel verschillende soorten accommodaties binnen elke prijsklassen. Zo zijn er veel vakantiehuizen in de natuur, appartementen in huiselijke sfeer, knusse B&B’s of stijlvolle hotels. Neem gerust contact met ons op en bespreek samen met ons waar jullie behoefte aan hebben. Wij kunnen je dan goed op weg helpen naar de accommodatie die het best bij jullie bedrijfsuitje past!

BEREIKBAARHEID Tiel

Zowel met de trein of bus als met de auto of touringcar kun je Tiel goed bereiken. De stad ligt omringt door belangrijke snel en – spoorwegen die alle provincies met elkaar verbinden. Om er zeker van te zijn dat je op tijd met het openbaar vervoer bij je bedrijfsuitje aankomt kun je gebruik maken van de 9292OV app of de app van NS. Komen jullie met de auto of een touringcar? Bekijk dan de website van Gemeente Tiel voor reisinformatie en parkeergelegenheid.